Telefon Aksesuarları Galaxy M31 Silikon Kılıf

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Telefon Aksesuarları Galaxy M31 Silikon Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ÜRÜN AÇIKLAMASI Şeffaf ve pürüzsüz yüzey ile telefonunuza farkli bir görünüm kazandirir - Ultra ince yapılı ve ultra esnek - Mükemmel kalıp, cihazinizla eslesen harika bir dizayn. - Cihazinizi çiziklerden, kirden ve darbe ve soktan tamamen korur. - Kapagi çikarmadan bütün slotlara(yan tuslar,sarj,kulaklik girisleri vs) erisilebilir. - Harika kalibiyla cihaziniza mükemmel uyar. - Uzun ömürlüdür, darbelere karsi maximum korur. - Kolayca takip çikartilabilir. - Içeriginde sagliga zararli bir materyal bulunmamaktadir.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli Galaxy M31
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Turuncu
  • Uyumlu Marka Samsung Uyumlu
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver

Telefon Aksesuarları Galaxy M31 Silikon Kılıf

Günlük hayatta vazgeçilmez bir unsur olan telefonları korumak pek çok kişi için oldukça önemlidir. Bu noktada telefonları darbelerden ve yaralayıcı unsurlardan koruyan kılıflar önemli bir rol üstlenir. Hem telefonları olası olumsuz etkilerden korur hem de tarzınıza şıklık katar. Galaxy M31 telefon kılıfı ile telefonunuzu siz de etkili bir şekilde koruyabilir, uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz. M31 telefon kılıfı telefonunuza estetik bir görünüm kazandırırken aynı zamanda darbeler ve düşmelere karşı dayanıklılık sağlar. Darbeleri absorbe etme özelliği sayesinde olası hasarların önüne geçebilirsiniz. Cihazın darbelerden zarar görmemesi ise kullanım ömrünü uzatır. Aynı zamanda bu kılıflar sayesinde telefonunuzu bozulmalara sebep olan kir ve tozlardan da koruyabilirsiniz. Çatlamalar, sürtünmelere bağlı olarak oluşan aşınmalar ve çizilmeler gibi sorunlar kılıf kullanımı ile kolayca önlenebilir.

  • Galaxy M31 uyumlu
  • Şeffaf tasarım
  • Kaliteli silikon materyal

Telefon Aksesuarları Galaxy M31 Silikon Kılıf Özellikleri

Telefon Aksesuarları Galaxy M31 Silikon Kılıf Özellikleri

Akıllı telefonların korunmasında sıkça kullanılan kılıflar aynı zamanda cihazınıza şık bir görünüm de kazandırır. Telefon Aksesuarları Galaxy M31 silikon kılıf kullananlar ihtiyaç duydukları bu ürün sayesinde cihazlarını koruyabilir. Galaxy M31 model telefonunuza uyumlu bu ürün her bütçeye uygun fiyat aralığında sunulur. Şeffaf tasarımı ile her zevke hitap eder. Telefon Aksesuarları Galaxy M31 silikon kılıf müşteriler tarafından sevilen ve çok kullanılan teknolojik aksesuarlardan biridir. Bu telefon kılıfı müşterilere silikon yapısıyla uzun kullanım ömrü sağlarken aynı zamanda su geçirmeyen yapısı ile tercih edilen bir üründür. Telefonunuzla uyumlu olan kılıf kullanım açısından benzersiz bir deneyim sunarken tam performans yaşatır. Elinizi terletmeyen özel formülü sayesinde kaymaları engelleyip cihazınızı koruyabilirsiniz. Sadelikten hoşlanan müşteriler için ürünün şeffaf olması bir avantajdır. Lensi kapatmayan tasarımıyla kameranızın kalitesini düşürmez.

Telefon Aksesuarları Galaxy M31 Silikon Kılıf Yorumları

Telefon Aksesuarları Galaxy M31 Silikon Kılıf Yorumları

Telefon Aksesuarları Galaxy M31 silikon kılıf yorumları ürünün müşteriler tarafından çok sevildiğini gösterir. Şeffaf görünümü ile telefonunuzu orijinal rengi ile birlikte kullanma imkanı sağlar. Pürüzsüz yüzeyi ile yumuşak bir kullanım sağlayan Samsung M31 silikon kılıf slotlarla uyumlu şekilde dizayn edildiğinden dolayı cihazınızı kullanırken herhangi bir soruna sebep olmaz. Ürünün bu özelliği sayesinde ayrıca telefonunuzu olası çiziklerden, darbelerden, kirlenmelerden ve bu kirlerden kaynaklanan bozulmalardan kolay ve rahat bir şekilde koruyabilirsiniz. Son derece ince ve esnek yapısı sayesinde istediğinizde rahatça takıp çıkarabilirsiniz. Cihazınızın boyutlarına özel olarak hazırlanan kılıflar telefonunuzla birebir uyum sağladığı için kayma, kılıftan çıkma gibi sorunların önüne geçebilirsiniz. Ayrıca bu durumların neden olabileceği düşmeleri de engelleyebilirsiniz. Kamera bölgesiyle olan kusursuz uyumu ile de harika fotoğraflar çekmenize imkan tanır.

Telefon Aksesuarları Galaxy M31 Silikon Kılıf Fiyatları

Telefon Aksesuarları Galaxy M31 Silikon Kılıf Fiyatları

Telefon Aksesuarları Galaxy M31 silikon kılıf fiyatları müşteri dostudur ve ulaşılabilir fiyat aralığına sahiptir. Telefondan ayırmanıza gerek kalmadan kulaklık girişi, şarj girişi başta olmak üzere bütün slotlara erişim kolaylığı sağlar. Telefon kılıfları yediden yetmişe akıllı telefon kullanan insanlar için vazgeçilmez aksesuarlardan biridir. Bu noktada müşteriler her bütçeyeye uygun fiyatı ile Galaxy M31 kılıfa kolayca erişebilme imkanına sahiptir. Samsung Galaxy M31 şeffaf kılıfının sade ve modern tasarımı ürünü öne çıkaran bir özelliğidir. Ayrıca sıkça tercih edilmesinin bir nedeni de ürünün sağlığa zararlı maddeler kullanılmadan üretilmesidir. Bu sayede ürünü güvenle alıp kullanabilirsiniz. Kolay çıkarıp takılabilen bu kılıfla cihazınızı olası darbelerden koruyabilir, kullanım süresini uzatabilirsiniz. Pek çok müşteri tarafından sevilen ve güvenilen Samsung M31 şeffaf kılıfa online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.