Samsung Şarj Aleti Type C Hızlı 15W Siyah (TR Garantili)

600 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Samsung Şarj Aleti Type C Hızlı 15W Siyah (TR Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Netzy Satıcı Ünvanı: NETZY TEKNOLOJİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631189840300001 Vergi Kimlik Numarası: 6311898403
    Bu ürün Netzy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samsung TA20 Type-C Hızlı Şarj Aleti Siyah

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Samsung 15w Type-c Hızlı Şarj Cihazı Siyah - TR Garantili

Samsung Type-C hızlı şarj cihazı yoğun tempolu yaşamınız için neredeyse bir zorunluluktur. Bu alet, akıllı telefonunuzun pilini çok çabuk bir şekilde doldurabilir. Prize taktığınız bu güç adaptörü, telefonunuza hızlı bir elektrik akışı sağlar. Hızlı şarjı desteklemek için tasarlanan bu cihaz günlük hayatınızda size zaman kazandırır. Böylece işte veya okuldayken pilinizin bitmesi sizin için bir problem olmaktan çıkar. Cihazın kablosunu, USB Type-C bağlantı noktası olarak da kullanabilirsiniz. Akıllı telefonlar için hızlı şarj etme özelliğine sahip bir şarj aletinin verdiği rahatlık çok önemlidir. İhtiyacınız olduğu bir zamanda bataryanızın bitmemesi gerekir. İşiniz gereği önemli bir sunum hazırlayabilir ve telefonunuza kaydedebilirsiniz. Sunum sırasında pilinizin azaldığını fark edebilirsiniz. Böyle bir durumda bu cihaz sizin için kurtarıcıdır.

  • Hızlı şarj etme
  • Type-C bağlantı
  • Üstün hız

Hızlı Şarj Kolaylığı Sağlayan Samsung 15 W Şarj Aleti

Hızlı Şarj Kolaylığı Sağlayan Samsung 15 W Şarj Aleti

Telefonunuzu her zaman çalışır durumda tutmak isterseniz, Samsung 15 W şarj aleti size uygun olabilir. Cihazlarınızı verimli bir şekilde şarj etmenize yardımcı olan ürün, birbirinden fonksiyonel bazı özelliklere sahiptir. Kompakt yapıdadır ve çantanızda çok az yer kaplar. 50 gram ağırlığı sayesinde istediğiniz yere kolaylıkla ürünü götürebilirsiniz. Samsung Type-C hızlı şarj aleti, akıllı telefonunuzun etkin bir şekilde şarj edilmesini sağlar. Cihazınızın pili bittikten sonra tekrar çalıştırmak için uzun süre beklemeniz gerekmeden prizden çıkarabilirsiniz. Kaliteli ve teknolojik alet, 15 W güce sahiptir. Dahili akıllı IC korumasına sahip olan bu şarj cihazı, güç dalgalanmalarına, aşırı ısınmaya ve kısa devrelere karşı cihazı korur. Samsung TR garantili 15 W Type-C hızlı şarj cihazı siyah kaliteli ve uzun ömürlü malzemeler kullanılarak üretilir. Pimleri de korozyona dayanıklı olan bu aksesuar oldukça dayanıklıdır.

Type-C USB Bağlantılı Samsung 15 W Hızlı Şarj Aleti

Type-C USB Bağlantılı Samsung 15 W Hızlı Şarj Aleti

Samsung 15 W Type-C hızlı şarj cihazı siyah hızlı şarj imkanı sunar. Bu teknolojinin ilk avantajı, akıllı aletinizin kullanılabilirliğini ve performansını artırmasıdır. Type-C cihazınızı kendine uygun sokete zorluk çekmeden takabilirsiniz. Yüksek veri aktarım hızına sahip Type-C adaptörü, saniyede 10 GB’a varan hızlarda veri aktarabilir. Bu cihaz 15 Watt'a kadar güç sağlayabilir, böylece akıllı telefonunuzun pilini hızlı bir şekilde doldurabilirsiniz. USB bağlantısını kullanarak her türlü cihaza bağlanabilir ve veri transferi yapabilirsiniz. Dosyalarınızı, dokümanlarınızı, müziklerinizi, fotoğraflarınızı kopyalayabilir ve aktarabilirsiniz. Samsung markalı akıllı telefonunuzun veya tabletinizin bu aletle uyumlu girişe sahip olup olmadığını kontrol ederek Type-C hızlı sarj aletini satın alabilirsiniz. Bataryayı kısa sürede dolduran ürün sayesinde işlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Cihazınızın bataryasını doldururken kolaylık sağlayan ürüne siz de sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Samsung Type-C Şarj Cihazı Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Samsung Type-C Şarj Cihazı Fiyatları ve Yorumları

Cep telefonunuzun arka planda çalışan birçok uygulaması vardır. Bu da gün boyunca pilinizin çabuk tükenebileceği anlamına gelir. Bu ürün elinizin altındayken, endişelenmeden oyun oynayabilir, e-posta yazabilir veya video izleyebilirsiniz. Hızlı şarj, büyük pilleri doldurmanıza da yardım edebilir. Samsung marka tabletinizin modeline göre, bu şarj aleti uygun olabilir ve kısa sürede cihazı şarj edebilir. Donanım, yazılım hatalarına karşı güvenli teknolojiye sahip ürün, telefonunuzun içindeki pilin bütünlüğünü korur. Isı dağılımını, devrelerin fazla ısınmasına ve patlamasına neden olabilecek güç dalgalanmalarını yönetmeye yardımcı olur. Ürün, yalnızca belirli bir pil yüzdesine kadar hızlı şarj kullanan ve cihaza çok fazla güç verilmediğinden emin olan bu uyarlamalı şarj özelliğine sahiptir. Trendyol'dan Samsung Tr garantili 15 W Type-C hızlı şarj cihazı siyah fiyatlarına göz atabilir ve ürünü satın alabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Samsung Tr garantili 15 W Type-C hızlı şarj cihazı kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.