SAMSUN SÜNGER Tofaş Şahin Uyumlu Oturak Süngeri

1.060 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SAMSUN SÜNGER Tofaş Şahin Uyumlu Oturak Süngeri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAMSUN SÜNGER POLİÜRETAN Satıcı Ünvanı: SAMSUN SÜNGER POLİÜRETAN SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612066231700015 Vergi Kimlik Numarası: 6120662317
    Bu ürün SAMSUN SÜNGER POLİÜRETAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Samsun Sünger Tofaş Şahin Uyumlu Oturak Süngeri

Araba ile çıkılan yolculuğun konforlu bir hale getirilmesini sağlayan belli başlı eşyalar vardır. Bu eşyalardan bir tanesi de koltuklardır. Bu önemli eşyalar zaman içerisinde deforme olabilir. Deforme olayı yaşayan koltuklar müşterilerin rahat ve konforlu bir şekilde yolculukları çıkabilmelerine engel olur. İstenmeyen bu durum engelleyebilmek adına Samsun Sünger Tofaş Şahin uyumlu oturak süngeri tasarlanır. Ürün, özellikleri sayesinde koltukların eski konforlu ve sağlam yapıya tekrar dönebilmelerine yardımcı olur. Müşterilerin tereddüt etmeden ya da konforlarından ödün vermeden uzun yolculuklara çıkabilmesine de destek olan bir tasarımdır. Özellikleri sayesinde müşterilerin tercihleri arasında kendine yer bulur. Siz de Tofaş ya da Şahin araca sahipseniz ve aracınızı modifiye etmeyi amaçlıyorsunuz Samsun Sünger Tofaş Şahin uyumlu oturak süngeri satın alabilirsiniz.

  • Kullanışlı form
  • Konforlu ve rahat yapı
  • Etkileyici tasarım

Konforlu Samsun Sünger Tofaş Şahin Uyumlu Oturak Süngeri

Konforlu Samsun Sünger Tofaş Şahin Uyumlu Oturak Süngeri

Tofaş Şahin koltuk süngeri seçeneği oldukça konforlu bir yapıya sahiptir. Bu özelliği sonucunda müşterilerin rahat bir şekilde araç yolculuklarına çıkabilmelerine ön ayak olur. Müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanan ürün özelliklerinden bir tanesi de kolay montaj niteliğine sahip olmasıdır. Müşterileri zahmete sokmadan, rahat bir şekilde araca montajlanan bu tasarım, araç ile çıkılan seyahatlere farklı bir soluk getirir. Rahatsız oturmaktan kaynaklanan çeşitli duruş bozukluklarının da önüne geçen model, yumuşak bir dokuya sahiptir. İdeal yumuşaklığı bulunan seçenekte içine gömülme ya da rahatsızlık hissi gibi müşterileri rahatsız eden çeşitli durumlar görünmez. Bu özelliği sayesinde aracını yenilemek isteyen ya da konforundan ödün vermeyen müşterilerin büyük beğenisini kazanır. Siz de kolay ve rahat bir şekilde montajlanan, uzun yolculukların konforlu bir hale getirilmesini sağlayan ürünü tercih edebilirsiniz.

Samsun Sünger Tofaş Şahin Uyumlu Oturak Süngeri Yorumları

Samsun Sünger Tofaş Şahin Uyumlu Oturak Süngeri Yorumları

Samsun Sünger Tofaş Şahin uyumlu oturak süngeri yorumları müşteri memnuniyetin ortaya koyar. Ürün, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ergonomik tasarımı sayesinde müşterilerin istek ve ihtiyacını karşılar. Bu sayede sıklıkla tercih edilen seçenekler arasında kendine yer bulur. Oturak süngeri, Tofaş ya da Şahin modele sahip olan araçlar için tasarlanır. Tofaş veya Şahin araca sahip olan çok sayıda müşterinin vazgeçilmez ihtiyaçlarından bir tanesidir. Kullanmaktan kaynaklanan sünger ezilmesi ya da alçalması gibi müşterileri rahatsız eden çeşitli durumların sona ermesine aracı olur. Ürün, oldukça dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir. Samsun Sünger Tofaş şahin uyumlu oturak süngeri kullananlar üründen oldukça memnundur. Siz de sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahip olan, Tofaş ve Şahin modelle uyum sağlayan ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Samsung Sünger Tofaş Şahin Uyumlu Oturak Süngeri Fiyatı

Samsung Sünger Tofaş Şahin Uyumlu Oturak Süngeri Fiyatı

Samsun Sünger Tofaş Şahin uyumlu oturak süngeri fiyatı müşteri memnuniyeti kazanan miktar aralığında yer alır. Ürün, kaliteli materyallerin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda üretilir. Bu özelliği sayesinde kaliteli ve dayanıklı bir yapı sunan tasarıma sahiptir. Deforme ya da zedelenme gibi çeşitli istenmeyen durumların görülmesi söz konusu değildir. Tasarım özellikleri sayesinde araç ile çıkılan yolculukların konforlu ve rahat bir şekilde yapılmasına katkı sağlayan model, çok sayıda kişinin büyük beğenisini kazanır. Özellikleri sonucunda müşteri memnuniyeti toplar. Siz de kaliteli materyallerin bir araya gelmesi sonucunda üretilen, özellikleri sayesinde müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanan ürünü inceleyebilirsiniz. Değerlendirmelerinin sonucunda uzun süre rahat bir biçimde kullanılan, konforlu yolculuklara çıkabilme imkanı tanıyan kaliteli ürünü Trendyol aracılığı ile kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.