Samsung Galaxy A20 Lcd Ekran Dokunmatik Revize Siyah samsung-ekran-11

1.677,09 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung Galaxy A20 Lcd Ekran Dokunmatik Revize Siyah samsung-ekran-11

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KADRİOĞLU BİLİŞİM ve TEKNOLOJİLERİ Satıcı Ünvanı: KADRİOĞLU BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0486103835100001 Vergi Kimlik Numarası: 4861038351
    Bu ürün KADRİOĞLU BİLİŞİM ve TEKNOLOJİLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dokunmatik ekran, Samsung marka Galaxy A20 telefonun ekranı olarak kullanılmaya uygundur.
  • Samsung Galaxy A20 ekran cihazın görüntü kalitesinden ödün vermeden yüksek kalitede görüntü imkanı sunar.
  • Samsung A20 LCD ekran olarak kullanılabilir. LCD ekran teknolojisi ile dokunmatik özelliğinin üst seviyede kullanılmasını sağlar.
  • Samsung Galaxy A20 ekran revize yani yenilenmiş ürün olarak güvenilir kullanım imkanı sunar. Dayanıklı bir yapıya sahip olduğu için uzun süreli kullanım imkanı tanır.
  • Sorunsuz bir şekilde kullanılabilmesi için sert darbelere maruz kalmaması gerekir.
  • İnce yapılı bir dokunmatik ekran olduğu için telefonun dokunmatik işlevinde herhangi bir aksama meydana getirmeden kullanılmaya uygun olarak tasarlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Tip LCD
Geri Bildirim Ver

Samsung Galaxy A20 LCD Ekran Dokunmatik Revize Siyah

Cep telefonu günlük hayatın önemli iletişim ve eğlence araçlarından biridir. Birçok işlem için gerekli olan telefon ekranında kaliteli görüntü elde etmeyi sağlayan çeşitler bulunur. Telefon modeli ile birebir uyumlu ürün seçimi kullanım konforu açısından büyük önem taşır. Samsung Galaxy A20 modeli için özel olarak tasarlanan Samsung Galaxy A20 LCD ekran dokunmatik revize siyah, hasar görmüş ya da yenileme ihtiyacı duyulan cihazlar için kaliteli bir seçenektir. LCD ekran panel kullanıldığı telefondaki görüntü kalitesini artırarak net bir sonuç elde edilmesine olanak tanır. Ekran değiştirme işlemi oldukça kolay bir süreçtir. Düşme ve çarpma sonucu birçok kez zarar gören telefonlar için telefon ile birebir uyumlu revize LCD ürünler geliştirilir.

  • Dokunmatik LCD ekran
  • Galaxy A20 ile uyumlu
  • Üstün görüntü kalitesi

Samsung Galaxy A20 LCD Ekran Dokunmatik Siyah Kullananlar

Samsung Galaxy A20 LCD Ekran Dokunmatik Siyah Kullananlar

Yere düşürme, bir yere çarpma gibi etkenler sonucu hasar gören ekranlar, akıllı telefonun dokunmatik hassasiyetini ve görüntü netliğini olumsuz şekilde etkiler. Uzun süre bu hasarlı ekran kullanımı telefonda kalıcı problemlerin yaşanmasına neden olabilir. Samsung Galaxy A20 modeli için geliştirilen LCD dokunmatik siyah ekran ürünü kolay bir şekilde telefona rahatlıkla takılabilir. Beklenmedik kazalar sonucu hasar gören teknolojik cihazlarda kullanım için önemli bir özellik olan dokunmatik hassasiyeti de kaybolur. Dokunmatik özelliğinin yenilenmesi ve uygun şekilde çalışması için cihazın çatlayan kısmı bir LCD ekran ürünü ile yenilenebilir. Böylece eski haline geri dönebilir. Samsung Galaxy A20 LCD ekran dokunmatik revize siyah kullananlar ürün hakkında beğenilerini yorumlarda dile getirir. Bu kaliteli ürün ile hasar gören ekranı zaman kaybetmeden güvenli bir şekilde değiştirmeniz mümkündür.

Samsung Galaxy A20 LCD Ekran Özellikleri

Samsung Galaxy A20 LCD Ekran Özellikleri

Akıllı ve dokunmatik bir cep telefonunun önemli bileşenlerinden biri dokunmatik telefon ekranıdır. Ekran panelinde milyonlarca pikselin aynı anda etkileşimi, görüntülerin, mesajların, videoların ve oyunların yüksek kalitede gösterilmesini sağlar. Dokunmatik hassasiyetini kaybetmiş, çatlamış bir telefon hem işlevsel özelliklerini yerine getiremez hem de görsel açıdan rahatsız edicidir. Parlaklık, kontrast oranı, renk doğruluğu ve çözünürlük gibi teknik özelliklerden iyi şekilde faydalanabilmek için sağlıklı bir telefon ön paneline ihtiyaç duyulur. Hasar gören cihaz ekranını revize ederken önemli noktalardan biri yeni ürünün telefon boyutu ile uyumlu olmasıdır. Samsung Galaxy A20 modeli için telefon boyutu ile uyumlu tasarlanan LCD dokunmatik siyah ekran kısa sürede tamamlanabilen oldukça kolay bir montaja sahiptir. Samsung Galaxy A20 LCD ekran dokunmatik revize siyah yorumları sayesinde ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Samsung Galaxy A20 LCD Ekran Dokunmatik Siyah Fiyatları

Samsung Galaxy A20 LCD Ekran Dokunmatik Siyah Fiyatları

Hasar gören cihazınızı yenilemek, ekran değişimi az maliyetli olarak halledilebilir. Kolay bir şekilde yenilenebilen parçalar sayesinde beklenmedik kazalar sonucu zarar gören kısımlar rahatlıkla değiştirilebilir. Akıllı bir cep telefonunda dokunmatik özelliğinin düzgün çalışması cihazı kullanma açısından oldukça önemlidir. Telefon kilidini açmak dahil birçok ekran uygulamalarında dokunmatik hassasiyetinin bozulmamış olması büyük önem taşır. Düşme sonucu kırılan ya da çatlamış bir ekran görüntüsü cihazın estetiğini olumsuz yönde etkiler. İnce detaylar düşünülerek dizayn edilen Galaxy A20 LCD ekran etkileyici tasarımı ile üstün görüntü kalitesi elde edilmesine olanak tanır. Bu sayede telefonun sahip olduğu tüm özelliklerden iyi şekilde yararlanılır. Samsung Galaxy A20 LCD ekran dokunmatik revize siyah fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu kullanışlı ve montajı kolay ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.