Fogy Galaxy A32 4g Kenarları Kırılmaya Dayanıklı Cam Ekran Koruyucu

151 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fogy Galaxy A32 4g Kenarları Kırılmaya Dayanıklı Cam Ekran Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SRCTeknoloji Satıcı Ünvanı: MERVE BÜDÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1910640405
    Bu ürün SRCTeknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünün tamamı camdır. Ekranın tamamını Kaplar kavisli bölümler dahil Gerçek 9H Sağlamlık, kenarların kırılma olasılığı diğer camlara karşı daha düşüktür. Uzun ömürlüdür. Maximum seviyede çizilmeleri önler. Isı, şok ve kimyasal etkilere karşı koruma sağlar. Plastik koruyuculardan farklı olarak, cam oluşu sayesinde en net ekran görüntüsünü almanızı sağlar. Tempered Glass: Kimyasal işlemlerle güçlendirilmiş, çok yüksek derecedeki darbelere dayanıklı camdan üretilmiştir. Telefonunuzu diğer tüm ekran koruyucu filmlerden daha iyi korur. Çizilmeye Dayanıklı:Bıçak, anahtar gibi keskin objelerle bile çizilmez. Çok büyük darbelerde kırılarak (cam gibi parçalanmaz, tehlike oluşturmaz) darbeyi emerek telefonunuzun ekranını korur. İnce ve Dokunulur: Dokunmatik ekranın hassasiyetini kesinlikle etkilemez. Uzun süre ekranınızı korur. Çıkarmak istediğinizde kolayca sökülebilir. Ekran üzerinde herhangi bir iz bırakmaz. Tam Uyum: Hem uygulama kolaylığı hem de güçlü ekran koruması için cihazınızın ekran ölçülerine tam uyumludur. HAVA KABARCIGI YAPMAZ TELEFONUNUZUN CIZILMESİNİ ENGELLER

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Samsung Galaxy A32 4g Kenarları Kırılmaya Dayanıklı Cam Ekran Koruyucu

Samsung Galaxy A32 4G ekran koruyucu tamamen camdan oluşur. Telefon ekranının yan kısmındaki kavisleri dahi koruyacak şekilde üretilir. Telefon camının kırılgan noktalarından biri, az korunan yan kavisleridir. Kenarları kırılmaya dayanıklı ekran koruyucu sayesinde düşme ya da çarpma gibi durumlarda telefonunuzun hasar alması muhtemel noktalarını koruyabilirsiniz. Samsung A32 ekran koruyucu sayesinde 9H sağlamlıkla telefonunuzu korursunuz. Oldukça uzun ömürlü olan bu ürün ile uzun süre telefon ekranınızı kırılma gibi sorunlara karşı muhafaza edebilirsiniz. Ürün, sert ve dayanıklı yapısı sayesinde anahtar, bıçak gibi sert maddelerin telefon ekranını çizmesini engeller. Var olan eski çiziklerin yeni darbelerle derinleşmesi ve kırılgan hale gelmesi riskini ortadan kaldırır. Samsung marka A32 ekran koruyucu ürününü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Tam ekran koruma
  • Temperli cam
  • Uzun kullanım ömrü

Samsung Galaxy A32 4G Ekran Koruyucu Özellikleri

Samsung Galaxy A32 4G Ekran Koruyucu Özellikleri

Samsung Galaxy A32 4G kenarları kırılmaya dayanıklı cam ekran koruyucu kullananlar ürünün uzun kullanım ömründen ve dayanıklılığından duydukları memnuniyeti belirtirler. Kenarları kırılmaya dayanıklı ekran koruyucu, darbe esnasında açığa çıkan enerjiyi absorbe ederek telefonda herhangi bir hasar meydana gelmesini engeller. Kaliteli cam dokusu sayesinde parlama ya da ışık kırılmaları gibi problemler oluşturmaz. Telefonda yüksek kalitede netlik sağlar. Samsung marka A32 ekran koruyucu, temperli camdan oluşur. Yüksek derecede darbelere dayanabilir. Temperli camın yapısı sayesinde keskin objelere karşı dayanıklıdır. Kenarları kırılmaya dayanıklı cam ekran koruyucu, kırıldığı zaman normal cam gibi etrafa saçılmaz. Bu sayede olası tehlikelere karşı da sizi korur. Oluşan cam kırıkları etrafa saçılmadığı için telefonunuzun da zarar görmesini engeller. Samsung marka Galaxy A32 4G kenarları kırılmaya dayanıklı ekran koruyucu yüksek kullanım kolaylığı düşünülerek üretilir.

Samsung A32 Ekran Koruyucu Kullanımı

Samsung A32 Ekran Koruyucu Kullanımı

Samsung Galaxy A32 4G kenarları kırılmaya dayanıklı cam ekran koruyucu yorumları, ürünün kullanımı esnasında diğer müşterilerin yaşadığı deneyimleri aktarır. Müşteri yorumlarını ürünü satın almadan önce inceleyerek diğer kişilerin düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca, ürüne ait puanlar memnuniyet hakkında bilgi verir. Ürün, ince yapısı sayesinde telefonda temassızlık ya da geç algılama gibi sorunları engeller. Samsung Galaxy A32 model telefon ile eksiksiz bir uyum yakalayan koruyucu, telefonun kenar kavislerini korur. Ürünü yerleştirirken hava kabarcığı oluşmamasına özen göstermek önemlidir. Kullanım süresi boyunca koruyucu, cam hava kabarcığı yaratmaz. Samsung marka A32 ekran koruyucu temperli camı çıkartmak istediğinizde telefon yüzeyinde yapışkan bir görünüm oluşmaz. Telefonda herhangi bir iz bırakmaksızın kolaylıkla ürün çıkarılabilir. Kullanımı oldukça kolay olan Samsung marka A32 4G kenarları kırılmaya dayanıklı cam ekran koruyucuyu güvenle seçebilirsiniz.

Samsung Galaxy A32 4G Kırılmaya Dayanıklı Cam Fiyatı

Samsung Galaxy A32 4G Kırılmaya Dayanıklı Cam Fiyatı

Samsung Galaxy A32 4G kenarları kırılmaya dayanıklı cam ekran koruyucuyu kendi telefonunuz için veya aileniz için tercih edebilirsiniz. Özellikle yeni telefon alan kişilere, onların ihtiyaçlarına cevap olabilecek nitelikteki Samsung marka kırılmaya dayanıklı ekran koruyucuyu hediye edebilirsiniz. Samsung Galaxy A32 4G kenarları kırılmaya dayanıklı cam ekran koruyucu fiyatları üretimde kullanılan malzeme kalitesine ve kullanım kolaylığına göre belirlenir. Yüksek kalitede temperli camdan üretilen Samsung marka ekran koruyucu oldukça hesaplıdır. Ürünün telefon ekranında yer alan kavisleri koruyabilir nitelikte olması herkes tarafından beğenilir. Ayrıca çizilmelere ve kırılmalara karşı dayanıklı hale getirilen özel temperli cam, birçok darbe alsa da kırılmayabilir. Hesaplı fiyatlarla bu ürüne sahip olmak için kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Beğendiğiniz Samsung marka Galaxy A32 kenarları kırılmaya dayanıklı ekran koruyucuyu Trendyol güvencesiyle satın alabilirsiniz. Avantajlı fiyatların keyfini çıkarabilirsiniz.