Salkom Mori Saç Açıcı Toz Bleaching Powder Beyaz 1000 gr

650 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Salkom Mori Saç Açıcı Toz Bleaching Powder Beyaz 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SALKOM KOZMETİK Satıcı Ünvanı: SALKOM KOZMETİK TURİZM ORMAN ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741036271500017 Vergi Kimlik Numarası: 7410362715
    Bu ürün SALKOM KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saç Açıcı Toz (Bleaching Powder) Beyaz - Mori Mori Saç Açıcı istenilen farklı oranlarda renk açma sonucu verir. Saç renginizi 7 tona kadar açar. Tüm açma teknikleri için uygundur. -Saç rengini tamamen açma kabiliyetine de sahiptir.
  • -Tüm saç tipleri için uygundur.
  • -Uygulama öncesi ürün üzerinde bulunan uyarıları okuyun.
  • -Saç açma işlemi profesyonel bir uygulama olduğu için sadece uzman kişilerce uygulanması tavsiye edilir.
  • -Uygulama esnasında tek kullanımlık eldiven kullanın.
  • -İstenen kıvamı sağlayabilmek için karışımı, metal olmayan bir kap içerisinde hazırlayın.
  • -Açıcıyı, kuru ve yıkanmamış saça uygulayın.
  • -Saç yapısına en fazla 50 dakika boyunca saçta bekletin.
  • -5 dakikada bir kontrol ederek ideal açma seviyesine ulaştığınızda saçı yıkayın.
  • Tercih edilen marka krem peroksit yavaşça ilave ediniz. Plastik veya cam bir karıştırıcı ile homojen bir karışım elde edilinceye kadar karıştırınız. Bir fırça yardımı ile saçlara sürünüz. Boyalı saçlara %9 (30 volume) normal saçlara %6 (20 volume) ince telli yıpranmış saçlara %3 (10 volume) krem peroksit uygulanır. Kullanılan krem peroksitler %12 (40 volume)’den fazla olmamalıdır. Bu şekilde hazırlanıp saça uygulanan karışımların bekleme süreleri 30-50 dakika arasındadır.İstenilen renk tonu elde edildikten sonra saçlar ılık su ile yıkanır. Akabinde şampuanla yıkanması önerilir.Saçların yıpranmasını önlemek için bakım yağı,saç, maskeleri kullanılması önerilir. Hazırlanışı: Arzu edilen açma derecesine göre 50 gr açıcı 100 cc %6, %9 veya %12’lik oksidan kremle karıştırılır. Bu işlem için kesinlikle metal kap veya metal karıştırıcı kullanmayınız. Uygulama: Krem haline gelen açıcıyı bekletmeden kuru saça uygulayınız. Etki süresi istenilen açma oranına göre değişiklik gösterir. İsteğe göre 15-30 dk beklemek yeterli olur. Uygulama sırasında saçı gözlemleyiniz kızarıklık, dökülme, kaşıntı vb. durumda işlemi sonlandırıp saçınızı yıkayınız. Bu durum cildinizin hassas ve bu maddelere karşı alerjik olduğunu gösterir. Doktorunuza danışmanızı tavsiye ederiz. Uygulama sonrası saçınızı bol ılık su ve besleyici şampuanınızla yıkayabilirsiniz. Uygulama sonrası saçınız istediğiniz tonda değilse uygulamayı tekrarlayabilirsiniz. Uyarı ve Saklama Koşulları: Bu ürün cildinizde alerjik reaksiyon gösterebilir, kullanımdan önce küçük bir alanda test ediniz. Ürüne cildiniz alerjik reaksiyon gösterirse kullanmayınız. Hassas, yaralı, tahriş olmuş ciltlere uygulanmamalıdır. Kiprik, kaş ve gözlere temasından kaçınılmalıdır. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Ürünü kuru ve güneş görmeyen yerlerde, kapalı kaplarda saklayınız. Karışımı metal olmayan kap ve araçlarla yapınız. Ambalaj üzerindeki uyarılan dikkatle okuyup uygulayınız. Açma İşlemleri: Hafif Açma: 20 Volume (%6) 100 cc oksidan 50 gr açıcı Orta Açma: 30 Volume (%9) 100 cc oksidan 50 gr açıcı Kuvvetli Açma: 40 Volume (%12) 100 cc oksidan 50 gr Beyaz toz saç açıcı Violet toz Saç açıcı Mavi toz saç açıcı Keratin toz saç açıcı, keratin katkılı yıpranmış tüm saç tipleri için. İçindekiler: Ammonium Persulfate, Potassium Persulfate, Mağnesium Stearate, Silica, Hydroxy propyi Starch Phosphate, EDTA, Citric Acid, Sodium Bicarbonate, Sodium Lauryl Sulfate, Cellulose Gum Ambalaj İçeriği: 1 Adet Miktar: 1000 g

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver