Samsung Galaxy A50 Sm-a505 Lcd Ekran Dokunmatik Servis Orjinali Çıtalı TY-P105122

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung Galaxy A50 Sm-a505 Lcd Ekran Dokunmatik Servis Orjinali Çıtalı TY-P105122

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Samsung LCD dokunmatik ekran orijinal çıtalıdır. Montajı kısa sürede tamamlanan ekran uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanılır.
  • Samsung Galaxy A50 ekran modeli için özel olarak tasarlanan dokunmatik ekran yüksek hassasiyetle çalışır. Dokunmatik hassasiyetle ayaklı bütün problemleri ortadan kaldırır.
  • A50 LCD ekran, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve uzun ömürlü kullanım avantajına sahiptir. Çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklıdır.
  • Orijinal çıtalı LCD ekran, yüksek çözünürlüklü görüntüler ve canlı renkler sunarak kullanım deneyimini iyileştirir.
  • Samsung Galaxy A50 ekranı çıtalı tasarımıyla modern bir görünüm sunar. Aynı zamanda cihazın estetik görünümünü korur.
  • Orijinal Samsung Galaxy A50 dokunmatik ekran cihazınıza sorunsuz bir uyum sağlar. Bununla beraber kolayca değiştirilebilir.
Geri Bildirim Ver

Samsung Galaxy A50 Ekran SM-A505 LCD Dokunmatik Servis Orijinali Çıtalı Fiyatı - Trendyol

Akıllı telefon kullanımında ilk düşünülen niteliklerden biri yüksek çözünürlüklü ekran özelliğinin sunduğu konfordur. Sabah uyandığı andan gece uyuyana kadar herkesin elinde akıllı telefonlar bulunur. Gün içinde istemediğiniz bir şekilde veya kaza sonucu telefonu yere düşürebilir veya darbe almasına neden olabilirsiniz. Samsung Galaxy A50 SM-A505 LCD ekran dokunmatik servis orijinali çıtalı TY-P105122, hasar gören veya kırılan camınızı yenileme imkanı tanıyarak telefonunuzu uzun süreli kullanma olanağı sağlar. Samsung A50 LCD ekran, 6.4 inç boyutu ile eşsiz oyun oynama ve video izleme deneyimi yaşamanıza yardımcı olur. A50 SM-A505 LCD ekran, orijinal ekranınızın kırılmasından dolayı yaşadığınız korkuyu ve stresi ortadan kaldırıp gerçekçi bir çözüm sunar. Samsung A50 LCD ekranın öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Görüntü netliği
  • Yüksek cam kalitesi
  • Çizilmelere karşı dayanıklılık

Kaliteli Materyallerden Üretilen A50 Orijinal Ekran

Kaliteli Materyallerden Üretilen A50 Orijinal Ekran

Geniş ve renkleri canlı olan A50 orijinal ekran; fotoğraflarınıza, mesajlarınıza veya uygulamalarınıza baktığınız zaman gelişmiş teknolojinin imkanlarını deneyimlemenizi sağlar. 6.4 inçlik genişliği ve 1080 x 2340 piksel çözünürlüğü ile birlikte size parça içeriği olarak sundukları arasında LCD ekran ve dokunmatik panel bulunur. İstenmeden gerçekleşen kaza veya çarpmalar sonucu telefon ekranınızın kırılması veya hasar görmesi durumunda Samsung Galaxy A50 SM-A505 LCD ekran dokunmatik servis orijinali çıtalı size yardımcı olur. Çizilmelere karşı dayanıklı olan ürün; 158.5 mm’lik uzunluğa, 74.7 mm’lik genişliğe ve 7.7 mm'lik kalınlığa sahiptir. Orijinal ekran camı sunan ürün, profesyonel ekipmanlar ve makineler ile kırık olan ön camı yenileme işlemi sağlar. Cihazınızın LCD veya dokunmatik ekranı hasar aldığında ya da yenilemek istediğinizde bu orijinal, kaliteli ve dayanıklı ürünü kullanabilirsiniz.

Samsung A50 LCD Ekran Değerlendirmeleri

Samsung A50 LCD Ekran Değerlendirmeleri

A50 LCD ekran, telefonun temel donanımına hızlı ve kolay bir şekilde uyum sağlar. Sonsuz-U özelliği ile ekranda bulunan birçok fonksiyona kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Samsung A50 LCD ekran fiyatı, cihazınızdaki eski orijinalliği tekrar birebir yaşamınızı sağlayan kaliteli ve dayanıklı malzemeler göz önünde bulundurularak belirlenir. Dilerseniz satın almadan önce ürünü kullanan müşterilerin geri dönüşlerini okuyarak fikir edinebilirsiniz. Samsung Galaxy A50 SM-A505 LCD ekran dokunmatik servis orijinali çıtalı yorumları, ürün seçiminde bir yol gösterici olmakla birlikte gerekli bilgileri toplamanıza yardımcı olur. Telefonunuzun orijinaline uygun olarak tasarlanan ek donanım ürünü, optimum çözümü sağlayarak cihaz ömrünü uzatır. Görüntü netliğini %100 gibi bir oranda sunan ürün, kaliteli bir deneyim yaşamınızı sağlar. A50 LCD, kusursuz, canlı ve doğal renk üretimi sunmasıyla birlikte kalıcı yanma riskini ortadan kaldırır.

Dayanıklı Samsung A50 LCD Ekran Fiyatı

Dayanıklı Samsung A50 LCD Ekran Fiyatı

Herhangi bir kaza sonucu telefonunuzun ön camında oluşan hasar ve kırılmalarda yenilenme imkanı tanıyarak cihazınızı uzun süre kullanma imkanı tanır. Samsung Galaxy A50 SM-A505 LCD ekran dokunmatik servis orijinali çıtalı fiyatları, dayanıklı LCD ve dokunmatik panele göre belirlenir. Zarif ve şık tasarımı ile tamamen çerçevesiz olan ön ekran tasarımı size geniş ve kullanışlı bir ekran deneyimi yaşatır. Samsung Galaxy A50 SM-A505 LCD ekran dokunmatik servis orijinali çıtalı kullananlar, kırılan ön ekran camınızın tekrar yenilenmesi sonucu görüntü netliği, yüksek cam kalitesi ve çizilmelere karşı dayanıklılık gibi unsurları sunduğunu belirtirler. Ürün sayesinde cihazınızı bütçe dostu bir şekilde yenileyebilirsiniz. Dayanıklı ve kaliteli materyallerden oluşmasının yanı sıra cihazınızın orijinalliğini korumanıza yardımcı olan bu ürüne online alışverişin güvenilir adresi olan Trendyol üzerinden rahatlıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.