Sahi Kitap Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama

155 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
167,20 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
168,13 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sahi Kitap Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ana Kitabevi Satıcı Ünvanı: ANA BASIN YAYIN GIDA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0068005554800012 Vergi Kimlik Numarası: 0680055548
    Bu ürün Ana Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güçsüz değilsin, sadece insansın.Her şeyle savaşamazsın.Her konuda en iyisini yapamazsın.Her zaman mantıklı davranamazsın.Bazen akışına bırakmak gerekir.Bazen savaşmak ve kazanmak yerine yenilgiyi kabul etmek gerekir. Çünkü dünya, yapmak istediklerimizden, kontrol edebileceklerimizden ve gücümüzün yetebileceğinden daha fazlasını içerir.Sonuç değişmese de birçok insan hep aynı yöntemi denemeye devam eder. Sen de bunu yaparsan her seferinde kendini daha öfkeli, daha mutsuz hissedeceksin.Bu kitapta, mutluluğunun kaybettiğin yerde olmadığını anlatmaya çalıştım. Eğer yeterince uğraştığını düşünüyorsan ve sonuç alamıyorsan, artık yola çıkma zamanı gelmiştir.İşte bu yola çıkma sürecine kabullenme diyorum.Zayıflıklarını, insanları, dünyayı ve duygularını kabullendikçe güçleneceksin.Hafifledikçe ağırlaşacaksın.Bu kitabın anlatmaya çalıştıklarını tek cümleyle özetle deselerdi şöyle cevap verirdim: “Olan oldu şimdi ne yapabilirim?”Kabullenerek nasıl güçleneceğini keşfedeceğin bir yolculuğa var mısın?

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Sahi Kitap Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama - Beyhan Budak

Mutluluk, her insanın ihtiyacı olan duygulardan biri olarak bilinir. Kişisel gelişimin desteklenmesinde mutluluğun rolü oldukça fazladır. Bu duyguyu elde edebilmek için bazı insanlar kitaplara ihtiyaç duyar. Bilgi verici çeşitler birbirinden farklı yöntemlerle tekrar mutlu olabilmenize ve kendinizi güçlü hissedebilmenize yardımcı olur. Beyhan Budak tarafından kaleme alınan Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama kişisel gelişimi destekleyen kitap türlerinden biridir. Kitapta, sadece insan olmanın ne demek olduğunu anlatan yazar, kendinizi yeniden yaratabilmenize yardımcı olur. Birbirinden farklı durumlarla karşılaşıldığında verilecek tepkilerinizi ve daima kendinizi sevmeye özen göstermenize yardımcı olur. Siz de kişisel gelişimi destekleyen bir kitap arıyorsanız bu eseri satın alabilirsiniz. Böylelikle mutluluğu yakalayabilir, aynı zamanda kendinizi yeniden yaratma fırsatına sahip olarak özgüven kazanabilirsiniz.

  • Kişisel gelişim destekleyici
  • Mutluluk bulma sanatı
  • Kendini yeniden yaratma

Gelişimi Destekleyen Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama

Gelişimi Destekleyen Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama

Kişisel gelişimin desteklenmesi son derece önemlidir. Bu desteğin sağlanabilmesi adına kitapların yeri oldukça farklıdır. Bireyler bazı zamanlarda kendini güçsüz hissedebilir. Birbirinden farklı olumsuz durumlarda nasıl savaşacağını da bilemeyebilir. Bu gibi durumlara karşı metanetli davranmaya yardımcı olmak isteyen Beyhan Budak Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama kitabını kaleme alarak müşterilerinin beğenisine sunar. Gelişimi desteklemekle birlikte hayattan aldığı kısa notlarla okuyucularının güçlenmesine ve zorluklarla kolay bir şekilde savaşabilmesine yardımcı olur. Öfke, neşe, mutluluk, üzüntü ya da kaygı gibi durumlarda verilen tepkilerin de önemini anlatır. Aynı zamanda bazen kendi köşenize çekilerek savaşmaya ve kazanmaya ara vermeniz gerektiğini belirtir. Siz de kişisel gelişimi desteklemek adına satışa sunulan bir kitap arıyorsanız bu eseri satın alabilirsiniz. Böylelikle kitap sonunda kendinizde olan değişiklikleri kolay bir şekilde fark edebilirsiniz.

Sahi Kitap Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama Yorumları

Sahi Kitap Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama Yorumları

İnsanların zayıf ya da kırılgan olduğu noktalar olabilir. Bazen vazgeçmek ya da her şeye ara vermek gerekebilir. Bu gibi durumlarda yapmak istenen şeye gücünüz yetmeyebilir. Tam da bu noktada size destek verecek bir kitaba ihtiyaç duyabilirsiniz. Sahi Kitap Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama - Beyhan Budak tarafından kaleme alınır ve okurlarla buluşturulur. Eser, insanların olaylara karşı verdikleri tepkilere dikkat etmeleri gerektiğini vurgular. Aynı zamanda bazen kenara çekilip sadece kendinizi dinlemeniz ve yorulduğunuz anlarda kendinize vakit ayırmanız gerektiğini de dile getirir. Duygularınızı, zayıf ve güçlü yönlerinizi kabul ettikçe güçleneceğinizi ve her şeyden önce insan olduğunuzu belirtir. Birbirinden farklı konulara değindiğinden müşterilerin dikkatini çeker. Okuyucularının kalbinde taht kuran Beyhan Budak’ın kaleme aldığı bu eseri satın alabilir ve mutluluğunuzu tekrar elde edebilmek adına atım atabilirsiniz.

Sahi Kitap Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama Fiyatı

Sahi Kitap Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama Fiyatı

Kitaplar, insanların zor zamanlarında yol gösterecek türlerden biri olarak bilinir. Bu kitapların geliştirici ve motivasyon artırıcı olması son derece önemlidir. Yazar tarafından kaleme alınan bu eser, motivasyonunuzun artmasına yardımcı olmakla birlikte kendinizi yeniden yaratabilmenize imkan tanır. Müşteriler bu gibi eserleri almadan önce genellikle araştırma yaparlar. Fiyat ve eser hakkındaki yorumlar müşteriler açısından oldukça önemlidir. Sahi Kitap Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama - Beyhan Budak fiyatı avantajlı olduğundan müşterilerin ilgisini çeker. Aynı zamanda ürün altında bulunan yorumları okuyarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.Sahi Kitap Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama - Beyhan Budak yorumları Trendyol’da yayımlanır. Böylelikle satın almak isteyen müşteriler bu kısmı okuyarak eser hakkında detaylı bilgilere ulaşabilir. Siz de aklınıza takılan sorulara da müşteri yorumları sayesinde yanıt bulabilirsiniz. Böylelikle kendinizi geliştirecek bir esere sahip olabilirsiniz.