Samsung Galaxy Fit2 Kırmızı

288 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung Galaxy Fit2 Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DemTech Satıcı Ünvanı: DEMİRLER ELEKTRONİK TELEFON İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0288028762500019 Vergi Kimlik Numarası: 2880287625
    Bu ürün DemTech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samsung Galaxy Fit2 Kırmızı

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • İşletim Tipi Android
  • Renk Kırmızı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Adımsayar Var
  • GPS Yok
  • Elektriksel Kalp Sensörü Var
  • Kamera Yok
  • Suya/Toza Dayanıklılık Var
  • Sesli Görüşme Yok
  • Titreşim Var
  • Uyku Takibi Var
Geri Bildirim Ver

Samsung SM-R220NZRATUR Galaxy Fit 2 Samsung Türkiye Garantili Kırmızı Akıllı Bileklik

Samsung Galaxy Fit2 kırmızı akıllı bileklik, günlük hayatı kolaylaştıran bir üründür. Cihaz, özel olarak geliştirilmiş fonksiyonlarıyla öne çıkar. Yeni nesil teknolojilerle donatılan ürün, gün boyu konforlu bir deneyim yaşamanızı sağlar. Bilekliğin işlevsel sensörleri, antrenman ve uyku takibini başarılı şekilde yapar. Sağlık kontrolleri noktasında son derece verimli bir yapı sunar. Akıllı bileklik, 1,1 inç AMOLED ekranıyla ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgilere kolaylıkla erişmenizi mümkün hâle getirir. Ayrıca cep telefonunuz ile entegre olur. Cihaz, dayanıklı pil yapısıyla beklentileri fazlasıyla karşılar. Ürünün 21 güne kadar dayanan bataryası sizi yarı yolda bırakmaz. Fonksiyonelliğinin yanı sıra şık tasarım ayrıntılarıyla da güçlü bir stil sunar. Samsung Galaxy Fit2 kırmızı akıllı bileklik özellikleri arasında şunlar ön plana çıkar:

  • Renk: Kırmızı
  • İşletim Sistemi: Android
  • Ağırlık: 21 g

Samsung Fit2 Akıllı Bilekliğin Özellikleri

Samsung Fit2 Akıllı Bilekliğin Özellikleri

Samsung Galaxy Fit2 kırmızı akıllı bileklik, fonksiyonel özellikleriyle dikkat çeker. Cihazda bulunan sensörler, sağlık ve antrenman takipleri yapmanızı olanaklı kılar. Ürün optik kalp atış hızı, gyro, ivmeölçer sensörleriyle hareket hâlindeyken fark yaratır. Nabız ölçümü sayesinde her an kalp ritmini kontrol etmeniz mümkün olur. Akıllı bileklik antrenmanları optimize etmek için otomatikleştirilmiş işlevlerle donatılır. 5 farklı egzersizi otomatik olarak algılama özelliğine sahiptir. Böylece egzersiz süresi, kalp atış hızı, yakılan kalori bilgilendirmelerini anında yapar. Samsung Galaxy Fit2 kırmızı, 1,1 inç AMOLED ekran sayesinde tüm bildirimleri anında görmenize yardımcı olur. Kullanışlı ekran, 3D camıyla hoş bir görünümdedir. Günlük tempoya ayak uydurmak için tasarlanan cihaz, 5 ATM sertifikasıyla öne çıkar. 50 metreye kadar su geçirmezlik oluşuyla sınırları zorlamanıza imkân verir.

Samsung Fit2 Akıllı Bileklik Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Samsung Fit2 Akıllı Bileklik Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Samsung Fit 2 kırmızı, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Akıllı bileklik hem Android hem de iOS işletim sistemli cep telefonlarına uyum sağlar. Android telefonlarla kullanabilmek için işletim sisteminin 5.0 ve üstü sürümde olması gerekir. RAM kapasitesi ise minimum 1.5 MB olmalıdır. iOS 10 ve üzeri sürümde de rahatlıkla çalışır. iPhone 7 ve üstü model cep telefonlarıyla uyumlu bir yapı sunar. Samsung Galaxy Fit2 özelliklerinden bazıları, Android işletim sistemine sahip olduğundan iOS cihazlarla aktif bir şekilde kullanılamayabilir. Ayrıca fonksiyonların geçerliliği bölgeye ve ülke bağlı olarak da değişiklik gösterebilir. Samsung Galaxy Fit2 kırmızı akıllı bileklik, uyumlu yapısını geniş batarya kapasitesiyle destekler. Dayanıklı pil, 21 güne kadar şarj ihtiyacı duymaz.

Samsung Fit2 Akıllı Bileklik Kullanışlı mıdır?

Samsung Fit2 Akıllı Bileklik Kullanışlı mıdır?

Samsung Galaxy Fit2 akıllı bileklik, özgürce hareket etmeyi destekleyen kullanışlı bir cihazdır. Ürünün kalınlığı sadece 11,1 mm'dir. İnce oluşu ve 21 g ağırlığı ise bileğinizde varlığını hissettirmez. Tüm gün taksanız bile üst düzey konforlu bir deneyim vadeder. Samsung Galaxy Fit2 kırmızı akıllı bileklik, rahat kayışıyla da beğeni kazanır. Yüzeyinde yer alan benzersiz oluklar, ter ve nem oluşumunun önüne geçer. Uyku sırasında da kullanıma uygun bir yapı sunar. Egzersiz ve sağlık takibi için geliştirilen bu cihaz, şık tasarımıyla kullanışlı özelliklerini taçlandırır. Ürün, zarif ve modern görünümü sayesinde günlük stilinize göz alıcı bir hava kazandırır. Samsung Galaxy Fit2 kırmızı akıllı bileklik yorumları, ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüşlerini yansıtır. Siz de günlük hayatta pratiklik elde etmek için bu şık ve yüksek kaliteli akıllı bileklik modelini Trendyol ayrıcalıklarıyla satın alabilirsiniz.