SALİ NATUREL Ylang-ylang Afrodizyak Aromaterapi Etkili Doğal Vücut Bakım & Masaj Yağı 100ml Özel Üretim

299,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SALİ NATUREL Ylang-ylang Afrodizyak Aromaterapi Etkili Doğal Vücut Bakım & Masaj Yağı 100ml Özel Üretim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Style Store Satıcı Ünvanı: BAYRAM KOÇALİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6163334662000001 Vergi Kimlik Numarası: 5730049372
    Bu ürün Style Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SERİ ÜRETİM DEĞİLDİR.ÜRÜN SİPARİŞ VERİLDİKTEN SONRA HAZIRLANIR...Özgün oranlarda bir araya getirilen organik yağlar ile zenginleştirilen aromaterapi VÜCUT BAKIM VE MASAJ YAĞI, fiziksel olarak rahatlatırken , doğal yağların vücut tarafından kolayca emilmesi vücudunuzu nemlendirerek beslenmesini ve korunmasına yardımcı olur. Cilde rahatça uygulanabilen ve yağlı–yapışkanlık hissi bırakmayan bileşimiyle Lüx SPA Merkezleri ve Oteller için özel bir seçimdir.En hassas ciltlerde bile güvenlidir. Sivilce-Akne oluşumuna sebebiyet vermez. Bu hafif Masaj Yağımız tüm vücut masajı, Aromaterapi Seansları, Deep Tissue, Klasik masaj, Taş masajı ve diğer çeşitli masaj teknikleri için ideal bir üründür. This aromatherapy massage oil, enriched with organic oils blended at authentic rates, relaxes you physically. The natural oils it contains being easily absorbed by your body, it moisturizes your body and helps it be nourished and protected. With its formula which is easy to apply on the skin and does not leave any sense of stickiness or oiliness, it is a special selection for luxurious SPA Centers and Hotels. It is a safe product even with the most sensitive skins. It does not cause pustules or acnes. This light Massage Oil is an ideal product for all kinds of body massages including aromatherapy sessions, deep tissue, Classic massage, stone massage and various other massage techniques. Kullanımı: Tüm vücuda veya vücudun istenilen bölgesine gerek gördüğünüz miktarda ovalayarak uygulayın. Usage: Liberally apply it scrubbing to the whole or any part of the body as much as you deem necessary İçindekiler / INCI hydrogenated olve oıl,Heliathus annuss(sunflower) seed butter,Castor Oil ,Canola Oil , Jojoba Oil ,Adansonia digitata seed oil , Corylus Avellana Seed Oil,Aromatherapy Quality Essential Oils Uyarı:Alerjik bünyelerin önce el üstlerinde test edip kullanmaları önerilir.Gözle temasından kaçının. Temas halinde bol su ile durulayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde, oda sıcaklığında ve direkt güneş ışınlarına maruz kalmayacak şekilde muhafaza ediniz Warning: It is recommended that allergic people use this product after testing it on their hands first. Avoid contact with eyes. In case of contact with eyes, rinse with plenty of water. Keep at room temperature out of the reach of children and direct sunlight.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Çocuk ve Bebek Ürünü
  • Görünüm Parlak
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF Korumasız
Geri Bildirim Ver