Samsung 75AU8000 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı Crystal 4K Ultra HD Smart LED TV

20.200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung 75AU8000 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı Crystal 4K Ultra HD Smart LED TV

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KB DTM Satıcı Ünvanı: ÖZDEN DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI VE MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0682003203400019 Vergi Kimlik Numarası: 6820032034
    Bu ürün KB DTM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ekran Boyutu 75" / 190 Ekran
  • Görüntü Kalitesi 4K Ultra HD
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Smart TV Var
  • Dahili Uydu Alıcı Var
  • Görüntüleme Teknolojisi LED
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Çözünürlük (Piksel) 3840 x 2160
  • Renk Siyah
  • HDR Var
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Model Yılı 2021
Geri Bildirim Ver

Samsung 75AU8000 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı Crystal 4K Ultra HD Smart Led TV

Televizyonlar, her evin vazgeçilmez elektronik aletleri arasında yer alır. Farklı tasarımlara ev sahipliği yapan cihazlar, müşterilerin beklentilerine uygun olacak biçimde tercih yapmalarını kolaylaştırır. Samsung 75AU8000 televizyon, 190 ekran boyutu ile sinema keyfini yaşam alanlarına getirir. Smart TV gibi öne çıkan özelliklere sahip olması, cihazı satın alacak olan müşterilere avantaj sağlar. Samsung 75AU8000 75 inç boyuta sahip olmasının yanı sıra LED görüntüleme teknolojisi sayesinde büyük ekranda kaliteli biçimde görsellerin izlenmesini olanaklı kılar. Kullanışlı fonksiyonlar ile birlikte müşterilere sunulan cihaz, HDR özelliği sayesinde çeşitli görüntülerin parlak ve canlı yansıtılmasına yardımcı olur. Mevcut cihaz imkanlarından yararlanmak için kolaylıkla sipariş oluşturabilir ve yaşam alanlarınıza dekoratif bir dokunuş yapabilirsiniz.

  • Dahili uydu alıcılı
  • 4K Ultra HD görüntü kalitesi
  • LED görüntüleme teknolojisi

Şık ve Modern Görünümlü Samsung 75AU8000

Şık ve Modern Görünümlü Samsung 75AU8000

Televizyon gibi sık kullanılan cihazları tercih ederken belirli ayrıntıların göz önünde bulundurulması gerekir. Uzun kullanım ömrüne sahip olan 75AU8000 Samsung markası tarafından ortaya konulan ve müşteriler tarafından yoğun ilgi gösterilen bir üründür. Keyifli anların mimarı olan ürün 3840 x 2160 çözünürlük oranına sahiptir. Samsung 75AU8000 75” 190 ekran uydu alıcılı crystal 4K Ultra HD Smart LED TV TV-AU8000 model kodu ile sunulur. Bu sayede kolaylıkla aratılarak kısa süre içerisinde ürün özelliklere erişim sağlanabilir. Siyah renkli ürün, ince kenar kısımları ile birlikte zarif bir görünüm oluşturur. Genellikle salonlarda kullanımı yaygın olan ürün, geniş ekran boyutuna sahip olduğu için uygun alanların olduğu mutfak gibi ortamlarda da tercih edilebilir. Kullanım amacınızı dikkate alarak bu ürünü tercih edebilir, izlemekten keyif aldığınız içerikleri kaliteli şekilde seyredebilirsiniz.

İşlevselliği ile Dikkat Çeken Samsung 75AU8000

İşlevselliği ile Dikkat Çeken Samsung 75AU8000

Evlerde yaygın olarak kullanılan ve belli noktalarda gereksinim duyulan televizyonlar, sadece mevcut kanalları izlemek için tercih edilmez. Bununla birlikte cihazlar, internete bağlanarak müşterilerin ilgi alanları doğrultusunda seçim yapmalarına yardımcı olur. Samsung 75AU8000 75” 190 ekran uydu alıcılı crystal 4K Ultra HD Smart LED TV kullananlar açısından büyük avantaj sağlayan bu gibi özellikler, ürünün sıklıkla satın alınmasında bir etkendir. Kumandası yardımıyla pratik bir şekilde kullanabileceğiniz cihaz, Wi-Fi özelliği sayesinde internet erişimini mümkün kılar. Bu sayede internete kolaylıkla giriş yaparak birbirinden farklı dizi ya da flmleri seyredebilirsiniz. Samsung 75AU8000 yorumlar kısmını inceleyerek ürünün sunduğu çeşitli imkanları öğrenebilirsiniz. Samsung 75AU8000 75” 190 ekran uydu alıcılı crystal 4K Ultra HD Smart LED TV, G enerji sınıfına sahiptir. İhtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak bu ürünü sipariş edebilirsiniz.

Beğenilen Samsung 75AU8000 Özellikleri ve Fiyatları

Beğenilen Samsung 75AU8000 Özellikleri ve Fiyatları

Yıllardır kullanılan televizyonlar, zaman içerisinde teknolojiye bağlı olarak farklı özellikleri yapısında toplar. Bu sayede işlevsel olarak nitelendirilen cihazlar, çeşitli ihtiyaçlara kolaylıkla cevap verir. Samsung 75AU8000 fiyat aralıkları da bu özelliklere bağlı olarak belirlenir. İnce tasarıma sahip olan ürün, geniş ekran boyutunun yanı sıra sağ ve sol yanlarında yer alan zarif televizyon ayakları ile beğeni toplar. Minimal tasarımı ile kullanıldığı alanda kalabalık bir görünüm oluşturmaz. Samsung 75AU8000 75” 190 ekran uydu alıcılı crystal 4K Ultra HD Smart LED TV yorumlar kısmını inceleyerek cihazın sunmuş olduğu farklı imkanlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Gerekli bilgileri edindikten sonra Samsung 75AU8000 75” 190 ekran uydu alıcılı crystal 4K Ultra HD Smart LED TV fiyatları açısından değerlendirme yapabilirsiniz. Bütçeniz ile uyum sağlayacak cihazı Trendyol üzerinden pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.