Samet Tas Menteşe Için Frenleme Aparatı Yavaşlatıcı

67,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
9 saat 19 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Samet Tas Menteşe Için Frenleme Aparatı Yavaşlatıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARON HIRDAVAT Satıcı Ünvanı: ARON MOBİLYA AKSESUARLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0635037256100019 Vergi Kimlik Numarası: 6350372561
    Bu ürün ARON HIRDAVAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SAMET STAR TİPİ TAS MENTEŞE İÇİN FRENLEME APARATI (YAVAŞLATICI) * Eğer mobilyanızı yeni yaptırıyorsanız ilk defa kullanacaksanız Samet frenleme aparatı yerine, kendinden frenli menteşeyi kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Fakat halihazırda mobilyalarınız varsa ve menteşe değiştirmekle fazla uğraşmayayım diyorsanız bu ürün sizin için uygun üründür. Tabi menteşenizin Samet star tipi menteşe olması halinde, bu yavaşlatıcı sadece Samet ağzı açık menteşelere uyumludur. * Ürün kolayca takılması sayesinde size kolaylık sağlamaktadır. * Bu ürünü alırken iki unsura özellikle dikkat etmelisiniz : 1) Menteşenizin düz veya deveboynu olduğuna dikkat etmelisiniz. (Resimde 1 numarayla işaretlediğimiz yer gibiyse düz menteşedir, eğer eğriyse deveboynu menteşedir.) 2) Kapağınızdaki menteşenin üzerinde Samet yazmalıdır ve resimdeki menteşenin aynısı olmalıdır. (Resimde 2 numarayla işaretlediğimiz yer aynı şekilde olmalı, yani arkası açık tip olmalıdır.). * Not : Resim temsilidir, fiyatın içerisinde menteşe bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Tip Menteşe Freni
Geri Bildirim Ver