Samsung Galaxy S20 Fe Uyumlu Temperli Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu Sert

115,67 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung Galaxy S20 Fe Uyumlu Temperli Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu Sert

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ehio Satıcı Ünvanı: KERİM ONAYLAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6430343446
    Bu ürün ehio tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • temperli ekran koruyucu cam kimyasal işlemlerle güçlendirilmiş, çok yüksek derecedeki darbelere dayanıklı camdan üretilmiştir. Telefonunuzu diğer tüm ekran koruyucu filmlerden daha iyi korur. Çizilmeye dayanıklı:Sertliği 8-9h'dir, bıçak, anahtar gibi keskin objelerle bile çizilmez. ince ve dokunulur: Dokunmatik ekranın hassasiyetini kesinlikle etkilemez. Uzun süre ekranınızı korur. Çıkarmak istediğinizde kolayca sökülebilir. Ekran üzerınde herhangi bir ız bırakmaz. tam uyum: Hem uygulama kolaylığı hem de güçlü ekran koruması için cihazınızın ekran ölçülerıne tam uyumludur. hava kabarcığı yapmaz telefonunuzun çizilmesini engeller.
Geri Bildirim Ver

Samsung Galaxy S20 Fe Uyumlu Temperli Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu Sert

Teknolojik cihazların yüzeyleri hassas olduğu için alındığı ilk günden itibaren korumaya tabi tutulur. Cep telefonlarını yanınızda taşırken farklı darbelere maruz kalması ekranının çizilmesine sebebiyet verebilir. Sert materyallerle bir arada taşınan cihazınızın yüzeyinde kılcal da olsa çizikler oluşur. Bu darbeler nedeniyle ekranda çiziklerin meydana gelmesi, cihazın kozmetik değerinin düşmesine, bakımsız ve kötü görünmesine neden olur. Bu nedenle cihazınızla uyumlu olan, kırılmayan sert bir materyal takmanız gerekebilir. Tam performans sağlayan sert materyaller, cihazınızı içiniz rahat bir şekilde kullanmanızı sağlar. Samsung Galaxy S20 FE uyumlu temperli kırılmaz cam ekran koruyucu sert materyalden üretilmesi sayesinde tam performans imkanı sunar. Koruyucunun çizilmeye dayanıklı olması nedeniyle cihazınıza uzun ömür sağlayabilir. Kaliteli ve kalın materyalli koruyucu üzerinden ekran dokunmatiğini rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Dayanıklı materyal
  • Cihaz ile tam uyum
  • Yüksek performans

Güvenilir Samsung S20 FE Ekran Koruyucu Özellikleri

Güvenilir Samsung S20 FE Ekran Koruyucu Özellikleri

Samsung Galaxy S20 FE ekran koruyucu temperli kalın cam niteliğini taşır. Temperli cam ile cihaz ekranı yüksek darbelere karşı dayanıklı hale gelir. Cebinizde taşıdığınız anahtar veya bozuk para gibi materyallere karşı cihazınızı koruyan Samsung Galaxy S20 FE kırılmaz cam ile telefonunuzun dayanıklılığını artırabilirsiniz. Uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz ürünü hava kabarcığı olmadan telefonunuzun ekranına hızlı ve bir şekilde takabilir, istediğiniz zaman da kolaylıkla çıkarabilirsiniz. Galaxy S20 FE ekran koruyucu telefon ekranınızın camında iz bırakmamak üzere tasarlanır. Telefon ekranının ölçülerine tam uyumlu olan Samsung S20 FE ekran koruyucu sayesinde cihazınızın kenar bölümleri de kaplanır. Ürünün telefon ekranın tamamını kapsıyor olması önemlidir. Cihazında kullanacağınız ekran materyalinin kenarlarında açıklık olmaması, telefonun köşelerine gelebilecek darbelere karşı da dirençli olmasını sağlayabilir. Böylece cihazınızı uygun fiyata koruyabilirsiniz.

Uygun Samsung Galaxy S20 FE Kırılmaz Cam Fiyatları

Uygun Samsung Galaxy S20 FE Kırılmaz Cam Fiyatları

Telefonunuza zarar geldiğinde her zaman yenisiyle değiştirme imkanınız olmayabilir. Bunun için uygun maliyetlerle cihazınıza direnç kazandırmak, makul bir çözüm yöntemidir. Telefonunuzda kullanabileceğiniz Samsung S20 FE ekran koruyucu ürünün materyali kalın ve kaliteli olur. Bu kalite sayesinde telefonunuzu olası çizilmelere, darbelere karşı koruyabilirsiniz. Tam uyumlu ölçüleri ile Samsung Galaxy S20 FE uyumlu temperli kırılmaz cam ekran koruyucu sert fiyatları oldukça uygundur. Marka bünyesinde bulunan ürün, dönem dönem indirim imkanları sunabilir ve bütçenizi zorlamadan telefon ekranınıza direnç kazandırma imkanı bulabilirsiniz. Bu indirim imkanlarını takip ederek alışverişinizi avantajlı bir hale dönüştürebilirsiniz. S20 FE ekran koruyucu, ekranı tamamen sarar. Kaliteli materyallerden üretilen sert malzemenin etkinliğini artırmak için kalın bir cam tercih edilmiş olsa da cihazın dokunmatiğini ve kalibrasyonunu etkilemez. Gün içinde telefonunuzdaki aktivitelerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Rağbet Gören Galaxy S20 FE Ekran Koruyucu Müşteri Yorumları

Rağbet Gören Galaxy S20 FE Ekran Koruyucu Müşteri Yorumları

Samsung Galaxy S20 FE uyumlu temperli kırılmaz cam ekran koruyucu sert yorumları sizlerle paylaşılır. Bu yorumlar sayesinde ürünün özellikleri hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Cihazınızı koruma kapasitesini, uyumunu ve müşterilerin memnuniyetlerini okuyarak doğru tercihlerde bulunma imkanınızı artırabilirsiniz. Samsung Galaxy S20 FE uyumlu temperli kırılmaz cam ekran koruyucu sert kullananlar, ürünü yeni satın almak isteyen müşteriler ile yorumlarını paylaşır. Bu şekilde bütçe ve zaman konusunda tasarruf etmeniz de sağlanır. Markanın ürünü hakkında verdiği bilgilerle birlikte, müşterilerin deneyimlerini öğrenmek alışverişlerinizi bilinçli bir şekilde yapmanıza destek olur. Ekran çizilmesini engelleyen Samsung Galaxy S20 FE telefonunuzla uyumlu sert materyalden üretilen koruyucu camı Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Alışveriş sırasında ürün hakkında bilgi edinebilir, önceden sizinle aynı tercihi yapmış kişilerin değerlendirmelerini inceleyebilir, bütçenizden ve zamandan tasarruf edebilirsiniz.