Genel Markalar Samsung S5 Mini Batarya

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Samsung S5 Mini Batarya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TELEFONPARÇALARI Satıcı Ünvanı: İSMAİL AKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0260517236
    Bu ürün TELEFONPARÇALARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bataryanızın uzun ömürlü olabilmesi için ilk şarjını 12 saat kadar orijinal şarj aleti ile yapınız. İlk 5 şarjda bataryanızı %2-3 seviyelerine kadar bitirip o şekilde şarj ediniz. Bu işlem bataryanızın uzun ömürlü olmasını sağlayacaktır. Şarj işlemini mümkün olduğunca orijinal şarj aleti kullanarak yapınız. Usb / PC üzerinden şarj olabilen cihazlar için mümkün olduğunca PC üzerinden şarj işlemi gerçekleştirmeyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Pil Gücü (mAh) 1800 - 2800
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Samsung BAT17936033660277 Galaxy S5 Mini Batarya

Samsung Galaxy S5 Mini Syrox B143 2100 mAh batarya, kaliteli tasarım detayları ve yüksek performansıyla dikkat çeker. Ürün, Samsung’a ait Galaxy S5 Mini telefon modeline uyumlu olacak şekilde tasarlanır. Cihazın sorunsuz çalışması için gereken güç değerine sahiptir. Böylece telefonu kullanırken yüksek oranda verim elde etmeniz mümkün olur. Batarya, uzun kullanım ömrüyle de pek çok kişinin favorileri arasına girmeyi başarır. Sahip olduğu donanımsal özellikler sayesinde telefonunuzu sürekli şarj etmek zorunda kalmazsınız. Bu durum da size çeşitli açılardan avantaj sağlar. Kaliteli bir batarya arıyorsanız Syrox markalı bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • Samsung Galaxy S5 Mini cep telefonlarıyla uyumludur.
  • Pil kapasitesi 2100 mAh’tır.
  • Uzun süreli kullanım ömrüne sahiptir.

Samsung Galaxy S5 Mini Syrox 2100 Mah Bataryanın Özellikleri Nedir?

Samsung Galaxy S5 Mini Syrox 2100 Mah Bataryanın Özellikleri Nedir?

Samsung S5 Mini Syrox B143 2100 mAh batarya, kaliteli özelliklerle üretilir. Bu durum, ürünün maksimum düzeyde performans göstermesini sağlar. Ürün, Samsung markasının Galaxy S5 Mini model cep telefonuyla uyumludur. Cihazın pil gücü, 2100 mAh’tır. Bu sayede telefonunuzla gün boyu karmaşık işlemler yapsanız bile sorun yaşamazsınız. Batarya, hızlı bir şekilde şarj olarak zamandan tasarruf etmenizi de sağlar. Hızlı şarj özelliği, işlemlerinizi kesintisiz şekilde sürdürmenize de yardımcı olur. Bununla birlikte cihazınız şarja takılıyken telefonla işlem yapmamanız önerilir. Aksi hâlde cihaz fazla güç sarf edebilir ve bu da batarya ömrünü olumsuz yönde etkileyebilir. Doğru kullanımla uzun bir süre bu bataryadan yüksek verim elde edebilirsiniz.

Samsung Galaxy S5 Mini Syrox B143 2100 Mah Batarya Uzun Ömürlü müdür?

Samsung Galaxy S5 Mini Syrox B143 2100 mAh batarya, pil sistemindeki kaliteli parçalar sayesinde uzun ömürlü kullanım avantajı sunar. Dayanıklı pil tasarımı, telefonun yoğun şekilde kullanıldığı kullanımlarda bile sorunsuz çalışma yapmanıza olanak tanır. Gün boyu pek çok işlemi tamamlamak için kullandığınız telefonunuz, bu batarya ile yüksek performans elde etmenizi destekler. Ürün, uzun süre bekleme ve konuşma süresi de sağlar. Böylece şarjı tam dolu bir bataryayla tüm gün kesintisiz kullanım imkânı elde edebilirsiniz. Bu ürün, telefona gereken gücü sağlayarak cihazdaki diğer parçaların da sağlıklı çalışmasını destekler. Samsung Galaxy S5 Mini Syrox B143 2100 mAh batarya yorumları, ürünün kullanım ömrü hakkında objektif bilgi almanıza yardımcı olur. Pek çok kişi tek şarjla uzun süre cihazını kullanıldığını belirtir.

Samsung Galaxy S5 Mini Syrox B143 2100 Mah Batarya Kaliteli midir?

Samsung Galaxy S5 Mini Syrox batarya, markanın kaliteli üretim detaylarına sahiptir. Bu sayede ürün, cihazın yüksek performans göstermesini sağlar. Dayanıklı malzemelerle üretilen pil, tek şarjla uzun süre kullanım avantajı oluşturur. Bu kalite, yoğun kullanıma bağlı oluşan pil ömründeki azalmayı da minimuma indirir. Ürünü uzun ömürlü bir şekilde kullanmak için dikkat edebileceğiniz bazı detaylar vardır. Bataryanın ilk şarjını, 12 saat boyunca yapmanız önerilir. Bununla birlikte cihazı yeniden şarja takmadan önce pil düzeyinin %2-3 seviyesine inmesini beklemeniz de önemlidir. Samsung Galaxy S5 Mini Syrox B143 2100 mAh batarya fiyatı, pilin sahip olduğu özelliklere bağlı olarak belirlenir. Bataryanın kalitesi göz önünde bulundurulduğunda; ürünün, fiyat/performans anlamında başarılı olduğu görülür. Yüksek performans sağlayan ürün, cihazın diğer aksamlarının da doğru şekilde çalışmasını sağlayarak avantajlı bir durum oluşturur. Böylece bütçenizden uzun vadede tasarruf da elde edebilirsiniz. Kaliteli özellikleriyle dikkat çeken bu ürüne, Trendyol’da sunulan fırsatları değerlendirerek güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.