Sambucol Plus Kara Mürver + C Vitamini Çinko Takviye Edici Gıda 15 Tablet

269 TL
(17,93 TL / tablet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (47)
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
260,88 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sambucol Plus Kara Mürver + C Vitamini Çinko Takviye Edici Gıda 15 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ECZANEMCEPTE Satıcı Ünvanı: CEREN DUYKU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2361388361
    Bu ürün ECZANEMCEPTE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NEDEN KARAMÜRVER? Kara Mürver (elderberry)
  • virüslere karşı etkinliği bir çok bilimsel çalışma ile kanıtlanmış bir bitkidir. İçeriğinde bulunan polifenoller bitkinin virüslere karşı etkinliğinde rol oynamasını sağalamaktadır. Ayrıca içeriğinde bulunan 3 farklı lektin
  • virüslerin çoğalmasında gerekli olan proteinlere bağlanarak çoğalmasını engellemekte yardımcı olur. Ayrıca içeriğinde bulunan flavanoller de etkinliğin de önemli rol oynar. Çocuk ve yetişkinlerde kullanılabilen kara mürver
  • kış ayları başlangıcında tercih edilmesi son derece önemli ve değerli bir gıda takviyesidir. Sambucol Plus Kara Mürver (Black Elderberry) Bitki Özütlü 15 Efervesan Tablet 1 adet ürün fiyatıdır. Ürün Özellikleri: Sambucol Plus Efervesan 15 Tablet nedir? Kara Mürver (Black Elderberry), hanımeligiller familyasına bağlı taneli bir bitkidir. Sambucol Plus Efervesan 15 Tablet özellikleri: 15 adet suya atıldığında, küçük gaz kabarcıkları çıkaran, eriyebilen tablet (efervesan) içerir. Çocuk ve yetişkin kullanımına uygundur. Sambucol Efervesan Tablet
  • Kara Mürver Özütü, C Vitamini ve Çinko içeren bir gıda takviyesidir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit C vitamini
  • Aroma Aromalı
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 15'li
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Sambucol 8680287030116 Plus Kara Mürver + C Vitamini Çinko SKT:08.2022 15 Tablet Takviye Edici Gıda

Kara mürver, özellikle bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi ile bilinen bir bitkidir. Bunun yanında yapısında bulunan polifenoller ve flavanoller sayesinde, başta grip virüsü olmak üzere hastalık yapan birçok mikroorganizmaya karşı son derece etkilidir. Sambucol Plus 15 tablet kara mürver C vitamini çinko takviye edici gıda, gücünü bu bitkinin doğal yapısından alır. Formülü başka önemli vitaminlerle ve minerallerle de zenginleştirilen bu ürün, bağışıklık sistemini güçlendirip hastalık riskini azaltırken gribal enfeksiyonların semptomlarını gidererek iyileşme sürecini hızlandırır. Sambucol Plus kara mürver, doğal yapısıyla öne çıkan bir takviye gıda almak isteyenler için uygundur.

  • Kara Mürver, Çinko ve C Vitamini Sambucol Plus Kara Mürver Ekstresi Efervesan 15 Tablet
  • 4 Yaş Üstü Çocuklar ve Yetişkinler için Sambucol Plus Kara Mürver
  • 15 Adet Suda Eriyen Tablet Sambucol Plus Kara Mürver

Sambucol Plus Kara Mürver İçeriği

Sambucol Plus Kara Mürver İçeriği

Sambucol Plus 15 efervesan tabletin içeriğindeki öne çıkan madde, antioksidan özellikli kara mürver özütüdür. Takviye edici gıdanın formülü, C vitamini ve çinko ile daha da güçlendirilir. Şeker bulundurmadığı gibi koruyucu ve renklendirici de içermez. Sambucol Plus kara mürver C vitamini çinko takviye edici gıda 15 tablet glütensizdir. Ek olarak soya, fındık ve maya da içermez. Takviye gıda, formülünde süt ürünleri ve yumurta yer almadığından vegan ve vejeteryan beslenenlerin kullanımı için de uygundur. Ürünün içeriğinde yer alan maddeler şunlardır: Kara mürver ekstresi (meyve), asitlik düzenleyici (sitrik asit), l askorbik asit (C vitamini), hacim arttırıcı (sodyum hidrojen karbonat), maltodekstrin. Üründe ayrıca; renklendirici (pancar kökü kırmızısı), aroma verici (ahududu aroması), aroma verici (çilek aroması), tatlandırıcı (sukraloz), çinko sülfat (çinko), polivinilpirolidon, stabilizör (sorbitol) bulunur.

Sambucol Plus Kara Mürver Takviye Edici Gıdayı Kimler Kullanır?

Sambucol Plus Kara Mürver Takviye Edici Gıdayı Kimler Kullanır?

Sambucol Plus 15 tablet kara mürver C vitamini çinko takviye edici gıda, 4 yaş üzerindeki çocukların ve yetişkinlerin kullanımı için uygundur. Ürünün günde 1 ya da 2 tablet kullanılması tavsiye edilir. Tabletler 200 ml suya atılarak içilir. Takviyenin özellikle vücut direncinin görece düştüğü kış aylarında alınması önerilir. Bu ürün, bağışıklık sisteminin işlevine katkı yaparak hastalığa yakalanma riskini ciddi anlamda düşürür. Öksürük, hâlsizlik, kırgınlık gibi soğuk algınlığı semptomları gösteren kişiler, Sambucol Plus 15 efervesan tablet kara mürver ekstresi ile bu şikayetlerini azaltabilir. Ürün, söz konusu hastalıkların süresini ortalama 3 gün kısaltır. Dolayısıyla vücudunu hastalıklara karşı daha güçlü kılmak ve gribal enfeksiyonların etkisini kısa sürede bünyesinden atmak isteyenler, bu takviye edici gıdayı kullanabilir. Bu noktada ürünün, bir ilaç olmadığını belirtmekte fayda vardır.

Sambucol Plus Kara Mürver 15 Tablet Takviye Edici Gıda Güvenilir mi?

Sambucol Plus 15 tablet kara mürver C vitamini çinko takviye edici gıda, 20 yıllık Ar-Ge çalışmalarının sonucu olarak piyasaya sürülmüş bir üründür. Patentli formülü, Hasberg kültürü ile belirli standartlar çerçevesinde elde edilen kara mürver meyveleri kullanılarak yaratılmıştır. Dolayısıyla sağladığı faydaların yanı sıra son derece güvenilir bir ürün olduğu da gönül rahatlığıyla söylenebilir. Tavsiye edilen tüketim miktarı aşılmadığı takdirde olumsuz durumlara neden olmaz. Tabletlerin içinde bulunduğu tüpün kapağı, kullanımdan sonra dikkatli şekilde kapatılmalıdır. Ürün, kuru ortamlarda ve 25˚C’nin altında saklanmalıdır. Sambucol Plus kara mürver C vitamini çinko 15 tablet takviye edici gıda yorum olarak da kullananların üründen memnuniyetlerini belirttikleri son derece pozitif geri dönüşler almaktadır. Bu takviye gıdayı Türkiye’nin önde gelen online alışveriş platformu Trendyol’dan güvenle satın alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.