Sakura Pıgma Mıcron Teknik Çizim Kalemi 03mm Siyah

80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sakura Pıgma Mıcron Teknik Çizim Kalemi 03mm Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ucerkirtasiye Satıcı Ünvanı: ÜÇ-ER KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0904002495400018 Vergi Kimlik Numarası: 9040024954
    Bu ürün ucerkirtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Sakura 340098983 Pigma Micron 03 mm Siyah Teknik Çizim Kalemi

Mimarlık öğrencilerinin sağ kolu 03 kalemler, Sakura markasıyla kaliteye kavuşur. Sakura Pigma Micron 03 mm siyah teknik çizim kalemi, kusursuz detay çizimlerinde ilk tercihlerden biri olur. Markanın ürettiği 03 mm kalemler, dayanıklı ve hassas uç tasarımına sahiptir. Koyu renkli hassas çizim kalemi, önemli projelerde küçük detayların mimarıdır. Ultra ince uçlu kalem, solmaya ve dağılmaya karşı dirençli teknolojilerle üretilir. Marka, 03 mm kalemlerini yüksek baskıya dayanıklı uçlarla donatır. Hassas ve ince detaylı çizimler, Sakura kalem sayesinde hatasız bir şekilde gerçekleştirilebilir. Pigma teknik kalem, tek seferlik kullanım özelliğine sahiptir. Ürünün yüksek kaliteli mürekkebi ise uzun soluklu bir çizim deneyimi için son derece uygundur.

  • Su bazlı mürekkep
  • 03 mm kalınlık
  • Solmaya karşı ekstra dayanıklılık

Sakura Pigma Micron Teknik Çizim Kalemi 03 mm Uç Yapısı Nasıldır?

Sakura Pigma Micron Teknik Çizim Kalemi 03 Mm Uç Yapısı Nasıldır?

Sakura Pigma Micron 03 mm siyah teknik çizim kalemi, son derece kaliteli bir uç yapısına sahiptir. Çoğu kişi, 0.35 mm uca sahip kalemleri kırılma ve çatlama endişesiyle kullanmaktan çekinir. Ancak Sakura Pigma Micron serisi, yüksek dirençli uçlarıyla güvenli ve uzun ömürlü bir kullanım imkânı verir. Micron çizim kalemi, uzun çalışma süresi boyunca uç kalitesini korur. Yüksek konsantrasyonlu mürekkep, Sakura kalemin kesintisiz ve kusursuz şekilde kullanılabilmesini sağlar. Kullanım boyunca uca kesintisiz bir şekilde gönderilen mürekkep, dağılma ve çizgilenmeye karşı korunaklıdır. Hassas uç tasarımı, mürekkebin kâğıda kontrolsüz şekilde ulaşmasına engel olur. Zemin üzerinde yumuşak ve pürüzsüz şekilde kayan uç, ince ve zarif çizgiler çekmenize yardım eder. Bu ürün, teknik çizimlerin yanı sıra italik yazı tipinde de yüksek performans gösterir.

Sakura Pigma Micron Teknik Çizim Kalemi 03 Siyah Ergonomik midir?

Sakura Pigma Micron Teknik Çizim Kalemi 03 Siyah Ergonomik midir?

Sakura Pigma Micron 03 mm siyah teknik çizim kalemi, ergonomik ve şık tasarımıyla beğeni kazanır. Bu ürün, uzun çalışma süresi boyunca bilek ve parmaklara binen baskıyı minimuma indirir. Kusursuz mürekkep akışı, iyi çizimler yapmak için bastırma ve sallama gibi zorunlulukları ortadan kaldırır. Hafif ve konforlu kalem, zorlanmadan saatlerce çizim yapabilme imkânı verir. Bu ürün, ultra ince ucuna rağmen kolay tutuş olanağı sağlayan kalın bir gövde tasarımına sahiptir. Silindir gövde, parmakların arasına ve avuç içine konforlu bir şekilde oturur. Elle kolayca bütünleşen kalem, çizimler sırasında hâkimiyetin sağlanmasına yardımcı olur. Pigma Micron 03 teknik çizim kalemi, kullanım kolaylığıyla geniş kesimlere hitap eder. Bu ürün; mimarlar, teknik ressamlar, karikatüristler, tasarımcılar, bilim insanları, illüstrasyoncular ve arşivcilerin vazgeçilmezidir.

Sakura Pigma Micron Teknik Çizim Kalemi 03 mm Siyah Kaliteli mi?

Sakura Pigma Micron Teknik Çizim Kalemi 03 Mm Siyah Kaliteli mi?

Sakura Pigma Micron 03 mm siyah teknik çizim kalemi, kaliteli ve dayanıklıdır. Bu ürün hem uç ve gövde tasarımı hem de mürekkep formülüyle kalitesini ortaya koyar. Kalın gövde tasarımı, eğik ve dik kullanımda konfor sunar. Bu ürün, kaliteli mürekkebiyle keskin renkli ve hassas çizimler yapma imkânı verir. Pigma Micron, mürekkebi su ve pigment karışımından meydana gelen dünyadaki ilk teknik çizim kalemidir. Bu ürün, su bazlı mürekkebiyle yüzeylere sıkıca tutunur. Dağılma ve solma dezavantajlarını ortadan kaldıran kalem, birçok yüzeye uyumludur. Kâğıttan tuvale kadar tüm proje yüzeyleri, Pigma kalemle çizilebilir. Bu ürün, suya ve diğer çevresel koşullara karşı dayanıklıdır. Dilerseniz Sakura Pigma Micron 03 mm siyah teknik çizim kalemi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de seçkin bir çizim deneyimi için Pigma Micron kalemi Trendyol'dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.