9
Mikrodalga Fırın kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Samsung MS23F300EEW/TR 23 lt Mikrodalga Fırın Beyaz

3.348 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.349 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.368 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.378 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.389 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Samsung MS23F300EEW/TR 23 lt Mikrodalga Fırın Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mawter Satıcı Ünvanı: EMRAH ÇALIŞKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5156576249000011 Vergi Kimlik Numarası: 2260593519
    Bu ürün Mawter tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samsung mikrodalga fırın, çocuk kilidi özelliği sayesinde çocukların istenmeyen dokunuşlarını engeller ve güvenli bir kullanım sağlar.
  • Fırının iç yüzeyi kolay temizlenebilir malzemeden yapılmıştır. Samsung MS23F300EEW/TR mikrodalga fırın beyaz, lekesiz görüntüsüyle lezzetli yemeklerin tadını çıkarırken temizlik sürecini zahmetsizce tamamlayabilirsiniz.
  • Mikrodalga buz çözme özelliği sayesinde donmuş gıdaların çözülmesini hızlandırır. Böylece zaman tasarrufu yapabilir ve anında kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.
  • Et çözdürme özelliği, donmuş etleri hızlı ve güvenli bir şekilde çözmenizi sağlar. Mikrodalga et çözdürme, yemek hazırlığı sürecini kolaylaştırır ve etin kalitesini korur.
  • Beyaz renkte ve şık tasarıma sahiptir. Bu beyaz mikrodalga fırın, her türlü mutfak dekoruna uyumludur.
  • Fırının kapısında kullanılan mikrodalga cam, yemeklerinizi izleyebilmenizi ve pişirme sürecini takip etmenizi sağlar.
  • Fırının üst kısmında bulunan dijital kontrol paneli, farklı ayarları kolayca yapmanızı sağlar. Dijital mikrodalga, programları ve zamanlayıcıları takip etmeyi basit ve sezgisel hale getirir.
  • Bu cihaz, solo mikrodalga fırın olarak tasarlanmıştır. Temel ısıtma, pişirme ve buz çözme işlemlerini gerçekleştirmek için idealdir.
  • 23 lt mikrodalga fırın, geniş iç hacme sahiptir. Bu sayede, çeşitli yemekleri pişirirken veya ısıtırken daha fazla alan ve esneklik elde edersiniz.
  • Bu mikrodalga fırın, set üstü kullanım için uygun boyutlara sahiptir. Set üstü mikrodalga, mutfak tezgahınızda veya set üstünde kolayca yerleştirilebilir.
  • Midi mikrodalga fırın küçük yapısıyla mutfağınıza şık bir görüntü katar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç 1000 W ve Altı
  • Hacim 21 L - 30 L
  • Kontrol Tipi Digital
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Kullanım Şekli Solo
  • Izgara Özelliği Yok
Geri Bildirim Ver

Samsung Ms23F300Eew 23 lt Beyaz Mikrodalga Fırın

Günlük kullanımda pratik özellikleri ile sıklıkla tercih edilen mikrodalga fırınlar, hızlı, pratik ve sağlıklı olması kullanımı sayesinde beğeni toplar. Samsung MS23F300EEW 23 lt beyaz mikrodalga fırın, müşteriler tarafından tercih edilir. Ürün, mikrodalga kullanımına yeni bir soluk getirerek son derece yüksek performansı sayesinde müşterileri etkilemeyi başarır. 23 L kapasiteye sahip geniş iç hacmi sayesinde öne çıkan model, büyük porsiyonlarda yiyecek hazırlamanıza olanak tanır. Yiyecek ve içecekleri, ısıtma, pişirme ve eritme için kullanabileceğiniz ürün, 800 W güç kapasitesi sayesinde hızlı sonuçlar sunar. Kısa sürede ısınarak ihtiyaçlarınıza cevap veren Samsung mikrodalga fırın, güçlü performansı ile ilk kullanımdan itibaren doğru bir seçim olduğunu kanıtlar. Ürün, dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli bir kullanım ömrü sunar.

