Samsung Tab A7 10.4 T500 Kılıf 360 Dönerli Stand Deri Tam Koruma.

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung Tab A7 10.4 T500 Kılıf 360 Dönerli Stand Deri Tam Koruma.

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Samsung Tab A7 10.4 T500 Kılıf 360 Dönerli Stand Deri Tam Koruma-360 DERECE DÖNEBILME ÖZELLIGI TABLETİNİZİ DARBE VE DIS TEPKILERDEN KORUR. STAND ÖZELLIGI ILE ÇOK FONKSIYONLU KULLANIMA SAHIPTIR. DAHA UZUN ÖMÜRLÜ KULLANMANIZI SAGLAR. DESENLERI ILE DIKKAT ÇEKICI BIR ÖZELLIGE SAHIPTIR. CIHAZ ÜZERINDEKI TÜM FONKSIYONEL TUSLARA ERISIMINIZ KOLAYDIR.-Samsung Tab A7 10.4 T500 Kılıf 360 Dönerli Stand Deri Tam Koruma-Dolia-Samsung Tab A7 10.4 T500 Kılıf 360 Dönerli Stand Deri Tam Koruma

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Samsung Tab A7 10.4 T500 Kılıf 360 Dönerli Stand Deri Tam Koruma

Kılıf, koruyucu özelliği bulunan önemli bir parçadır. Cihazınızı korur ve düşme gibi durumlarda tabletin parçalara ayrılmasını önler. Samsung Tab A7 T500 kılıf ile tabletinizi şık bir şekilde kırıklardan ve çatlaklardan koruyabilirsiniz. Bu tablet kılıfı, cihazınızı dış etkenlerden uzak tutmanıza yardımcı olur. Cihaz için işlevsel bir koruyucu ürün seçmeniz çok önemlidir. Yanlış bir kılıf satın almanız, kamera gibi ek özellikleri kullanmanızı engelleyebilir. Çünkü kameranın açıkta olması için ürünün arka kısmının tasarımı oldukça önemlidir. Bu nedenle tabletinizin modeline uygun kılıfı tercih etmelisiniz. Ebatları uysa bile model olarak uymayan tablet kılıfı birçok açıdan problem yaratır. Samsung Galaxy Tab A7 T500 kılıf modelinize doğru bir şekilde uyar. Elektronik aletinizi darbe gibi tehlikelere karşı korur.

  • Destekleyici stand
  • Tuş ve kamera boşlukları
  • Yatay ve dikey döndürebilme kolaylığı

Yumuşak Dokulu Samsung Tab A7 10.4 Kılıf

Yumuşak Dokulu Samsung Tab A7 10.4 Kılıf

Tablet kılıfında kullanılan yumuşak malzemeler, çarpmaların etkisini büyük ölçüde azaltır. Bu koruyucu ürünle tarzınızı da gösterebilirsiniz. Samsung Tab A7 10.4 kılıfının üzerine bazı çıkartmalar ekleyebilir ve ürünün kişiliğinizi yansıtmasını sağlayabilirsiniz. Cihaza stil ekleyebilir ve ilgi çekici ürün sayesinde tarzınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Samsung Galaxy A7 kılıfı tabletinizi güvende tutması ve elektronik aletinizin estetik görünmesi için satın alabilirsiniz. Bu cihazlar her ne kadar dayanıklı olsalar da günlük hayat içinde tehlikelere maruz kalabilir. Samsung Tab A7 koruyucu kılıf yüksek oranda güvenlik sağlar. Yumuşak yapısı sayesinde cihazınızı çarpmalara ve düşmelere karşı korur. Tabletin hasar almasını büyük oranda engeller. Ekranınızda oluşabilecek çizilmeleri ve çatlakları kapaklı yapısı sayesinde önlemeye yardımcı olur. Samsung Tab A7 10.4 T500 kılıf 360 dönerli stand deri tam koruma küçük çaplı düşmelere karşı koruma sağlar.

Kapaklı Samsung Tab A7 10.4 T500 Kılıf

Kapaklı Samsung Tab A7 10.4 T500 Kılıf

Tabletinizi diğer eşyalarınız ile birlikte çantanıza koyduğunuz zaman anahtar gibi keskin ve sivri kenarlı eşyalar, cihazın gövdesinde ve ekranında çiziklere neden olabilir. Cihazı bu önlenebilir çiziklerden korumak için Samsung Tab A7 10.4 t500 kılıf kullanabilirsiniz. Benzersiz kimliğinizi ve zevkinizi sergilemek için de bu tablet koruyucusunu tercih edebilirsiniz. Bu ürün, cihazınız için ekstra koruma sağlar. Ekranınızı yatay kullanmak istediğinizde dönerli stand sayesinde cihazı kolayca çevirebilirsiniz. Dikey kullanmak için de aynı şekilde tableti döndürmenize olanak tanır. Arkasındaki desteği sayesinde çalışma masanızın üzerine ürünü koyabilirsiniz. Böylece uzun süre boyunca elinizde tutmadan kullanabilirsiniz. Bunlar, tablet koruyucusunun cihazınız için faydalı olmasının birçok nedeninden yalnızca birkaçıdır. Samsung Tab A7 10.4 T500 kılıf 360 dönerli stand deri tam koruma kullananların bu kılıf ile ilgili deneyimlerinden fikir edinebilirsiniz.

Avantajlı Samsung Galaxy Tab A7 Kılıf Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Samsung Galaxy Tab A7 Kılıf Fiyatları ve Yorumları

Samsung Tab A7 için tasarlanan bu 10 inçlik tablet kılıfı, favori cihazınızı zevkinize hitap edecek şekilde korumak ve özelleştirmek için doğru bir parçadır. Galaxy A7 model tabletinize uygun bu koruyucu, cihazı kılıfından çıkarmadan kullanmanıza izin verir. Tableti korumanın yanı sıra cihazı sizin için oldukça kullanışlı hale getirebilecek bazı ekstra özelliklere sahiptir. Cihazın sabit ve dik durmasına imkan veren portatif bir katlama özelliği bulunur. Kapalıyken tabletinizin hem önünü hem de arkasını çizilmelere ve kirlere karşı koruyan kılıf, cihazı çantanızda sık sık taşıyorsanız çok kullanışlıdır. Samsung Tab A7 10.4 T500 kılıf 360 dönerli stand deri tam koruma yorumlarından ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca Trendyol üzerinden Samsung Tab A7 10.4 T500 kılıf 360 dönerli stand deri tam koruma fiyatlarını inceleyebilirsiniz.