San Pellegrino Doğal Minaralli Maden Suyu 750 Ml X 12 Adet Koli

994,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

San Pellegrino Doğal Minaralli Maden Suyu 750 Ml X 12 Adet Koli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tam Tedarik Satıcı Ünvanı: ASEKA TEDARİK TEMİZLİK VE GIDA ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613165380100001 Vergi Kimlik Numarası: 6131653801
    Bu ürün Tam Tedarik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

San Pellegrino Doğal Minaralli Maden Suyu 750 ml x 12 Adet Koli

Doğal maden suları hem sıvı ihtiyacını hem de vücut için gerekli olan minerallerin alımını karşılamak için tüketilen içeceklerdir. San Pellegrino doğal mineralli maden suyu 750 ml x 12 adet koli içeriği adını İtalyan Alplerindeki kaynağından alan zengin mineralli bir üründür. Ter ve diğer boşaltım yolları ile kaybedilen ve vücuda geri kazandırılması gereken sıvı ile minerallerin tekrar alımını sağlar. 750 mililitre hacminde cam şişe içerisinde 12 adet doğal maden suyu içerir. Yeşil, şık şişesi güneş ışığıyla doğrudan teması engellemek için idealdir. Cam materyalden üretilir. Bu sayede ürünün içeriğinin bozulmasını, değer kaybetmesini engeler. San Pellegrino 750 ml x 12 adet doğal mineralli maden suyunun öne çıkan bazı özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Cam şişe, metal kapak
  • 750 ml, yüksek hacim
  • Doğal, lezzetli içecek

İtalya’dan San Pellegrino Doğal Mineralli Maden Suyu 750 ml

İtalya’dan San Pellegrino Doğal Mineralli Maden Suyu 750 ml

Ürün, adını içeriğini oluşturan maden suyunun çıkarıldığı bölgeden alır. San Pellegrino maden suyu, İtalyan Alplerinin eteklerinde bulunan Val Brembana’daki doğal kaynaklardan çıkarılır. Kaynak sularının kalitesini akarken temas ettikleri kayaçlar belirler. Bu yüzeylerdeki tuz ve minerallerin çeşitliliği ve zenginliği içeriği direkt olarak etkiler. Ürünün yüksek kaliteli ve zengin içerikli kayaçlardan 30 yıllık bir süzülmenin sonunda yeryüzüne ulaştığı öngörülür. Bu sayede hem değerlerinin yoğunluğu hem de lezzeti olumlu yönde etkilenir. Mineral ve tuzlarla doğal olarak zenginleştirilen bu içecek karbondioksitin de eklenmesiyle köpüklü ve gazlı yapısına erişir. Bu özellik aynı zamanda ürünün asit değerini düşürür. Böylece hem lezzeti hem de içim zevki artar. San Pellegrino doğal mineralli maden suyu 750 ml x 12 adet koli fiyatının belirlenmesinde bu kaliteli özellikleri etkilidir.

İçimi Zevkli San Pellegrino Doğal Mineralli Maden Suyu

İçimi Zevkli San Pellegrino Doğal Mineralli Maden Suyu

Yüksek besin değerleri bulunan ürünün lezzeti de öne çıkan başka bir özelliğidir. Sade olarak, diğer içecek ve kokteyller ile ya da meyve dilimleriyle tüketilebilir. Lezzetli ve etkili bir sofra içeceği olarak da bilinir. Doku ve tadı ile yiyeceklerden alınan lezzeti ve keyfi olumlu derecede etkiler. Doğal yollarla sülfat, silikat, nitrat, bikarbonat gibi bileşikler açısından zenginleşir. Aynı zamanda kalsiyum, klorür, florür, magnezyum, sodyum, potasyum, stronsiyum da içerir. Tüm bu mineral içeriği vücut için oldukça gerekli ve atıldıkça yeniden alınması gereken besin maddeleridir. Vücudun doku ve sıvılarının %4’ünü oluşturur ve sağlıklı kalmak için tüketilmeleri gerekir. San Pellegrino maden suyu 750 ml ürün içeriğindeki mineraller yararlı olsa da aşırı tüketimi aynı şekilde zararlı hale gelebilir. Bu nedenle günlük alınması gereken miktarlar aşılmamalıdır.

San Pellegrino Doğal Mineralli Maden Suyu Yorumları

San Pellegrino Doğal Mineralli Maden Suyu Yorumları

Hem içerik zenginliği hem de lezzetiyle öne çıkan ürün, kullanışlı bir ambalaja sahiptir. Yeşil renkli, cam materyalden şişesi sayesinde hem sağlıklı hem de şıktır. Metal kapağı ile zamansız tasarım detayları tamamlanır. 750 mililitre hacmi sayesinde birden çok kişiye servis edildiğinde oldukça kullanışlıdır. Ambalajından direkt olarak servis edilebilir. Bu özelliği sayesinde servisi ve tüketimi oldukça pratiktir. Şişe tasarımı çoğu buzdolabının içecek rafında muhafaza etmeye uygundur. Bu sayede ürün kolaylıkla soğutulur. Çoklu sayıdaki içerik özelliği sayesinde tasarruf sağlar; davetlerde, yüksek miktarda ürün tüketimi yapılan süreçlerde oldukça pratik bir etkendir. Ürünlerin serin, kuru yerlerde güneş ışığıyla temas etmeden muhafaza edilmesi tavsiye edilir. San Pellegrino doğal mineralli maden suyu 750 ml x 12 adet koli yorumları kısmından faydalanarak ürünü satın alanların fikirlerinden ve tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.