Samsung Galaxy M32 Maxi Glass Temperli Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung Galaxy M32 Maxi Glass Temperli Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Tempered Glass:Kimyasal işlemlerle güçlendirilmiş, çok yüksek derecedeki darbelere dayanıklı camdan üretilmiştir. Telefonunuzu diğer tüm ekran koruyucu filmlerden daha iyi korur. Çizilmeye Dayanıklı:Sertliği 8-9H?dir, bıçak, anahtar gibi keskin objelerle bile çizilmez. İnce ve Dokunulur: Dokunmatik ekranın hassasiyetini kesinlikle etkilemez. Uzun süre ekranınızı korur. Çıkarmak istediğinizde kolayca sökülebilir. Ekran üzerinde herhangi bir iz bırakmaz. Tam Uyum: Hem uygulama kolaylığı hem de güçlü ekran koruması için cihazınızın ekran ölçülerine tam uyumludur. HAVA KABARCIGI YAPMAZ TELEFONUNUZUN CIZILMESİNİ ENGELLER Tempered Glass:Kimyasal işlemlerle güçlendirilmiş, çok yüksek derecedeki darbelere dayanıklı camdan üretilmiştir. Telefonunuzu diğer tüm ekran koruyucu filmlerden daha iyi korur. Çizilmeye Dayanıklı:Sertliği 8-9H?dir, bıçak, anahtar gibi keskin objelerle bile çizilmez. İnce ve Dokunulur: Dokunmatik ekranın hassasiyetini kesinlikle etkilemez. Uzun süre ekranınızı korur. Çıkarmak istediğinizde kolayca sökülebilir. Ekran üzerinde herhangi bir iz bırakmaz. Tam Uyum: Hem uygulama kolaylığı hem de güçlü ekran koruması için cihazınızın ekran ölçülerine tam uyumludur. HAVA KABARCIGI YAPMAZ TELEFONUNUZUN CIZILMESİNİ ENGELLER Tempered Glass:Kimyasal işlemlerle güçlendirilmiş, çok yüksek derecedeki darbelere dayanıklı camdan üretilmiştir. Telefonunuzu diğer tüm ekran koruyucu filmlerden daha iyi korur. Çizilmeye Dayanıklı:Sertliği 8-9H?dir, bıçak, anahtar gibi keskin objelerle bile çizilmez. İnce ve Dokunulur: Dokunmatik ekranın hassasiyetini kesinlikle etkilemez. Uzun süre ekranınızı korur. Çıkarmak istediğinizde kolayca sökülebilir. Ekran üzerinde herhangi bir iz bırakmaz. Tam Uyum: Hem uygulama kolaylığı hem de güçlü ekran koruması için cihazınızın ekran ölçülerine tam uyumludur. HAVA KABARCIGI YAPMAZ TELEFONUNUZUN CIZILMESİNİ ENGELLER

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Samsung Galaxy M32 Maxi Glass Temperli Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu

Yüksek derecedeki darbelere dayanıklı olarak üretilen Samsung Galaxy M32 Maxi Glass temperli kırılmaz cam ekran koruyucu performansı ile müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayan özelliklere sahiptir. Telefonunuzun ekranını maksimum seviyede koruyan ürün, size kaliteli kullanım imkanı sunar. Çizilmeye dayanıklı malzemeden üretilen model, anahtar ve bıçak gibi keskin malzemeler zarar vermeyecek şekilde tasarlanır. Ekstra koruyucu özellikte tasarlanan ürün, aynı zamanda ince dokusuyla telefonunuza şık bir görünüm verir. Dokunmatik hassasiyetini artıran ince bir dokuya sahip olan ürün, kullanım sırasında konforunuzu ön planda tutar. Samsung Galaxy m32 kırılmaz cam ekran koruyucu cihazınızın ekranını korurken performansının da düşmesini engeller. Siz de kaliteli ve uygun fiyata sahip olan bu ürünü satın alabilir, cihazınızı koruyarak güvenle kullanabilirsiniz. Ürün özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Dayanıklı malzeme
  • Şık görünüm
  • Dokunmatik hassasiyet

