Fibaks Galaxy Tab S6 Lite P610 10.4" Tablet Kılıfı Yeni Nesil 360 Dönebilen Dışı Deri Içi Yumuşak Silikon

299,99 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fibaks Galaxy Tab S6 Lite P610 10.4" Tablet Kılıfı Yeni Nesil 360 Dönebilen Dışı Deri Içi Yumuşak Silikon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FiberAksesuar Satıcı Ünvanı: NİYAZİ SARAYDAROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7450475914
    Bu ürün FiberAksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni Nesil Kapaklı Dönebilen Tablet Kılıfı Dış Kısmı Suni Deridir İç Kısmı Yumuşak Silikondur Cihazınızı Tamamen Sarar Silikon Yapısı Sayesinde Kullanım Esnasında Devrilmez ve Kaymaz Darbelere Karşı Cihazınızı Tam Korur Aşınmlara Karşı Uzun Ömürlüdür Cihazınızı Korurken Kabalaştırmaz Şık ve Lüks Bir Görüntü Katar Sağlığa Zararlı Materyal İçermez Beğenmezseniz Anında İade Garantilidir

Ürün Özellikleri

  • Uyumlu Marka Samsung Uyumlu
  • Uyumlu Model Galaxy Tab S6 Lite SM-P610
  • Renk Mor
  • Uyku Modu Var
  • Kılıf Tipi Kapaklı Kılıf
Geri Bildirim Ver

Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 10.4" Tablet Kılıfı Yeni Nesil 360 Dönebilen Dışı Deri İçi Yumuşak Silikon

Tabletin boyutlarına uygun bir şekilde üretilen kılıflar, cihaza tamamen uyum sağlar. Fonksiyonel tasarımıyla tablet kullanımını keyifli bir hale getirir. 360° dönebilme özelliğiyle farklı şekillerde kullanım için alan yaratan kılıf, tabletinizden alacağınız verimi üst seviyelere çıkarır. Kaliteli dokusu ve enerjik tasarımıyla cihazınızı kullanırken alacağınız keyfi artırır. Cihazın boyutlarına uygun bir şekilde üretilen Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4'' kılıf, tableti tamamen sararak güvenli bir kullanım sunar. Yumuşak iç yüzeyiyle ekran üzerinde çizilme gibi durumların önüne geçer. Dış etkenlerden cihazınızı koruyan kılıf, darbe ve şok etkisi gibi durumlara karşı yüksek muhafaza gücüne sahiptir. Satın alacağınız kılıf sayesinde estetik görünümüne ve yüzeyine zarar vermeden cihazı kullanabilirsiniz.

  • 360° dönebilme özelliği
  • Estetik ve şık tasarım
  • Yumuşak dokusuyla rahat kullanım

Ergonomik Tasarımıyla Samsung Galaxy S6 Lite Kılıf

Ergonomik Tasarımıyla Samsung Galaxy S6 Lite Kılıf

Tabletinizi tamamen sararak güvenli bir şekilde kullanmanıza olanak sağlayan Samsung Galaxy Tab S6 Lite SM-P610 10.4 kılıf ergonomik kullanım özellikleriyle ön plana çıkar. 360° dönen kılıf sayesinde cihazı hem yatay hem de dikey pozisyonlarda rahatça kullanabilirsiniz. Kılıfı sabit bir yüzey üzerine yerleştirerek dik bir konuma getirebilir, rahat bir şekilde mail yazabilirsiniz. Günlük işlerinizi gerçekleştirmek için P610 tablet kılıf sayesinde cihazı dikey pozisyona getirebilir ve rahat bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. Koltuk ve yatak üzerinde uzanırken dizi ya da film izlemek için tablet kılıfını yatay pozisyona alabilirsiniz. Estetik duruşu ve konforlu kullanım özellikleriyle tabletinizden aldığınız verimi üst seviyelere çıkaran kılıf, cihazı tamamen koruyarak performansın yüksek kalmasını sağlar. Fonksiyonel özellikleri ve üstün koruması ile tabletiniz için ideal özellikler taşıyan kılıfı alarak cihazınızı güvenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz.

Fonksiyonel Özellikleriyle Yeni Galaxy S6 Lite Kılıf

Fonksiyonel Özellikleriyle Yeni Galaxy S6 Lite Kılıf

Son teknoloji kullanılarak üretilen tablet, özel bir şekilde muhafaza edilmeye gereksinim duyar. Portatif bir biçimde çantanızda taşıyabileceğiniz cihazlarınızı özel aksesuarlar kullanarak muhafaza etmeniz gerekir. Cihazı olası dış etkenlerden, darbe, kir ve toz gibi faktörlerden korumak için nitelikli aksesuarlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu aksesuarlar çok yönlü işlevleriyle tablet kullanımını keyifli bir hale getirir. Dışı deri kaplama olan Galaxy Tab S6 Lite P610 10.4" kılıf estetik bir duruşa sahiptir. Bununla beraber stand işlevi görmesiyle de konforlu kullanım imkanı sunar. Cihazın boyutlarına uygun olarak üretilen aksesuar, iç ve dış bölgenin tamamen sarılarak güvenli bir şekilde muhafaza edilmesini sağlar. Kılıf cihazın üzerindeyken şarj ve kulaklık girişleri ile beraber diğer tuşlara erişim sağlanır. Ergonomik yapısıyla verimli kullanım imkanı tanıyan ürünle tabletinizi koruyabilir, cihazın estetik bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Ön Plana Çıkan P610 Tablet Kılıf

Uygun Fiyatıyla Ön Plana Çıkan P610 Tablet Kılıf

Özel bir şekilde üretilen kadifemsi iç astarıyla yumuşak bir yapıya sahip olan kılıf, tabletin dış etkenlerden korunmasına yardımcı olur. İç yüzeyinin yumuşak dokusu tabletin ekranının çizilmeden korunmasını sağlar. Uygun aralıklarda yer alan <v>fiyatlara sahip olan ürünle tabletinizi muhafaza edebilirsiniz. Deri kaplamalı ve içi yumuşak bir yüzeye sahip olan ürüne Trendyol üzerinden erişebilirsiniz. Bütçe dostu özellikleriyle ön plana çıkan Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 10.4" tablet kılıfı yeni nesil 360 dönebilen dışı deri içi yumuşak silikon fiyatını inceleyebilir, avantajlı bir şekilde alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 10.4" tablet kılıfı yeni nesil 360 dönebilen dışı deri içi yumuşak silikon yeni Galaxy S6 Lite kılıf için müşteri yorumlarını okuyabilir, deneyimli müşterilerin fikirlerinden yararlanabilirsiniz.