Samur Siyah Renk Uzun Parti Peruğu

329,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
346,60 TL

Ürün Bilgileri

Samur Siyah Renk Uzun Parti Peruğu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GAT Shop Satıcı Ünvanı: ADNAN TOPÇU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8530224583
    Bu ürün GAT Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siyah Renk Uzun Parti Peruğu uzun şekilli Takma Saç Parti Peruğu orijinal Saç Modelinizi Bozmaması Için Peruk Içerisinde Astar Bulunmaktadır
  • peruk Sentetik Malzemeden Imal Edilmiştir ürün 60 Cm Uzunluğundadır
  • yetişkinler Için Uygundur, çocuklara Uyarlamak Istediğiniz Takdirde Peruk Içerindeki Astar Kısmını Daraltmanız Yeterli Olacaktır
  • ürün Kalitesi 2.sınıf Malzemeden Imal Edildiği Için Dökülme Yapabilmektedir
  • lütfen Kullanmadan önce ürünü Sallayıp Güçsüz Olan Takma Saçların Dökülmesini Sağlayınız
Geri Bildirim Ver

Samur 70657721 Siyah Renk Uzun Parti Peruğu

Kostüm partilerinde karakterin hakkını vermek için olmazsa olmazların başında peruklar gelir. Samur, güvenli ve kaliteli materyalleri bir araya getirerek her karaktere uygun peruklar üretir. Markanın kahküllü düz siyah renk peruğu, tüm karakter ve kostümler için rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle gizemli ve asi karakterlerde sıkça görülen siyah kahküllü saç kesimi Samur sayesinde kolay ulaşılabilir hâle gelir. Samur siyah renk uzun parti peruğu, eğlenceli kostüm partilerinde farklı bir kişiliğe bürünmenizi sağlar. Bu ürün, ortalama uzunluğu ve düz kahkül kesimiyle öne çıkar. Kahkül ise kaş üzerinde biten kesimiyle oldukça gerçekçi bir tasarıma sahiptir. Samur peruk, kömür siyahı rengiyle farklı karakterlere bürünmek isteyen herkesin beğenisini kazanır.

  • Kaliteli sentetik materyalden üretilir.
  • Yetişkin ve çocukların kullanımı için uygundur.
  • Kafa ölçüsüne göre ayarlama imkânı veren lastikli astarı vardır.

Samur Siyah Renk Uzun Parti Peruğun Malzemesi Nasıl?

Samur Siyah Renk Uzun Parti Peruğun Malzemesi Nasıl?

Samur siyah renk uzun parti peruğu, kaliteli ve şık tasarımıyla kostüm partilerinin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Bu ürün, kahküllü kesimi ve kıvrımlı uçlarıyla retro tasarıma sahiptir. Samur siyah peruk, özellikle dönem karakteri canlandırmak isteyenler için son derece uygun ürünlerden biridir. Bu aksesuar, gün boyu süren partilerde rahatsızlık ve ağırlık hissetmeden özgürce vakit geçirebilmenizi sağlar. Samur siyah renk parti peruğu, konforlu kullanım özelliğini 2. kalite sentetik materyalinden alır. Sentetik, parlak ve gerçeğe yakın bir peruk için ilk tercih edilen materyallerden biridir. Kaliteli bir plastik türevi olan sentetik, uzun yıllar boyunca formunu korur. Samur 60 cm siyah uzun parti peruğu, materyali nedeniyle düşük miktarda dökülme yapabilir. Kullanımdan önce peruğu ters çevirerek hafifçe sallamak dökülmüş kılları uzaklaştırmak için yeterlidir.

Samur Siyah Renk Uzun Parti Peruğun Uzunluğu Nasıl?

Samur siyah renk uzun parti peruğu, retro tasarımıyla dönem kostümlerinin tamamlayıcı parçalarından biridir. Bu ürün hem vintage kostümlerde hem de ajan tiplemelerinde sıkça tercih edilir. Samur siyah peruğun kahkülü, kaş üzerinde biten gerçekçi uzunluğuyla beğeni kazanır. Alın ve gözleri rahatsız etmeyen kahkül, kostüm partilerinde dilediğiniz karaktere kolayca adapte olmanızı sağlar. Siyah renkli parti peruğunun uzunluğu ise 60 santimetredir. Peruk kılları, dipten uca kadar 60 cm uzunluğuyla beğeni toplar. Bu ürün, uzun ve kahküllü tasarımıyla partilerin yanı sıra yeni tarz denemesi yapanlardan da ilgi görür. Özellikle kahkül kesimi ve siyah saç rengi gibi agresif değişikliklere kolayca karar veremeyenler bir süre kahkül kullanmayı dener. Bu ürün, sırtın ortalarında biten boyuyla uzun saçlara sahip olmak isteyenlerin de ilgisini görür.

Samur Siyah Renk Uzun Parti Peruğun Kullanımı Nasıl?

Samur siyah renk uzun parti peruğu, kaliteli tasarımıyla beğeni kazanır. Bu ürün, kolay kullanım özelliğiyle partilerden günlük hayata kadar sıklıkla tercih edilir. Özellikle film ve oyun karakterlerini canlandırmak isteyen cosplay sanatçıları, Samur peruğa oldukça ilgi gösterirler. Siyah peruk, kafa ölçüleri fark etmeksizin herkesin kullanımına uygundur. Samur düz siyah peruk, astarlı tasarımıyla her kafa ölçüsüne tam uyum sağlar. Bu ürün hem yetişkin hem de küçükler tarafından kullanılabilir. Lastikli astar, peruğun kafa ölçüsüne göre kolayca ayarlanabilmesini sağlar. Bu ürün, astarıyla gün boyu sabit ve konforlu kullanım imkânı verir. Kendinden fönlü görünüme sahip peruğa ısıl işlem uygulanmaması önerilir. Plastik türevi sentetik peruklar, maşa ve düzleştirici gibi aletlerin sıcaklığıyla bozulabilir. Samur peruk, düzeltme veya şekillendirmeye ihtiyaç duymadan uzun süre şık bir şekilde kullanılabilir. Samur siyah renk uzun parti peruğu yorumları, kullanıcıların deneyimlerini yansıtır. Günlük hayattan eğlenceli partilere kadar her an kolayca stil değişikliği yapabilmek için bu ürünü Trendyol'dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.