Sage BGR200 BSS Tost Makinesi ve Barbekü Izgara Makinesi Döküm

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL

Ürün Bilgileri

Sage BGR200 BSS Tost Makinesi ve Barbekü Izgara Makinesi Döküm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MegaMall Satıcı Ünvanı: FATMA ULU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8870588376
    Bu ürün MegaMall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SAGE BGR200 BSS TOST MAKİNESİ

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Alüminyum
  • Renk Gri
  • Izgara Özelliği Var
  • Ekmek Dilim Kapasitesi 2
  • Isı Ayarı 3 Kademeli
  • Plaka Kullanımı Tek Yönlü
  • Çıkarılabilir Plaka Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Priz Tipi F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Sage BGR200 Bss Tost Makinesi

Pratik ve fonksiyonel özelliklere sahip olan Sage tost makinesi modern ve şık tasarımı ile yaşam alanlarınıza farklı bir boyut katar. Fonksiyonel özellikleri sayesinde sizlerin farklı deneyimler kazanmasına yardımcı olur. Sage BGR 200 2200 Watt üstün özelliği ile istediğiniz yiyecekleri kolaylıkla pişirmenize olanak sağlar. Dilerseniz ürünleri yakından keşfedebilmek için sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

  • Şık Tasarım
  • Hareketli Parçalar
  • Geniş Yüzey

Şık Tasarımı ile Yaşam Alanınıza Hava Katın!

Şık ve estetik tasarımı ile Sage BGR200 Bss döküm premium sayesinde yüksek kalitede yemek sunar. Geniş pişirme alanına sahip olan bu elektronik ürün yemek pişirme deneyiminizi daha eğlenceli hale getirmesi mümkün olur. 5.94 kg ve ergonomik yapısı sayesinde istediğiniz her an ve her yerde kullanım sağlayabileceğiniz bu tost makinesini isterseniz mutfakta, isterseniz bir işletmede kullanabilirsiniz. Şık tasarımı ile yaşam alanlarınıza kolaylıkla uyum sağlayacak olan bu ürün kusursuz yemek yapma kalitesi sunar. Üst kısmında bulunan düğme sayesinde yemeklerinizi istediğiniz değerde pişirmeniz mümkün olur. Bunun yanı sıra suyun sızan yemekler için ızgaranın ayakları öne çekilerek plaka öne çıkar. Pratik ve kullanım açısından büyük bir pratiklik sağlayan bu ürün ile lezzetli yemekler yiyebilirsiniz. Aynı zamanda geniş pişirme alanında sadece tost, et değil yumurta, peynir eritmesi yapmanız da mümkün kılınır. Bu elektronik ürünün modern tasarımı ve fonksiyonel özellikleri ile hem evlerde hem de işletmelerde kullanım sağlayabilirsiniz. Sage tost makinesi yorumlar kısmından inceleyerek detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Çeşitli Ürünler ile Deneyim Yaşayın!

Sage tost makinesi geniş ızgara alanı ve yüksek ısısı ile benzersiz bir yemek deneyimi sunar. Isıyı homojen bir şekilde dağıtması sayesinde yemeklerin yanmasını engeller. Çizilmez ve yapışmaz paneli sayesinde yemekleri daha keyifli bir şekilde yapmanız mümkün olur. Sage BGR200 Bss tost makinesi özellikleri, geniş taban ve döküm panele sahip olması sayesinde yemek yapma serüveninizi pratik ve hızlı bir hale getirir. Alüminyum plakalar sayesinde ısıyı eşit dağıtarak her yerin aynı bir şekilde pişmesine olanak sağlar. Bu elektronik ürün sebze, balık gibi hassas yiyeceklerin pişirilmesi düşünülerekten ayarlanabilir yükseklik kontrolüne sahiplik eder. Dilediğiniz gibi derece ayarlamasını yapıp damak zevkinize göre seçmeniz mümkün olur. Aynı zamanda barbekü ve grill olarak da kullanılan bu ürün kullanışlı ve pratik bir kullanım sağlar. Sage BGR200 Bss tost makinesi kullananlar sayesinde yorumları kontrol edebilmeniz mümkün olur. Gelişmiş özellikleri sayesinde üst düzey yemek yeme kalitesi sunar. Bunun yanı sıra ürünün içinde bulunan yağı bırakmadan daha lezzetli bir tat olmasını sağlar. Gelişen bu özellikleri pratiklik ve kolaylık sağlaması ile yemek yapma keyfinizin artmasına yardımcı olarak aynı zamanda eğlenceli bir hal alır.

Hareketli Parçalar ile Kullanım Kolaylığı

Pratik bir şekilde kullanabileceğiniz Sage BGR200 Bss tost makinesi şık ve modern tasarımı ile yaşam alanlarınıza kolaylık sağlar ve şık bir izlenim oluşturur. Hareketli parçaları sayesinde yerinden daha kolay çıkan bu ürün daha kolay ve hızlı bir şekilde temizlenmesine yardımcı olur. Sage BGR200 Bss tost makinesi teknik özellikleri sayesinde istediğiniz şekilde kullanmanızı mümkün kılar. Bunun yanı sıra damlama haznesi açılı bir yapıya sahip olması ile kolaylıkla çekerek fazla yağları hapsetmesine mümkün olup pratik ve kullanım kolaylığı sağlar. Paslanmaz çelik döküm olması nedeni ile yemeklerin lezzetini arttır ve sağlıklı bir seçim olur. Sage BGR200 Bss tost makinesi kullanıcı yorumları sayesinde daha kolay karar vermeniz mümkün olur. Kullanım kolaylığı ve pratiklik sunan bu elektronik ürün evlerinizde, işletmelerde ve dilediğiniz yaşam alanında kullanım sağlayabilirsiniz. Sage BGR200 Bss tost makinesi yorumları, ürün özellikleri ve fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir, sevdiğiniz elektronik ürünü Trendyol uygulaması veyahut da Trendyol web sitesini ziyaret ederek kolaylıkla satın alabilirsiniz.