Samsung HW-T450 Soundbar 2.1 Ch 200W Ev Sinema Sistemi

1.345 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung HW-T450 Soundbar 2.1 Ch 200W Ev Sinema Sistemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Electrostore Satıcı Ünvanı: PLANİZER ORGANİZASYON İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0730038521100011 Vergi Kimlik Numarası: 7300385211
    Bu ürün Electrostore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik Özellikler Ses Ses çıkış kanalı sayısı2.1 kanallarRMS dereceli güç200 W Ağırlık & boyutlar Ambalaj derinliği228 mmAmbalaj genişliği932 mmAmbalaj yüksekliği431 mm Performans Ses çıkış kanalı sayısı2.1 kanallar Ağ Bağlantıları BluetoothEvet Teknik detaylar BluetoothEvetSes çıkış kanalı sayısı2.1 kanallarÜrün rengiSiyah Bağlantı BluetoothEvet Derin bas hoparlör Derin bas hoparlör dahilEvet Hoparlör Ses çıkış kanalı sayısı2.1 kanallar

Ürün Özellikleri

  • Bluetooth Var
  • Kanal Yapısı 2.1
  • Watt Aralığı 0-300
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Samsung HW-T450 Soundbar Hoparlör 2.1 Ch 200W Ev Sinema Sistemi Fiyatı - Trendyol

Ev sinema sistemleri, ev konforunda sinema ortamı yaratmanızı sağlar. Samsung HW-T450 Soundbar 2.1 Ch 200 W ev sinema sistemi ile film, maç, dizi ve belgeselleri ev rahatlığında keyifle izleyebilirsiniz. 2 kolon ile bir ana gövdeden oluşur. 2.1 Ch soundbar ve 6.5 inç derin baslı hoparlörden çıkan ses gerçek bir sinema deneyimi yaşamanızı sağlar. Derin bas yoğunluğu ile sesleri net duyabilirsiniz. Alana yayılan ses sayesinde film izlerken optimum verim alırsınız. Samsung HW-T450 üst düzey bir ses deneyimi sunar. Tek kumanda ile tüm ses kontrollerini yapabilirsiniz. İzlediğiniz içeriğin sesini uygun hale getirmek için ses kaynaklarını analiz eder. Böylece seslerin size net şekilde ulaşmasını sağlar. Bluetooth sayesinde istediğiniz cihazla kolayca eşleştirebilir ve çalıştırabilirsiniz.

  • 6.5 inç derin baslı hoparlör
  • Üst düzey kalite
  • Optimize etme özelliği

Eşsiz Bir Film Keyfi İçin Samsung HW-T450 Ev Sinema Sistemi

Eşsiz Bir Film Keyfi İçin Samsung HW-T450 Ev Sinema Sistemi

Film izlerken görüntü kadar ses de önemlidir. HW-T450 Soundbar 2.1 Ch 200 W ev sinema sistemi ile film izlemeyi keyifli hale getirebilirsiniz. Çalışırken 200 W güç tüketimi yapar. 2.1 Ch kanal sayısına sahiptir. Cihaz sahip olduğu 6.5 inç derin baslı hoparlör sayesinde sesler etrafa yayılır. Gerçek bir sinema salonu atmosferi oluşturur. Yüksek performanslı ses kalitesine sahiptir. Farklı içerikler için sesi optimize eder. Böylece maç, dizi ya da belgesel izlerken ideal bir ses deneyimi yaşatır. Akıllı ses teknolojili soundbar sayesinde izlediğiniz her şeyden zevk alabilirsiniz. Dilerseniz oyun konsolunuz ile eşleştirerek kullanabilirsiniz. Ses efektlerini net bir şekilde yansıtır. Cihaz otomatik ayar yaparak oynadığınız oyuna göre sesi uygun hale getirir. Soundbarın şık tasarımı Samsung HW-T450 yorumlarında öne çıkan özelliklerinden biridir. Estetik bir görünüme sahiptir.

Üstün Kalitesi ile Samsung HW-T450 Ev Sinema Sistemi

Üstün Kalitesi ile Samsung HW-T450 Ev Sinema Sistemi

Evinizde bir sinema salonu yaratmaya olanak tanıyan ev sinema sistemi üst düzey ses kalitesi sağlar. HW-T450 Soundbar akıllı ses teknolojisine sahiptir. Bu teknoloji sayesinde izlediğiniz içeriği analiz eder ve ayarları otomatik olarak optimize eder. 2.1 Ch kanallı olan soundbar evinizde gerçek bir sinema salonu atmosferi yaratır. Çevresel sesi deneyimlemek için dilerseniz cihazla bir kanal sistemi de oluşturabilirsiniz. Sadece filmler ve TV için değil müzik dinlemek için de ürünü kullanabilirsiniz. Bluetooth özelliği sayesinde kablo karmaşası yaşamadan kolayca diğer cihazlar ile eşleştirebilirsiniz. Bu durum Samsung HW-T450 incelemelerinde beğeni toplayan özelliklerden biridir. Dilerseniz oyun konsolunuz ile kullanarak keyifli bir oyun deneyimi için akıllı ses teknolojisinden faydalanabilirsiniz. Seslerin karışmasını önleyen teknolojisi oyunda avantaj sağlar. Dikkat dağıtıcı sesleri ortadan kaldırır.

Samsung HW-T450 Soundbar 2.1 Ch Ev Sinema Sistemi Fiyatı

Samsung HW-T450 Soundbar 2.1 Ch Ev Sinema Sistemi Fiyatı

HW-T450 200 W enerji gücüne sahiptir. 6.5 inç derin baslı hoparlör üstün ses kalitesi sunar. Çevresel ses deneyimi yaşayarak izlediğiniz içerikten maksimum keyif almanızı sağlar. Şık ve modern tasarımı ile kullandığınız alana farklı bir hava katar. 1 soundbar ve 2 kolondan oluşur. Farklı içerikler için sesi uygun hale getiren akıllı teknolojisi mevcuttur. Film, dizi, maç ve müzik için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Samsung HW-T450 fiyatları bütün bu özelliklere göre belirlenir. Samsung HW-T450 Soundbar 2.1 Ch 200 W ev sinema sistemi fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Müşteriler tarafından paylaşılan Samsung HW-T450 Soundbar 2.1 Ch 200 W ev sinema sistemi yorumlarını okuyabilirsiniz. Ürünü daha evvel alıp Samsung HW-T450 Soundbar 2.1 Ch 200 W ev sinema sistemi kullananların deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Ev konforunda sinema salonu atmosferi yaratan bu cihaza Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.