Genel Markalar Halloween Siyah Cadı Şapkası

159 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Halloween Siyah Cadı Şapkası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ToyFest Satıcı Ünvanı: TOYFEST OYUNCAK PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859133050800001 Vergi Kimlik Numarası: 8591330508
    Bu ürün ToyFest tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pakette 1 Adet Siyah Cadı Şapkası Halloween Şapka Ürün Özellikleri: Kaliteli kumaş malzemeden imal edilmiştir Başınıza rahat uyum sağlar Yetişkin-Çocuk uyumlu

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Samur 231 Halloween Siyah Cadı Şapkası

Samur Halloween siyah cadı şapkası Cadılar Bayramı ya da diğer etkinliklerde seçebileceğiniz kaliteli bir aksesuardır. Halloween olarak da bilinen bu bayramın organizasyonlarında genellikle kostümler ya da ürkütücü aksesuarlar kullanılır. Cadı kostümünüz olmasa bile görünümü tamamlayabilmek için şapkasına ihtiyacınız olur. Popüler kültürde cadıların belirleyici özellikleri siyah renkli ve üst kısmı sivri olan şapkalarıdır. Ürünün boyutları hem yetişkin hem de çocuklar için oldukça uygundur. Samur Halloween 231 siyah cadı şapkası kapalı alanlarda ve açık havada giyilebilir. Dilerseniz söz konusu ürünü başka kostüm parçalarıyla birleştirerek kendi tarzınızı oluşturarak ön plana çıkarabilirsiniz. Cadı şapkasını kullanmadığınız zamanlarda bir bez poşet içerisinde muhafaza edebilirsiniz.

  • Ölçü: 34 x 38 x 57 cm
  • Renk: Siyah
  • Kumaş: Sentetik

Samur Halloween Siyah Cadı Şapkasının Özellikleri Neler?

Samur Halloween Siyah Cadı Şapkasının Özellikleri Neler?

Siyah cadı şapkası birçok özelliğe sahip kostüm aksesuarlarından biridir. Ürünün neredeyse 60 cm uzunluğa varan sivri ucu tüm dikkatleri üzerine çeker. Şapkanın kalıbı standart ölçülere sahiptir. Samur Halloween siyah cadı şapkasının desensiz oluşu sayesinde ürünü farklı kostüm kombinlerinde veya tek başına kullanmak mümkündür. Bu yönüyle söz konusu aksesuar oldukça fonksiyoneldir. Samur cadı şapkası temkinli kullanıldığı sürece şeklini ve koyu siyah rengini korur. Bu sayede aksesuardan uzun yıllar boyunca faydalanabilirsiniz. Şapkanın hafif yapısı, boynunuzu ağrıtmaz. Böylece ağrı çekmeden saatlerce eğlenebilirsiniz. Cadı şapkasının kökeninin üzerine birçok farklı teori olsa da bu aksesuarın genel olarak 17. yüzyıla rastlar. O zamandan beri söz konusu şapkalar cadılık ile bağdaştırılmıştır.

Samur Halloween Siyah Cadı Şapkasının Kullanımı Nasıldır?

Samur Halloween Siyah Cadı Şapkasının Kullanımı Nasıldır?

Samur Halloween siyah cadı şapkası oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Ürün satın alındıktan sonra herhangi bir kurulum, doldurma ya da dikiş gerektirmez. Terletmeyen ve kaliteli bir kumaşa sahip olan cadı şapkasının kalıbı kafanıza rahatça oturur. Ürünün kalıbı sayesinde kafanızdan düşmez. Dilerseniz aksesuarı satın aldıktan sonra üzerine kendi işlemelerinizi dikerek kişiselleştirebilirsiniz. Böylece Samur kalitesine sahip ve size özel bir cadı şapkası elde edebilirsiniz. Ürün, sahip olduğu kumaş nedeniyle sıcak suda yıkanmamalıdır. Siyah cadı şapkası 30 derecededen fazla sıcaklıkta yıkanmamalıdır. Samur Halloween siyah cadı şapkasını temizlerken çamaşır suyu gibi ağır kimyasallar tercih edilmemelidir. Aksi takdirde ürünün kumaşı deforme olabilir ve siyah renk zarar görebilir. Şapkanın kenarlarını ütülerken yüksek ısı kullanılmamalıdır. Ürün, açık havada kendi hâline bırakılarak kurutulmalıdır.

Samur Halloween Cadı Şapkasının Kullanım Alanları Nelerdir?

Samur Halloween siyah cadı şapkası geniş kullanım alanıyla öne çıkar. Ürün eğlence tutkunları ve kostümlü partileri seven yetişkinler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu kostüm aksesuarından Orta Çağ ve korku temalı etkinliklerde faydalanabilirsiniz. Karikatürize edilmiş bir cadı görüntüsü için yüzünüzü yeşile boyayabilirsiniz. Siyah kıyafetler giyerek cadı şapkası için oldukça güzel bir kombin oluşturabilirsiniz. Samur Halloween siyah cadı şapkası ile farklı konseptlerdeki partilere katılabilirsiniz. Ürünün popüler kullanım alanı partiler olsa da tiyatroda cadı rolü oynayan biri için de iyi bir tercih olabilir. Samur Halloween 231 siyah cadı şapkası yorumlarına ve kullanıcı değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Böylece bu aksesuarı daha önce satın alıp kullanma fırsatı yakalayan kişilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Cadı şapkasını Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tık ile satın alarak ürünün kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.