Safir Kuyumculuk Lotus Çiçeği Altın Yüzük Yz06664

5.788,58 TL
Beden: 8
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Safir Kuyumculuk Lotus Çiçeği Altın Yüzük Yz06664

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAFİR KUYUMCULUK Satıcı Ünvanı: SAFİR KUYUMCULUK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0798003899600010 Vergi Kimlik Numarası: 7980038996
    Bu ürün SAFİR KUYUMCULUK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Altın Gramı :1,85gr Maden Rengi : Sarı Altın Ayarı : 14 Çok kıymetli ustalarımızın ellerinden özenle işlenmiş ürünlerimizi sizler için en şık tasarımlar ile buluşturduk. Ürünlerimizin tamamı el yapımı olduğu için belirtilen ağırlıkta (+/-) %5 sapma oluşabilmektedir.Ürünlerimiz özel şık hediye kutusunda, sertifikalı ve garantili olarak tarafınıza sorunsuz şekilde ulaştırılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 14 Ayar
  • Taş Cinsi Zirkon Taş
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Safir Kuyumculuk Lotus Çiçeği Altın Yüzük YZ06664

Safir Kuyumculuk Lotus çiçeği altın yüzük YZ06664; alanında uzman ustaların elinden özenle işlenerek çıkar. Böylece son derece şık bir tasarıma sahip olan bu ürün, sizinle buluşur. El yapımı ürünleriyle dikkat çeken Safir Kuyumculuk, Lotus çiçeği modeliyle de altın yüzük konusunda aradığınızı size fazlasıyla sunar. Hem kendi kullanımınız hem de sevdiklerinize hediye alabileceğiniz bu seçenek, şık kutusu ile size sunulur. Bu ürünü satın almaya karar verdiğinizde garantili ve sertifikalı olarak sipariş işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Alyans dışında da kullanılan altın yüzükler arasında yer alan bu model, özel gecelerde ve davetlerde tercih edebileceğiniz takılardan biridir. Dilerseniz günlük hayatınız sırasında da kullanabileceğiniz bu modeli diğer takılarınızla ve kıyafetlerinizle her zaman uyumlu şekilde kombinleyip gereken şıklığı yansıtabilirsiniz.

  • 14 ayar altından yapım
  • Özel tasarım ve işçiliğe sahip
  • Sertifikalı ve garantili

Hoş Safir Kuyumculuk Lotus Çiçeği Altın Yüzük YZ06664

Hoş Safir Kuyumculuk Lotus Çiçeği Altın Yüzük YZ06664

Yüzükler, genel olarak kadınların ağırlıklı şekilde kullandığı klasik aksesuarlar arasında ilk sıralarda yer alır. Farklı materyaller ile üretilen yüzük modelleri olsa dahi altından dizayn edilen yüzükler her zaman yoğun ilgi görür. Aynı zamanda son derece uzun kullanım ömrüne sahiptir. Bu nedenle Safir Kuyumculuk marka kalitesine ait olan Lotus çiçeği altın yüzük modeli, pek çok kişi tarafından tercih edilir. Ürün, kolay bir kullanıma sahiptir. Bununla birlikte su ve nem gibi durumlara karşı da son derece dayanıklıdır. Böylece ürün kolayca kararma yapmaz. Uzun yıllar kullanmanız durumunda dahi temizletmenize ihtiyaç olmaz. Safir Kuyumculuk Lotus çiçeği altın yüzük YZ06664 kullananlar her zaman bu avantajlardan faydalanır. Böylece avantajlı bir kullanım gerçekleştirir. Son derece kaliteli bir takı ürünü olması ile bu altın yüzük modeli daima etrafınızda bulunan kişilerin dikkatleri çekmeyi başarır.

Şık Safir Kuyumculuk Lotus Çiçeği Altın Yüzük YZ06664

Şık Safir Kuyumculuk Lotus Çiçeği Altın Yüzük YZ06664

Altın özelliği taşıyan takılar, son derece kaliteli bir yapıya sahiptir. Bu durum hem kullanım açısından hem de tercih etme bakımından ürünün popüler olmasına katkı sağlar. Ayrıca sahip olduğu kalite, ayar ve gramajına göre bu ürün; son derece caziptir. Bu açıdan bakıldığında tüm avantajları size fazlasıyla sunar. Bu altın yüzük modeli, dış görünümü ile sahip olduğu tasarım ve işçilik kalitesini başarılı biçimde belli eder. Özel davetlerde ya da günlük kullanım için tercih edebilirsiniz. Ayrıca bu seçenek, evlilik teklifi, söz veya nişan gibi özel anlarda da tercih edilebilir. Hem tasarımı hem de kalitesi açısından sizi tatmin edecek olan bu ürün, her zaman kullanan kişilerin beğenisini fazlasıyla kazanır. Safir Kuyumculuk Lotus çiçeği altın yüzük YZ06664 yorumları incelendiğinde de bu durumu görebilirsiniz.

Safir Kuyumculuk Lotus Çiçeği Altın Yüzük YZ06664 Fiyatı

Safir Kuyumculuk Lotus Çiçeği Altın Yüzük YZ06664 Fiyatı

Özel anlarınızın yanı sıra davetlerde tercih edebileceğiniz ve günlük hayatta kullanım amacına da uygunluk gösteren bu yüzük modeli için sahip olduğu özelliklere göre satış fiyatı söz konusudur. Son derece şık ve kaliteli olan bu ürünü satın alırken pek çok faktör fiyatını belirleme konusunda etken olur. Bu altın yüzük modelinin sahip olduğu ayar, kullanım alanı çeşitliliği, gramajı, işçiliği ve tasarımı fiyatlar üzerinde etkilidir. Safir Kuyumculuk Lotus çiçeği altın yüzük YZ06664 fiyatı ile de beğeni kazanır. Bu sayede cazip fiyatlar üzerinden ürünü satın alabilirsiniz. Trendyol tarafından düzenlenen kampanyalar ve kaliteli hizmet ile son derece kolay bir şekilde bu ürüne sahip olabilirsiniz. Siz de özel avantajlardan faydalanıp kolayca Safir Kuyumculuk Lotus çiçeği altın yüzük YZ06664 satın alabilirsiniz.