Samsung Level U2 Siyah Kablosuz Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili) EO-B3300

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung Level U2 Siyah Kablosuz Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili) EO-B3300

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendMarket Satıcı Ünvanı: TREND MOBİLE İLETİŞİM ELEKTRONİK VE SANAL PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859116809600001 Vergi Kimlik Numarası: 8591168096
    Bu ürün TrendMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Level U2 Siyah Kablosuz Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Müzik Dinleyebilme Var
Geri Bildirim Ver

Samsung Level U2 Siyah Kablosuz Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili)

Müzik, her zaman hayatın önemli parçalarından biridir. Tercih edilen müziğin türü ve etkisi kişiden kişiye değişiklik göstermesine rağmen hangi şarkı veya tür olduğu fark etmeksizin iyi bir kalitede dinlemek istenir. Bunun için de gereken iyi bir kulaklıktır. Samsung Level U2 siyah kablosuz kulaklık (Samsung Türkiye garantili) AKSEOB3300BLACK, size kaliteli bir müzik deneyimi sunmayı amaçlar. Kulak içi modele sahip bu ürün suya ve tere dayanıklıdır. Bu yönüyle spor ve aktivitelerde kullanıma oldukça uygundur. Mikrofon özelliğine sahip olan bu cihaz, müzik dinlemenin yanında ses kaydı ve arama gibi işlemlere de yardımcı olur. Boynu saracak şekilde tasarlanmış olması sayesinde koşu, fitness gibi aktivitelere uygunluk gösterir. Bu yönüyle müşterilerin konforu düşünülerek üretilir.

  • Suya ve tere dayanıklılık
  • Yükses ses kalitesi
  • Mikrofon özelliği

Samsung Siyah Kablosuz Kulaklık Yorumları

Samsung Siyah Kablosuz Kulaklık Yorumları

Samsung Level U2 siyah kablosuz kulaklık (Samsung Türkiye garantili) AKSEOB3300BLACK yorumlarında beğeni ile bahsedilen birçok özelliği bulunur. Stereo ses çıkışına sahip olan modelin uzaktan kumandası da vardır. Bu kumanda ile ses, çağrı ve müzik kontrolü sağlanır. 10 metre uzaklığa kadar kullanım mesafesi özelliği sayesinde telefonunuzun her zaman yanınızda olması gerekmez. Boyun bandı tasarımı ile cihaz, hareketli aktivitelerde sabit kalabilir. Bu yönüyle oldukça pratik ve konforludur. Ses kalitesi yüksek olan kulaklığın güçlü bas özelliği bulunur. Bu durum da modelin tercih edilmesine sebebiyet veren etkenler arasında yer alır. Samsung Level U2’nin sürücü çapı 12 mm olması ile birlikte Android ve iOS işletim sistemlerine uygun olarak çalışır. Bekleme süresi en fazla 500 saat olan tasarım, yoğun kullanımda 13 saat, genel kullanımda ise 18 saat şarj etmek gerekmez.

Samsung Siyah Kablosuz Kulaklık Avantajları

Samsung Siyah Kablosuz Kulaklık Avantajları

Samsung kablosuz kulaklık, içinde bulunan özellikler sayesinde birçok avantaja da sahiptir. Başta cihazın tere ve suya olan dayanıklılığı bunlardan biridir. Spor ve hareketli aktivitelerde ürünü daha kullanışlı hale getirir. Yüksek ses kalitesi sayesinde iyi bir müzik deneyimi sunan tasarımın modeli ise kulak içidir. Uzun süre şarj edilmeden kullanılabilmesi ise cihazın önemli avantajları arasında yer alır. İçinde bulunan mikrofonu ile Samsung siyah kablosuz kulaklık, müşterisine müzik deneyiminden daha fazlasını sunar. Tüm işletim sistemlerine uyum sağlayabilmesi ise artı yönlerinden biridir. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan bu ürün müşterisinin konforu düşünülerek üretilir. Boyun bandı, hareket halinde bile cihazın sabit kalmasına yardımcı olmasıyla birlikte estetik bir görünüm de verir. Uzaktan kumandası sayesinde telefonunuzu kullanmadan çağrıları ve müziği kontrol edebilirsiniz.

Samsung Level U2 Siyah Kablosuz Kulaklık Fiyatı

Samsung Level U2 Siyah Kablosuz Kulaklık Fiyatı

Samsung Level U2 siyah kablosuz kulaklık (Samsung Türkiye garantili) AKSEOB3300BLACK fiyatı özellikleri ve sağladığı avantajlar göz önüne alınarak belirlenir. Bir kablosuz kulaklıkta olması gereken her özelliğe sahip bu ürün, müşterisinin ihtiyaçları ve konforu düşünülerek tasarlanır. Cihaz, özellikle spor yaparken size kullanışlı bir deneyim sunmayı amaçlar. Yüksek ses kalitesi sayesinde ise bu deneyimi daha iyi yaşamanıza yardım eder. Mikrofonu ile sadece müzik dinlerken değil, aramalarınızda da yanınızda olur. Tüm işletim sistemlerine uygun çalışabilmesi ile her telefona uyum sağlayabilir. Güçlü bataryası sayesinde uzun süre şarj etmeden kullanma imkanı bulunur. Estetik görünümüyle birlikte sadece özellikleri ile değil, tasarımı ile de kaliteli bir modeldir. Bu her yönden bir çok özellik ve avantaja sahip bu kablosuz kulaklığı, online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’dan bulabilirsiniz.