Samsung 10.000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı (Gümüş) Type-C EB-P11

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Samsung 10.000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı (Gümüş) Type-C EB-P11

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NETAVANTAJ Satıcı Ünvanı: MUZAFFER ÇALIŞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4573995640200015 Vergi Kimlik Numarası: 2260070355
    Bu ürün NETAVANTAJ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pil gücü (mah)10000 mahpil gücü10000 - 19990 mahşarj durumu göstergesivarusb çıkış sayısı2

Ürün Özellikleri

  • Pil Gücü (mAh) 7900 - 11500
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Samsung EB-P11 EB-P1100CSEGWW 10.000 mAh Type-C Gümüş Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı

Telefonunuzun her an kullanıma hazır olmasını isteyenler için Samsung Type C 10.000 mAh taşınabilir hızlı şarj cihazı gümüş idealdir. Özel olarak geliştirilen bu cihaz, yüksek kapasitesiyle etkin bir performans sağlar. Powerbank özelliğine sahip olan şarj cihazı bir kez doldurulduktan sonra uzun süre kullanılabilir. Bu ürün, güvenli ve dayanıklı yapısıyla dikkat çeker. Cihazın kullanımı oldukça kolaydır. Telefonunuzun bataryasını doldurmak için kablo bağlantısı sağlamak yeterlidir. Bu ürün, portatif yapısı sayesinde her yere kolaylıkla taşınabilir. Ürün çantada taşınabilecek ebatıyla oldukça kullanışlıdır.

  • Çıkış adedi: 2 adet
  • Giriş akımı: 2A
  • Ürün ebatları: 141.8 x 71 x 14 mm (Yükseklik, genişlik, derinlik) + 220 gr

Samsung Type-C Taşınabilir Şarj Cihazının Özellikleri

Samsung Type-C Taşınabilir Şarj Cihazının Özellikleri

Samsung Type c taşınabilir hızlı şarj cihazı 10.000 mAh yüksek kapasitesi ürününün dikkat çeken özelliklerinden biridir. 10.000 mAh batarya hacmi, cihazın uzun süre kullanılmasını sağlar. Bu sayede, telefonunuz istediğiniz her an çalışır hâle gelir. Cihazda hızlı şarj desteği de mevcuttur. Bataryanız azaldığında veya bittiğinde bu özelliği kullanabilirsiniz. Bu sayede telefonunuzu dakikalar içinde kullanıma hazır hâle getirmeniz mümkün olur. Cihazın üzerinde doluluk göstergesi mevcuttur. Pilin dolu olup olmadığı buradan takip edilebilir. Samsung 10.000 mAh taşınabilir hızlı şarj cihazı, sunduğu fonksiyonların yanı sıra malzeme kalitesiyle de dikkat çeker. Ürünün gövdesi, alüminyum materyalden imal edilir. Cihaz bu sayede uzun süreli bir kullanım vadeder. Alt kısımda yer alan USB hazneleri de sağlam bir yapıdadır. Bu cihazı kullanarak telefonunuzu güvenle şarj edebilirsiniz.

Samsung Type-C Taşınabilir Şarj Cihazı Hangi Aygıtlarla Uyumludur?

Samsung Type-C Taşınabilir Şarj Cihazı Hangi Aygıtlarla Uyumludur?

Samsung 10.000 mAh taşınabilir hızlı şarj cihazı (gümüş) EB-P1100B, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu ürün, Type-C ile bağlantı sağladığı için bu girişe sahip olan kablolarla şarj edilir. Bu cihazı doldurmak için kutusundan çıkan kabloyu kullanabilirsiniz. Bu powerbank, Samsung tarafından üretilen birçok modelde kullanmak için uygundur. Samsung marka akıllı telefonlarda genellikle Type-C USB girişi bulunur. Bu ürünü kullanarak söz konusu marka dışındaki Android telefonları da şarj edebilirsiniz. Samsung EB-P1100B 10.000 mAh taşınabilir gümüş hızlı şarj cihazı telefonların yanı sıra tabletler için de uygundur. Bu ürünü Type-C girişine sahip tabletlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yüksek pil kapasitesi cihazı birçok farklı ürün için kullanışlı hâle getiren detaylardandır.

Samsung Type-C Taşınabilir Şarj Cihazı Kullanışlı mıdır?

Samsung Type-C Taşınabilir Şarj Cihazı Kullanışlı mıdır?

Samsung Type-C 10.000 mAh taşınabilir gümüş hızlı şarj cihazı fonksiyonel yapısının yanı sıra etkileyici dizaynıyla da dikkat çeker. Gövdenin kenar kısımları hafif yuvarlatılmış bir tasarıma sahiptir. Cihaz bu özellik sayesinde kolaylıkla kavranabilir. Bu tasarım aynı zamanda kayma ve düşme gibi durumları engelleyen bir yapıdadır. Samsung Type-C 10,000 mAh taşınabilir hızlı şarj cihazı portatifliğiyle de dikkat çeker. Ürünü çantanıza koyarak istediğiniz yere götürebilirsiniz. Bu sayede telefonunuzu elektrik bağlantısı bulunmayan yerlerde şarj etme olanağına sahip olursunuz. USB hazneleri cihazın alt kısmında yer alır. Kabloları buraya kolaylıkla bağlayarak telefonunuzla entegre edebilirsiniz. Fazla akım koruması, cihazın kullanımını güvenli hâle getiren bir özelliktir. Telefonunuzu dilediğiniz her yerde şarj etmek için bu modeli Trendyol üzerinden kolaylıkla sipariş edebilirsiniz. Gerçek kullanıcı deneyimlerine ulaşmak için Samsung Type C 10.000 mAh taşınabilir hızlı şarj cihazı gümüş yorum ve puanlamaları incelenebilir.