Genel Markalar Platin Gri Renk Küt Parti Peruğu Kısa Takma Saç

289 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
8.6
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Platin Gri Renk Küt Parti Peruğu Kısa Takma Saç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELEGANT TİCARET Satıcı Ünvanı: ELEGANT İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331057115800001 Vergi Kimlik Numarası: 3310571158
    Bu ürün ELEGANT TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Orijinal saç modelinizi bozmaması için peruk içerisinde astar bulunmaktadır Peruk Sentetik malzemeden imal edilmiştir ürün 30 cm uzunluğundadır Yetişkinler için uygundur, çocuklara uyarlamak istediğiniz takdirde peruk içerindeki astar kısmını daraltmanız yeterli olacaktır Lütfen kullanmadan önce ürünü sallayıp güçsüz olan takma saçların dökülmesini sağlayınız Ürün Parti peruğudur , gündelik kullanıma uygun değildir.
Geri Bildirim Ver

Samur 4868625 Platin Gri Renk Küt Parti Peruğu Kısa Takma Saç

Samur platin gri küt parti peruğu dekoratif amaçlar doğrultusunda kullanılabilecek olan bir aksesuardır. Ürün, kişilerin saçlarını boyatmadan ya da kestirmeden farklı bir görünüme sahip olmasına imkân tanır. Peruğun rengi, platin gri olarak adlandırılır. Bu takma saç, sahip olduğu renk sayesinde pek çok farklı birey tarafından kullanılabilir. Ürün, farklı tarzları benimsemiş olan kişilerin beğenisini kazanmıştır. Peruğun uzunluğu 30 cm olarak belirlenmiştir. Bu, saçların çene hizasına kadar gelmesini sağlar. Ürünün kullanımı oldukça pratiktir. Kişilerin, peruğu kafalarına yerleştirmeden önce kopmuş saçların dökülmesi için ürünü bir kez sallaması yeterli olur.

  • Uzunluk: 30 cm
  • Üretim Materyali: Sentetik malzeme
  • Renk: Platin gri

Samur Gri Küt Parti Peruğu Kısa Takma Saç Özellikleri Neler?

Samur Gri Küt Parti Peruğu Kısa Takma Saç Özellikleri Neler?

Samur platin gri kısa takma saç kolay kullanım imkânı tanıdığı için birçok kişinin favorilerinin arasında yer alır. Peruk sentetik malzemeler kullanılarak imal edilmiştir. Bu, ürünün dayanıklı bir yapıya sahip olmasına imkân tanır. Bahsi geçen peruk, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde uzun ömürlü olur. Partilerde ya da özel organizasyonlarda bu ürünü kafanıza yerleştirebilirsiniz. Ürünün günlük kullanım için uygun olmadığını unutmamak gerekir. Peruğun üretim materyali ve sabitlenme şekli, günlük kullanım esnasında konforsuz bir deneyim yaşamanıza neden olabilir. Küt bir model kullanılarak tasarlanmış olan ürünün ön kısmında bulunan kâkül detayı dikkat çekicidir. Bu peruğu, farklı aksesuarlar aracılığı ile dekore edebilirsiniz. Dilerseniz peruğun üzerine toka ya da şapka gibi ürünleri yerleştirebilirsiniz. Bu amaç doğrultusunda saç spreyi kullanarak, hayalinizdeki tarzı yaratmanız da mümkündür.

Samur Platin Renk Parti Peruğu Takma Saç Kullanımı Nasıl?

Samur Platin Renk Parti Peruğu Takma Saç Kullanımı Nasıl?

Samur platin gri renk küt parti peruğu kısa takma saç pratik bir kullanımı mümkün kılar. Ürünün iç kısmında peruğun saça daha iyi oturmasını sağlayan bir astar bulunur. Bu aparat, takma saçın konumlandırıldığı şekilde kalmasını ve sabit durmasını sağlar. Kişiler, bu peruğu bone ile birlikte kullanarak çok daha estetik bir görünüm elde edebilir. Ürünün iç kısmında yer alan astar, isteğe göre daraltılabilir. Bu, kullanıcıların peruğu kendi kafa yapılarına uygun hâle getirmesini sağlar. Bone gibi ek bir aksesuar satın almadan ürünün görünümünü iyileştirmek istiyorsanız, saçlarınızı örebilirsiniz. Saçlarınızı ince örgüler meydana gelecek şekilde biçimlendirerek, peruğun kafanıza iyice oturmasını sağlayabilirsiniz. Bu, ürünün çok daha ilgi çekici bir görünüm yaratmasına yardımcı olur. Uzun ömürlü bir kullanım için, peruğun sıcak cisimlerden uzak tutulması gerekir.

Samur Platin Gri Renk Küt Peruk Kısa Takma Saçı Kimler Alır?

Samur Platin Gri Renk Küt Peruk Kısa Takma Saçı Kimler Alır?

Samur platin gri renk küt parti peruğu kısa takma saç oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Bu ürünün astarı, peruğun hem kadın hem de erkek kafa yapısına uygun bir hâle getirilmesine imkân tanır. Bu ürün, parti peruğu olarak da adlandırılır. Çeşitli organizasyonlarda ve etkinliklerde giyilebilecek olan peruk, eğlenmeyi seven herkes tarafından tercih edilebilir. Çocuklar tarafından da kullanılabilecek olan bu ürün, astarı sayesinde her yaştan bireye uyumlu hâle getirilebilir. Takma saç, doğum günü partilerinde de kullanılabilecek olan, eğlenceli bir objedir. Bu ürünün günlük kullanıma uygun olmadığı unutulmamalıdır. Bahsi geçen aksesuar, dayanıklı malzemelerden imal edildiği için kolay deforme olmaz. Dilerseniz siz de Samur platin gri renk küt parti peruğu kısa takma saç yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden güvenli ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.