Samsung Galaxy M32 Ekran Koruyucu ile Maksimum Performans

Samsung Galaxy M32 Ekran Koruyucu ile Maksimum Performans

Samsung Galaxy M32 ekran koruyucu üzerinde iz bırakmayan özel tasarıma sahip camdan üretilir. Hem uygun hem de dayanıklı bir ürün olmasının yanı sıra her bütçeye uygun fiyata sahiptir. Uygulama kolaylığı ve güçlü ekran koruması ile cihazınızla tam uyumlu olacak şekilde tasarlanır. Kimyasal işlemlerle güçlendirilen model, telefonunuzun alabileceği her darbe için yüksek koruma sağlar. Çizik ya da kırık bir ekran ile telefon kullanmak rahatsız edeceği için ekran koruyucu oldukça önemlidir. Bu ürün cihaz üzerinde hava boşluğundan kaynaklı kabarcıklar oluşturmaz. Cihazınızın ölçü ve modellerine tam uyumlu olduğu için uzun süre kullanım sağlayabilirsiniz. Kaliteli ve şık bir görünüm elde etmek isteyenler bu ürünle iki işlevi bir arada tutan özelliğe sahip olurlar. Sizin için dizayn edilen ergonomik tasarıma sahip bu ürüne kısa sürede sahip olabilirsiniz.

Göz Alıcı Kaliteye Sahip Maxi Glass Ekran

Göz Alıcı Kaliteye Sahip Maxi Glass Ekran

Samsung Galaxy M32 maxi glass temperli kırılmaz cam ekran koruyucu kullananlar ürünün kaliteli malzemeden üretilmesi ve yüksek koruma sağlamasından memnun kalırlar. Telefon ile uyum sağlayamayan ekran modelleri, cihazı tam olarak korumaz. Bu yüzden ekranınız hasar alabilir. Markanın bu modeli hem telefon ekranınızı tam sarar hem de kırılmaz özelliği ile müşterilerin beğenisine sunulur. Uzun süre ekranınızı koruyacak olan model, çizilmelere karşı dayanıklı olarak tasarlanır. Telefonunuzu çantanızda taşırken, anahtar ya da diğer metal malzemeler ekrana zarar vermeyecek şekilde üretilir. Kaliteli, şık ve ince dokusuyla telefonunuza modern bir görünüm katan ürün, kullanım konforunuzu artırır. Bu ürünle birlikte telefonunuzun güvenliğini her zaman her yerde sağlamış olabilirsiniz. Samsung Galaxy M32 Maxi Glass temperli kırılmaz cam ekran koruyucu yorum kısmına ulaşarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla Samsung Galaxy M32 Maxi Glass

Avantajlı Fiyatlarıyla Samsung Galaxy M32 Maxi Glass

Yeni nesil teknoloji ile üretilen model, yüksek koruma özelliği ile herkesin tercihi olabilir. Model, pratik ve işlevsel bir kullanım sağlar. Özel ihtiyacınıza tam uyan bu ürün, telefonunuza uyum sağlayarak herhangi bir darbe durumuna karşı koruma sağlar. Ekran hassasiyetini artırırken telefon ekranını ince bir tabaka ile sararak cihaza zarif bir görünüm verir. Samsung Galaxy M32 Maxi Glass temperli kırılmaz cam ekran koruyucu fiyat aralığı ile her kesime uygun olarak tasarlanır. Samsung Galaxy M32 model telefonlar ile uyumlu olan bu koruyucu ile siz de telefonunuzu güvenle kullanabilirsiniz. Ürünün özellikleri göz önünde bulunarak fiyatı belirlendiği için aksesuar her bütçeye uygun olabilir. Siz de Trendyol ayrıcalığıyla müşterilerin beğenisini kazanan bu ürünün özelliklerine göz atabilir, detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Telefonunuzu koruyan bu modeli kolayca bulabilirsiniz.