Sahi Aksesuar Doğal Çift Taraflı Yeşim Taşı Masaj Aleti Roller

124,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sahi Aksesuar Doğal Çift Taraflı Yeşim Taşı Masaj Aleti Roller

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sahiaksesuar Satıcı Ünvanı: SERAP YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2908133682200001 Vergi Kimlik Numarası: 9000450339
    Bu ürün sahiaksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeşim taşı çift taraflı cilt masaj aleti Rutin Cilt bakımıNı önemseyenler ve aksatmayanlar için kısa zamanda çok güzel etki sağlayan Yeşim taşıCilt masaj aleti vazgeçilmez olacak. Ürün çift taraflı olarak kullanılmaktadır. Cilt temizliğinizi sağladıktan sonra aparatın büyük silindirli alanı ile cildiniz üzerinden yanağınızdan boyun bölgenize doğru senkronik hareketlerle masaj yaparak kan akışınızı hızlandırır. Aynı şekilde küçük silindir alan ile göz çevresindeki morluklarda etkilidir. Düzenli olarak kullanıldığı zaman kısa vadede Canlı ve parlak bir cildeSahip olunduğu farkedilir. Yüz kaslarını gevşeterek ciltteki yaşlanma etkilerini yavaşlatır. Ürün boyutları: 14 cm x 6 cm x 2 cm Paket boyutları: 15cm x 8 cm x 3 cm Desi: 0,13 desi Ağırlık: 66gr

Ürün Özellikleri

  • Tip Jade Roller
  • Renk Beyaz
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Serap Yılmaz YES01 Sahi Doğal Çift Taraflı Yeşim Taşı Masaj Aleti Roller

Serap Yılmaz Sahi Doğal Çift Taraflı Yeşim Taşı Masaj Aleti Roller yüz için kullanıma uygun bir üründür. İki taraflı roller taşı bulunan bu yüz masajı aleti rahatlama amaçlı uygulamalar yapmanıza olanak tanır. Bu roller ile kendi kendinize, evde, yaşlanma karşıtı bir masaj deneyimi yaşayabilirsiniz. Serap Yılmaz Sahi Çift Taraflı Yeşim Taşı Masaj Aleti farklı yaş gruplarından hemen herkesin tercih edebileceği bir modeldir. Yüz bakımı ve cilt güzelliği için gündelik masaja, soğutarak kullanımda uygun tasarlanmıştır. Tercihe göre oda sıcaklığında veya buzdolabında bekletildikten sonra serin halde ciltte gezdirilebilir. Serap Yılmaz sahi Doğal çift taraflı yeşim taşı masaj aleti roller, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

  • Çift taraflı kullanım vardır.
  • Küçük ve büyük yeşim taşı silindiri bulunur.
  • 66 gramlık toplam ağırlığa sahiptir.

Serap Yılmaz Sahi Yeşim Taşı Masaj Aletinin Özellikleri Nelerdir?

Serap Yılmaz Sahi Yeşim Taşı Masaj Aletinin Özellikleri Nelerdir?

Serap Yılmaz Sahi Doğal Çift Taraflı Yeşim Taşı Masaj Aleti Roller yarı değerli taştan yapılmıştır. Bu masaj aleti cilt bakımı rutinini her gün veya birkaç günde bir uygulayan herkes için uygundur. Cilt sağlığını ve bakımlı görünmeyi önemseyen her yaştan kadın ve erkek bu aletten faydalanabilir. Ürünün boyutları 14 cm x 6 cm x 2 cm şeklindedir. Yeşim taşı roller toplam ağırlığı da 66 gramdır. Sağlıklı görünmek ve rahatlatıcı masajla kendinizi iyi hissetmek için Serap Yılmaz Sahi Çift Taraflı Yeşim Taşı Masaj Aleti kullanabilirsiniz. Özel düşünülmüş, yüz ve boyun bölgesinde, alın ve yanaklarda dairesel küçük hareketlere elverişli başlıklar masaj rutinine katkıda bulunur.

Serap Yılmaz Sahi Doğal Yeşim Taşı Roller Faydaları Nelerdir?

Serap Yılmaz Sahi Doğal Yeşim Taşı Roller Faydaları Nelerdir?

Kısa süreli kullanımlar bile farkın hissedilmesini sağlar. Her iki taş silindiri de masaj yapabilen bir tasarım olduğu için bu ürün çift yönlüdür. Günlük ve haftalık cilt temizliğinin ardından kendinize yeşim taşı masajı uygulayabilirsiniz. Serap Yılmaz Sahi Doğal Çift Taraflı Yeşim Taşı Masaj Aleti Roller yorum bölümünde masaj uygulayan kullanıcıların deneyimlerine göz atabilirsiniz. Kullanımı kolay olan bu aletle yüz kasları rahatlatılabilir. Yüzdeki çok sayıda kasta ve boyun bölgesinde gerilim ortadan kaldırılıp, derinlemesine gevşeme ve rahatlama sağlamak yaşlanmaya karşı korunmaya da katkıda bulunur. İstenmeyen yaşlanma etkilerini masajla yavaşlatıp yüz kremlerinin etkisini destekleyebilirsiniz. Serap Yılmaz Sahi Doğal Çift Taraflı Yeşim Taşı Masaj Aleti Roller günün herhangi bir saatinde, dilediğiniz sıklıkta uygulama yapmaya uygundur.

Serap Yılmaz Sahi Çift Taraflı Yeşim Taşı Roller Nasıl Kullanılabilir?

Serap Yılmaz Sahi Çift Taraflı Yeşim Taşı Roller Nasıl Kullanılabilir?

Yeşim taşı roller aparatın iki ucunda iki adet silindir bulunur. Bunlara roller da denir ve büyük olan geniş alanlar içindir. Küçük silindirli olan ucu yüzünüzün dar alanlarına hafifçe dokundurarak deneme yapabilirsiniz. Serap Yılmaz Sahi Doğal Çift Taraflı Yeşim Taşı Masaj Aleti Roller kullanırken kendi yüz çevrenize kolay erişebilirsiniz. Bireysel ihtiyaçlarınız doğrultusunda, rahat hissettiğiniz ölçüde baskıyı artırabilirsiniz. Yanaklar, elmacık kemiği ve şakaklar, göz çevresi ve çene bölgesi silindirle rahatlatılabilir. Yeşim taşı silindirleri cildiniz üzerinde hafif hareketlerle ilerletebilirsiniz. Yanağınızdan sonra boyun bölgesine ve omuzlara doğru hafif ritmik hareketlerle masaj yapılabilir. Kan akışını hızlandırdığı düşünülen bir alettir. Büyük ve küçük silindirlerle bölgesel morluklar, yorgunluklar giderilir. Hassas olan göz çevresinde kullanmayı denerken dikkatli olunmalıdır. Göz altı morluklarının giderilmesine masajla destek olunabilir. Kan dolaşımını olumlu etkileyerek kırışık ve sarkma gibi istenmeyen durumların azaltılmasına yardımcı olabilir. Trendyol üzerinden hemen sipariş vererek Serap Yılmaz Sahi Doğal Çift Taraflı Yeşim Taşı Masaj Aleti Roller sahibi olabilirsiniz.