Samsung Galaxy Buds2 Siyah Bluetooth Kulaklık ( Samsung Türkiye Garantili)

2.699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
9.9
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.506 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Samsung Galaxy Buds2 Siyah Bluetooth Kulaklık ( Samsung Türkiye Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IŞIKCELL SANAL Satıcı Ünvanı: IŞIKCELL SANAL MAĞAZACILIK İLETİŞİM HİZMETLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0468027131400017 Vergi Kimlik Numarası: 4680271314
    Bu ürün IŞIKCELL SANAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samsung Galaxy Buds2 Kablosuz Kulaklık Grafit Rengi

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Gri
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Samsung Galaxy Buds2 Siyah Bluetooth Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili)

Samsung Galaxy Buds 2 siyah, Bluetooth teknolojisi aracılığıyla Samsung telefonlar ve üçüncü taraf cihazlarla çalışan bir çift kablosuz kulaklıktır. Bu kulaklıklar, kulaklarınız için mükemmel uyumu bulabilmeniz adına iki farklı boyutta kulaklık ucuyla birlikte gelmektedir. Müzik dinlemenin yanı sıra çağrı yanıtlama özelliği de bulunan Buds 2 ergonomik ve şık tasarımıyla ön plana çıkmaktadır.

 
  • Güçlü ses sistemi
  • Şık ve ergonomik tasarım
  • Çağrı yanıtlama

Samsung Galaxy Buds 2 Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Samsung Galaxy Buds 2 Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Samsung Galaxy Buds 2 Bluetooth kulaklık, size mükemmel bir uyum ve üstün ses kalitesi sunar. Şık kulaklıklar Bluetooth aracılığıyla mobil cihazınıza kolayca bağlanırken, manyetik arkalıklar kaymayan veya düşmeyen güvenli bir uyum sağlar. Benzersiz tasarımı sayesinde kolay temizlenir ve çizilmeye karşı dayanıklıdır. Yoldayken aramaları yanıtlamanın kullanışlı ve sorunsuz bir yolu olan Samsung Galaxy Buds 2 Bluetooth kulaklık, müziğinizi uzaktan kontrol etmenizi sağlayan komutlara sahiptir. Küçük ve hafif tasarımıyla, dayanıklılığı artıran konfor için her kulak şekline tam oturur. Tüm gerçek kablosuz kulaklıklar gibi adsorpsiyonla çalışırlar, böylece her kullanımdan önce ve sonra şarj etme konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Aktif gürültü engelleme özelliği ile dışarıdan gelen seslerle karışıklık oluşmasını önleyerek daha net ve temiz sesler duymanızı sağlar. Galaxy Buds hafif, rahat ve etkileyici bir dinleme deneyimi sunacak şekilde tasarlanmıştır.

 

Samsung Galaxy Buds 2 Bluetooth Kulaklık Kullanımı

Samsung Galaxy Buds 2 Bluetooth Kulaklık Kullanımı

Galaxy Buds 2, Samsung telefonunuz için mükemmel bir ortaktır. Galaxy Buds 2, müziğinizi dinlerken veya çağrıları yanıtlarken yerinde kalmalarını sağlamak için kulaklarınıza tam oturan şık ve modern estetiğe sahip yepyeni bir tasarım ile karşınıza çıkar. Yalnızca Samsung değil farklı cep telefonu markaları ile de sorunsuz çalışır. Bluetooth özelliğine sahip olan her cihaza bu kulaklığı kolaylıkla bağlayabilirsiniz. Galaxy Buds 2 sadece müzik dinlemek için değil aynı zamanda telefonla konuşmak için de mükemmeldir. Kablosuz olmasından dolayı suya ve tere dayanıklıdır. Ek olarak 10 saatlik etkileyici bir pil ömrüne sahiptir. Ayrıca benzersiz kulak içi tasarımıyla, siz aktif kalırken kulaklarınıza rahatça oturduklarından deneyiminiz rahat ve güvenli olacaktır. İster koşu ister akşam yürüyüşü olsun Samsung Galaxy Buds 2 siyah Bluetooth kulaklık size harika bir dinleme deneyimi sunar. Değiştirilebilir uçlar, kulaklıklarınızı tarzınıza, boyutuna ve konfor gereksinimlerine göre özelleştirmenize izin verdiği için oldukça güvenilirdir.

 

Samsung Galaxy Buds 2 Bluetooth Kulaklık Avantajları

Samsung Galaxy Buds 2 Bluetooth Kulaklık Avantajları

Samsung Galaxy Buds 2, eller serbest arama, sesli komutlar ve kolay müzik kontrolü desteği sunan bir çift kulaklıktır. Rahat bir uyum sağlayan güvenli dokunmatik sensör teknolojisi ile kulaklarınızda kalacak şekilde tasarlanmıştır. Galaxy Buds 2, entegre bir mikrofonun yanı sıra kolay çağrı yönetimi için iki kulaklığın da yan tarafında birer dokunmatik sensöre sahiptir. Spor salonu ve ötesinde müziğinizin keyfini çıkarmanızı ve çağrıları hızlı yanıtlama özelliği bulunur. Kulaklık üzerinde akıllı telefonunuzdan gelen aramaları cevaplamanıza olanak tanıyan kontrollerle birlikte gelir. Ayrıca Bluetooth bağlantısını sıfırlamak zorunda kalmadan iki cihaz arasında geçiş yapma özgürlüğü sunar. Samsung Galaxy Buds 2 siyah Bluetooth kulaklık fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak için Trendyol’u inceleyebilirsiniz. Samsung Galaxy Buds 2 siyah Bluetooth kulaklık yorumları ve değerlendirmelerine göz atabilir, hızlı ve güvenli bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.