Şahinler Kadın Beyaz Likralı String MB3075-BY

74,99 TL
Son 3 ürün!
Beden: S
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
84,99 TL

Ürün Bilgileri

Şahinler Kadın Beyaz Likralı String MB3075-BY

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Miniks Store Satıcı Ünvanı: KORAY KURU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5970365738
    Bu ürün Miniks Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kadın Beyaz Likralı String MB3075-BY

Ürün Özellikleri

  • Kalıp String
  • Renk Beyaz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni92% Micro, 8% Elastan
Geri Bildirim Ver

Şahinler Kadın Beyaz Likralı String MB3075-BY

İç giyim, kadınlar için en az kıyafetler kadar önem taşır. Bu anlamda külotlar iç giyimin vazgeçilmez parçalarından birisidir. String külotlar, giysilerin altında pürüzsüz bir görünüm oluşturmasının yanı sıra nefes kesici bir şıklık elde etmenizi de sağlar. Modeli sayesinde kadınlara hem aradıkları rahatlığı hem de kusursuz bir görünüm sunar. Bunların yanı sıra, iz yapmayan iç çamaşırı ihtiyacınızı karşılayarak, özgüveninizi tüm gün zirvede tutan bir şıklık vadeder.

  • Kumaşı: %95 cotton ve %5 elastine
  • Üretim yeri: Türkiye
  • Cinsiyet: Kadın

String kesim külot, kalça kısmını açıkta bırakan cesur stili sayesinde vücuda eşsiz bir çekicilik katar. Ağırlıklı olarak pamuk malzemeden üretilmiş olan sade model, yumuşak yapısı ile günlük kullanım için ideal bir üründür. Şahinler likralı string yorumları da ürünün tasarım konusundaki başarısını gözler önüne serer.

Şahinler Kadın Likralı String Çamaşırın Özellikleri Neler?

Şahinler Kadın Likralı String Çamaşırın Özellikleri Neler?

Dar elbiseler tercih edildiğinde iç çamaşırın elbise içerisinden belli olması istenmeyen durumlar arasındadır. Şahinler, size vazgeçilmeziniz olacak rahatlıkta şık seçenekler sunar. Şahinler beyaz likralı string kesim külot, rengi ile zarif bir görünüme sahiptir. Dikiş yerleri ve izi belli olmadığı için dar elbiselerle tercih edilen bir üründür. Açık renk ve ince kıyafetlerin altında da kurtarıcı bir rol üstlenen Şahinler beyaz likralı string, özel davetler başta olmak üzere günlük kullanımda ve yaz aylarında en çok tercih edilen külot çeşitleri arasındadır.

Şahinler Kadın Beyaz String Çamaşırın Kumaşı Kaliteli midir?

Şahinler Kadın Beyaz String Çamaşırın Kumaşı Kaliteli midir?

Ürünlerinde kalite standartlarını en üst düzeyde tutmayı hedefleyen Şahinler Tekstil, iç giyim ve pijama sektöründe lider firmalar arasındadır. Firma, ham kumaş üretiminden başlayarak üretime kadar tüm süreci kendi bünyesinde gerçekleştirir. Aynı zamanda ürünlerinde sağlığa zararlı kimyasal madde bulundurmaz. Bu özelliği sayesinde şıklığınız ve sağlığınız arasında seçim yapmak zorunda kalmazsınız. Özel iç giyim koleksiyon ürünleri ile maksimum rahatlığı özgün tasarım ve yüksek kalite ayrıcalığı ile buluşturur.

Tüm Şahinler iç giyim ürünleri Oeko-Tex Standard 100 standardında geliştirilmiştir. Marka, hiçbir ürününün üretiminde kalitesinden ödün vermemiştir. Şahinler beyaz likralı string üretiminde iç giyim için en ideal materyal olan pamuk kullanılmıştır. Pamuklu kumaşı sayesinde nemi hızla emer. Ayrıca yumuşak dokusu ile yüksek hava geçirgenliği sağlar. Özel günler ve günlük giyim için işlevsel ve şık bir ürün olan Şahinler beyaz likralı string, hijyenik bir kullanım da sağlar.

Şahinler Kadın Beyaz Likralı String Çamaşır Rahat mıdır?

Şahinler Kadın Beyaz Likralı String Çamaşır Rahat mıdır?

Kalite, konfor ve estetiğin bir araya geldiği Şahinler beyaz likralı string çeşitleri, gün boyu kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Ön kısmında standart bir külottan hiçbir farkı taşımayan ürün diğer özellikleri açısından sıradışı bir tasarıma sahiptir. Arka kısmını ince bir kumaş ve iple tamamlayan ürün, daha çekici ve estetik görünmek isteyen kadınların bir numaralı tercihleri arasındadır. Kalçada iz görünümüne yol açmayan Şahinler beyaz likralı string, beyaz renk pantolonlarla birlikte çok rahat bir kullanım sunar. Ağ kısmında kullanılan sağlığa dost kumaşı ile güvenle kullanılabilir. İpli tarzda olan ön ve arka kısımları spor yapan kadınlara da ciddi bir hareket kolaylığı kazandırır. Şahinler beyaz likralı string, Trendyol’da S, M, L ve XL olmak üzere 4 farklı beden seçeneği ile satışa sunulmuştur. Bu ürünü siz de hemen şimdi satın alarak adresinizden teslim almanın konforunu yaşayabilirsiniz.