  • Şık tasarım
  • Yüksek performans
  • Dayanıklı yapı

Kullanışlı MS23F300EEW Samsung Mikrodalga Fırın Özellikleri

Kullanışlı MS23F300EEW Samsung Mikrodalga Fırın Özellikleri

Pratik ve kolay kullanım avantajı sağlayan mikrodalga fırınlar müşteriler arasında öne çıkar. MS23F300EEW Samsung sayesinde pratik ve konforlu bir kullanım sağlayabilir, zamandan tasarruf edebilirsiniz. Ürünün kapasitesi 23 litredir. Fırının üzerinde LED göstergesi bulunur. Ürün, çift kontrol düğmesi ile öne çıkar. Hazırladığınız yiyeceğin türüne ve isteğinize göre pişirme süresi ve güç ayarını kolaylıkla yapmanıza olanak sağlayan düğmeler, kontrolün sizde olmasını sağlar. Farklı ısıtma ve pişirme programlarını ayarlayarak yiyeceklerinizi ideal sıcaklıkta sunuma hazır hale getirebilirsiniz. Hassas pişirme şansı sunan model, Üçlü dağıtım sistemi sayesinde üstün performans sergiler. Mikrodalgaların üç farklı yöne dağılmasını sağlayan Samsung MS23F300EEW 23 L mikrodalga fırın, gıdaların her noktasının eşit oranda ısınmasını ve pişmesini sağlar. Yenilikçi tasarımıyla müşterilerin farklı ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik tasarlanan Samsung fırının özellikleri arasında dijital kontrol paneli yer alır.

Avantajlı Kullanımı ile Samsung Mikrodalga Fırın

Avantajlı Kullanımı ile Samsung Mikrodalga Fırın

Evde veya da işte zaman harcamadan, kolayca lezzetli yemek yapmak isteyebilirsiniz. Bu pratik ürün sayesinde kısa bir sürede vakit harcamadan istediğiniz lezzetli yemeğe sahip olabilirsiniz. Yeni nesil teknoloji ile geliştirilen ürün, müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda birçok farklı ve yeni fonksiyonel özelliği ile başarı yakalar. LED göstergelerini hazırlayacağınız yiyeceğin cinsine göre değiştirebilir, konfor elde edebilirsiniz. 6 farklı mikrodalga güç kademesi arasından ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçip kolaylıkla uygulayabilirsiniz. MS23F300EEW 23 lt beyaz mikrodalga fırın, uzun elektrikli kablosu sayesinde farklı alanlarda kullanım avantajı sunar. Zaman ayarlamasını özel olarak yapmanıza da imkan sağlayan ürün, farklı aralıklarda çalışarak tam kıvamında pişmiş gıdalar elde etmenize yardımcı olur. Samsung mikrodalga fırın ile siz de mutfağınızda konfor sağlayabilirsiniz. Samsung MS23F300EEW 23 lt beyaz mikrodalga fırın kullananlar ürünün üründen oldukça memnun kalırlar.

Cazip Samsung 23 Lt Beyaz Mikrodalga Fırın Fiyatları

Cazip Samsung 23 Lt Beyaz Mikrodalga Fırın Fiyatları

Samsung MS23F300EEW 23 lt beyaz mikrodalga fırın fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürün, kullanışlı yapısı sayesinde yiyecek ve içecek hazırlama sırasında mutfaktaki yardımcınız olur. Şık tasarımı ile de beklentileri sonuna kadar karşılar. Samsung mikrodalga fırın ile mutfakta yüksek konfora kavuşabilir, kısa sürede lezzetli yemekler hazırlamanın tadını çıkarabilirsiniz. Siz de deneyimli müşterilerin yapmış olduğu Samsung MS23F300EEW 23 lt beyaz mikrodalga fırın yorumlarını okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ürün, estetik görünümlü ve kullanışlı yapısı sayesinde müşteriler tarafından beğeni toplar. Mutfakta sağladığı konforlu özellikleri sayesinde zamandan ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. Ürün, işlevsel özellikleri sayesinde müşteriler tarafından beğeni ve ilgi toplar. Otomatik programlama ve kullanım kolaylığına sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz