Samsung Galaxy A50 Nano Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu Ince Esnek

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung Galaxy A50 Nano Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu Ince Esnek

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • nano ekran koruyucu cam kimyasal işlemlerle güçlendirilmiş, çok yüksek derecedeki darbelere dayanıklı camdan üretilmiştir. Telefonunuzu diğer tüm ekran koruyucu filmlerden daha iyi korur. Sertliği 8-9h'dir, bıçak, anahtar gibi keskin objelerle bile çizilmez. Çok büyük darbelerde kırılarak (cam gibi parçalanmaz, tehlike oluşturmaz) darbeyi emerek telefonunuzun ekranını korur. dokunmatik ekranın hassasiyetini kesinlikle etkilemez. Uzun süre ekranınızı korur. Çıkarmak istediğinizde kolayca sökülebilir. Ekran üzerinde herhangi bir iz bırakmaz. hem uygulama kolaylığı hem de güçlü ekran koruması için cihazınızın ekran ölçülerine tam uyumludur.
Geri Bildirim Ver

Samsung Galaxy A50 Nano Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu İnce

Dijital ekranlara sahip olan tüm teknolojik cihazların bu kısımları hassas şekildedir. Bu nedenle ekranların korunmasına ihtiyaç duyulur. Gün içerisindeki hayat koşuşturmasında aktif kullanılan cep telefonlarının ekranları ani ve kuvvetli darbelere karşı dayanıksız olabilir. Bu durumu önlemek amacıyla müşterilerin güvenle cep telefonlarını kullanabilmelerine imkan sağlayan koruyucular tasarlanır. Samsung Galaxy A50 nano kırılmaz cam ekran koruyucu ince yüzeyiyle telefonunuzun ekran konforunu bozmadan güvenle kullanıma imkan sağlar. Ekran hassasiyeti, cihaz kullanımında büyük önem taşır. Bu ürünle ekran herhangi bir zarar görmeden ve el ile teması engellemeden rahatlıkla kullanılır. Ürünün cihaza uygulanması ve çıkarılması oldukça kolaydır. Ürün, hassas temas ve darbelere karşı dayanıklılığıyla size konforlu bir kullanım sağlar. Bu koruyucuya siz de ihtiyacınız doğrultusunda sahip olabilirsiniz.

  • Kolay çıkarılma
  • Güçlü koruma
  • Kaliteli malzeme

Samsung Galaxy A50 Nano Kırılmaz Cam Özellikleri

Samsung Galaxy A50 Nano Kırılmaz Cam Özellikleri

Samsung Galaxy A50 nano kırılmaz cam ince ekran koruyucu dayanıklılığın temel unsur olduğu ürünler arasındadır. Bu nedenle, cam yüzeyinde kullanılan malzeme kimyasal işlemlerle oldukça güçlü hale getirilen özel bir materyaldir. Samsung Galaxy A50 nano kırılmaz cam olma özelliğiyle darbelere, düşmelere karşı telefonun ekranını korur. Ekranın çizilmesini veya kırılmasını bu şekilde engellemeye yardımcı olur. Ürünün telefon yüzeyine uygulanması oldukça kolaydır. Öncelikle ekran yüzeyi temizlenir. Ardından da jelatini çıkarılarak ürün cihaza yerleştirilir. İçerisindeki havayı çıkarıp camı ekrana tam olarak oturtabilirsiniz. Bu ürünün kullanım amacı, cihazın ekranına gelebilecek olan zararın önlenmesidir. Ani bir darbe ya da düşme yaşandığında zarar görecek olan telefonun ekranı değil, koruyan yüzeydir. Böyle bir durumda ürünün çıkarılıp değiştirilmesi oldukça kolaydır. Siz de cihazlarınızı bu koruyucuyla güvenle taşıyabilirsiniz.

Samsung Galaxy A50 Nano Kırılmaz Cam Fiyatı

Samsung Galaxy A50 Nano Kırılmaz Cam Fiyatı

Samsung Galaxy A50 nano kırılmaz cam ince ekran koruyucu fiyat aralığı üzerindeki belirleyici unsurun, ürünün fonksiyonel özellikleri olduğu görülür. A50 koruyucu cam, sağlam yüzeyi ile darbelere karşı dayanıklıdır. Sağladığı güçlü korumayla cihazınızın ekran ölçülerine tam olarak uygundur. Bıçak ya da anahtar gibi kesici aletler, koruyucunun yüzeyine zarar veremez. Ürün, güçlendirilmiş kimyasal işlemlerden geçen özel bir malzeme olan camdan üretilir. Kırılması durumunda ise cam gibi parçalara ayrılmaz. Böylelikle müşterilerin kullanımı açısından tehlike oluşturmaz. Ekran yüzeyine uygulandıktan sonra çıkarıldığında herhangi bir iz bırakmaz. Hassas temas yüzeyine zarar vermeyen, şık görünümüyle dikkat çeken ve kolay uygulanabilen bir ürün olarak öne çıkar. Birden fazla işlevsel özelliği tek ürünle müşterilerin zevkine sunar. Bu sayede siz de cep telefonunuzun güvenliğini kolaylıkla sağlayan koruyucu konforunu bu ürünle cebinizde taşıyabilirsiniz.

Kaliteli A50 Koruyucu Cam Ekran Koruyucu Kullanıcı Yorumları

Kaliteli A50 Koruyucu Cam Ekran Koruyucu Kullanıcı Yorumları

Samsung Galaxy A50 nano kırılmaz cam ince ekran koruyucu yorum açısından incelendiği zaman müşterilerin beklentileri konusunda bilgi verir. Yorumlara bakıldığında Samsung A50 koruyucu cam materyalinden yapılan ürünün yapıldığı malzeme ve dayanıklılığı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kolay kullanımı ve hassas dokunuş sağlaması gibi işlevsel özellikler, ürünün müşteriler tarafından tercih edilme durumunu doğrudan etkiler. Müşterilerin Samsung A50 cep telefonunun ekranı için tasarlanan bu koruyucu hakkında yaptıkları yorumlar da ürünü satın almayı düşünen diğer kişiler için büyük önem taşır. Herhangi bir koruyucuyu satın alırken o ürün hakkında doğru bilgi, ürünü önceden deneyimleyen müşterilerden alınır. Bu nedenle yapılan olumlu ya da olumsuz yorumlar aksesuar hakkında bilgi verir. Siz de işlevsel özelliklere sahip Samsung markalı bu hassas koruyucuya Trendyol’un avantajlarından faydalanarak kolayca sahip olabilirsiniz.