Samsung DV90TA040AE/AH 9 kg Kurutma Makinesi DV5000T

19.999 TL
A+++
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung DV90TA040AE/AH 9 kg Kurutma Makinesi DV5000T

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HOMEFORTECH Satıcı Ünvanı: KOÇ PAZARLAMA İÇ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0570004158800019 Vergi Kimlik Numarası: 5700041588
    Bu ürün HOMEFORTECH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samsung DV5000T (DV90TA040AE/AH) Ters Çevrilebilir Kapılı, Kırışık Önleyici, Optimum Kurutmalı Kurutucu Beyaz

Ürün Özellikleri

  • Kurutma Teknolojisi Isı Pompalı
  • Maksimum Kurutma Kapasitesi 9 kg
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 60 cm
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Derinlik 60 cm
  • Yükseklik 85 cm
Geri Bildirim Ver

Samsung DV5000T DV90TA040AE 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi

Samsung DV5000T DV90TA040AE 9 kg çamaşır kurutma makinesi, hayatı kolaylaştırmak için tasarlanmış bir üründür. Makine, 9 kg çamaşır kurutma kapasitesine sahiptir. Geniş kapasitesi sayesinde ailelerin kullanımı için uygundur. Ürünün rengi beyazdır. Sahip olduğu renk sayesinde bu makine, evlerde kullanılan diğer elektronik eşyalara kolayca uyum sağlayabilir. Samsung DV5000T DV90TA040AE 9 kg çamaşır kurutma makinesi A++ enerji verimlilik seviyesine sahiptir. Bu sayede kullanım sırasında minimum düzeyde enerji harcayarak elektrikten tasarruf edilmesini sağlar. Üründe ayrıca optimum kurutma teknolojisi bulunur. Bu teknoloji, makinenin çamaşırların nem seviyesini algılayarak performansını optimize edebilmesini sağlar. Cihazın A++ enerji sınıfında yer almasında bu teknolojinin büyük bir etkisi vardır.

  • Model Kodu: DV5000T DV90TA040AE/AH
  • Kapasite: 9 kg
  • Renk: Beyaz

Samsung DV5000T 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesinin Özellikleri Neler?

Samsung DV5000T 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesinin Özellikleri Neler?

Samsung DV5000T DV90TA040AE 9 kg çamaşır kurutma makinesi pek çok yenilikçi özelliğe sahiptir. Ürünün tasarımında kolay kullanım sağlayan özellikler ön plana çıkar. Samsung DV5000T çamaşır kurutma makinesinin kapağı çift tarafa açılabilme özelliğine sahiptir. Bu sayede kullanıcılar, çamaşır kurutma makinesini yerleştirdikleri alanın şartlarına göre kapak yönünü ayarlayabilir. Kapak, şeffaf yapısı sayesinde makinenin içerisindekilerin kolaylıkla görülebilmesine de olanak tanır. Samsung DV5000T DV90TA040AE/AH çamaşır kurutma makinesi 2’si 1 arada filtreye sahiptir. Bu yenilikçi filtre çamaşır kurutma makinesinin bakımının kolay bir şekilde yapılabilmesine imkân sağlar. Ayrıca ürün, sahip olduğu uyarı sistemi ile filtrenin ve ısı dönüştürücüsünün temizlenmesi gerektiğini haber verir. Bu sayede kirli bir filtrenin çamaşır kurutma makinesine verebileceği zararların önüne geçilmiş olur.

Samsung DV5000T Çamaşır Kurutma Makinesinde Neler Kurutulabilir?

Samsung DV5000T Çamaşır Kurutma Makinesinde Neler Kurutulabilir?

Samsung DV5000T DV90TA040AE 9 kg çamaşır kurutma makinesi, pek çok farklı kıyafeti ve ev tekstil ürününü zarar vermeden kurutur. Samsung DV5000T DV90TA040AE/AH ters çevrilebilir kapılı optimum kurutmalı kurutucu, çarşaf ve nevresim gibi çamaşırlığa asılması zor olan ürünler için kullanılabilir. Ayrıca bu makine ile sık kullanılan gömlek, bluz ve tişört gibi pek çok giysiyi de sorunsuz bir şekilde kurutabilirsiniz. Ürün, pamuklu ve sentetik kumaşları kurutmak için farklı programlara sahiptir. Bu sayede çamaşırlar çekme sorunu meydana gelmeden kurutulur. Kurutma esnasında kumaşların yapıları zarar görmez. Yine de giysilerin zarar görmesini önlemek için kurutmadan önce kumaşın yıkama talimatlarına göz atılması tavsiye edilir. Samsung DV5000T DV90TA040AE 9 kg çamaşır kurutma makinesi yorumları incelendiğinde kullanıcıların ürünün farklı kumaş türlerinde sağladığı üstün performanstan duydukları memnuniyet görülebilir.

Samsung DV5000T 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Gürültülü mü?

Samsung DV5000T 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi Gürültülü mü?

Samsung DV5000T DV90TA040AE 9 kg çamaşır kurutma makinesi hayatı kolaylaştıracak pek çok özelliğe sahiptir. Bu özelliklerden biri de sahip olduğu düşük ses seviyesidir. Ürünün kurutma sırasındaki ses seviyesi 63 dB’dir. Bu ses seviyesi sayesinde cihaz çalışırken kullanıcılar minimum düzeyde rahatsızlık hisseder. Ürün, bu özelliği sayesinde sessizliğin bir öncelik olduğu çocuk ve çalışma odalarına yakın konumlarda bile rahatlıkla kullanılabilir. Makine ayrıca düşük yüklerde hızlı çalışma özelliğine de sahiptir. Bu özelliği sayesinde 1 kilogramdan düşük ağırlıktaki çamaşırları 35 dakika gibi kısa bir zamanda kurutur. Samsung DV5000t DV90TA040AE 9 kg çamaşır kurutma makinesi bu özelliği sayesinde kullanıcılara zaman tasarrufu sağlar. Makine aynı zamanda kısa sürede çalışmayı sonlandırdığı için sessizlik ihtiyacının olduğu durumlarda da rahatlıkla kullanılabilir. Trendyol’dan Samsung DV5000T DV90TA040AE 9 kg çamaşır kurutma makinesini güvenli ödeme yöntemlerinden size uygun olanı tercih ederek satın alabilirsiniz.