Samsung Galaxy Note 3 Batarya Pil %100 Orjinal

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung Galaxy Note 3 Batarya Pil %100 Orjinal

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • İlk siz kullanacağınızdan kullanmadan önce 8-12 saat şarja bağlayınız, bu şekilde hem bataryanızın ömrünü uzatır. Hemde uzun yıllar kullanma olanağı sağlarsınız.
Geri Bildirim Ver

Samsung Galaxy Note 3 Batarya Orijinal Pil Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Samsung Galaxy Note 3, piyasadaki popüler ve yaygın akıllı telefonlardan biridir. Geniş bir ekran, modern teknoloji ve kapsamlı donanım ile bir araya gelen ve hala tercih edilen bir telefondur. Ancak bataryanın performansı yıllar içerisinde düşer. Bu nedenle yeni bir %100 orijinal batarya edinmeniz gerekir. Samsung Galaxy Note 3 batarya pil %100 orijinal Note 3 SM ile kendinizi tekrar prizden bağımsız hale getirebilir, şarj kablosunu evde bırakabilirsiniz. Samsung Galaxy Note 3 orijinal batarya cep telefonunuz için uygun olan bu ürüne sahip olabilirsiniz. Galaxy Note 3 batarya orijinal olan bu batarya cihazınıza özel olarak üretilerek sunulur. Siz de Samsung Galaxy Note 3 batarya ile telefonunuzun şarjının uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz.

  • Yüksek kaliteli Samsung pil hücreleri
  • Uzun hizmet ömrü
  • Aşırı şarj koruması

Galaxy Note 3 Orijinal Batarya ile Güvenli Kullanım

Galaxy Note 3 Orijinal Batarya ile Güvenli Kullanım

Standart ve orijinal güç kaynağı ile şarj edebileceğiniz Note 3 pil orijinal aşırı ısınmaya karşı korumalıdır. Ürün kısa devre korumasına sahiptir. Aşırı şarja ve kısa devrelere karşı elektronik koruma sağlayan bu ürün size yüksek derecede güvenlik sunar. %100 orijinal bu batarya yüksek kaliteli hücreleri işleyerek daha yüksek sayıda şarj ve deşarj döngüsü elde eder. Bu da pilin daha uzun bir kullanım ömrüne sahip olduğu anlamına gelir. Galaxy Note 3 orijinal batarya uzun hizmet ömrü ile yüksek kaliteli pil hücrelerine sahiptir. Telefonunuzun modeline özel olarak uyarlanan Note 3 bataryası telefonunuz için güvenli ve uzun ömürlü enerji kaynağıdır. Ürünün %100 orijinal olması Samsung Note 3 batarya fiyatları gibi unsurları etkiler. Kaliteli ve güvenli bu ürüne siz de kolayca sahip olabilirsiniz.

%100 Orijinal Batarya ile Minimum Tehlike

%100 Orijinal Batarya ile Minimum Tehlike

Orijinal bataryalar ile siz de telefonunuzun şarjının uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz. Telefonun aralıksız ve oldukça uzun bir süre şarjda durması şişme sorununa neden olabilir. Samsung Note 3 batarya orijinal bu sorunların oluşmasını minimuma indirir. Aşırı şarja ve kısa devrelere karşı elektronik koruma sağlar. Kaliteli malzemelerden üretilen bu ürün sayesinde siz de cihazınızı olumsuz durumlara karşı koruyabilirsiniz. Üretiminde kullanılan kaliteli malzemeler sayesinde %100 orijinal olan bu ürün, tehlikelerin önüne maksimum seviyede geçer. Uzun ömürlü ve güvenli Samsung Galaxy Note 3 batarya pil telefonunuzu güvenle kullanmanızı sağlar. İhtiyacınız olan durumlarda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu ürün sayesinde cihazınızın uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz. Kaliteli malzemeler ile üretilen ve uzun süre rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürüne siz de kolayca sahip olabilir, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Galaxy Note 3 Batarya Fiyatı ve Yorumları

Her Bütçeye Uygun Galaxy Note 3 Batarya Fiyatı ve Yorumları

Galaxy Note 3 batarya montajından sonra kullanmadan önce 8 ile 12 saat arasında şarj etmeniz gerekir. Bu sayede hem bataryanızın ömrünü uzatmış olursunuz hem de uzun yıllar aynı cihazı kullanma olanağına sahip olursunuz. %100 orijinal, kaliteli ve güvenilir pili size uygun fiyatlara sunan Trendyol sayesinde sizden önce ürünü alıp kullanan müşterilerin yorumlarını okuyabilirsiniz. Samsung Note 3 orijinal batarya fiyatı ve yorumları bölümünü inceleyerek detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Samsung Galaxy Note 3 batarya pil %100 orijinal yorumları ürünü satın almak isteyenlerin ön değerlendirmeleri için önemlidir. Samsung Galaxy Note 3 batarya pil %100 orijinal kullananlar ürüne olan güveni desteklerler. Note 3 batarya fiyatı hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Note 3 batarya orijinal fiyat hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir, kendi yorumlarınızı ve değerlendirmelerinizi bırakabilirsiniz.