Safir Kuyumculuk Italyan Altın Zincir

11.879,78 TL
Boyut/Ebat: 45 cm
45 cm
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Safir Kuyumculuk Italyan Altın Zincir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAFİR KUYUMCULUK Satıcı Ünvanı: SAFİR KUYUMCULUK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0798003899600010 Vergi Kimlik Numarası: 7980038996
    Bu ürün SAFİR KUYUMCULUK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Altın Ayarı : 14 ayarAltın Gramı : 4 gramMaden Rengi : Sarı

Ürün Özellikleri

  • Ayar 14 Ayar
  • Altın Ayar 14 Ayar
  • Taş Cinsi Zirkon Taş
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Safir Kuyumculuk İtalyan Altın Zincir

Kombinleri tamamlayan şık parçalar arasında yer alan aksesuarlar birçok kadın tarafından beğenilerek kullanılır. Zarif görünümü ve altın detaylarıyla öne çıkan Safir Kuyumculuk İtalyan altın zincir tarzınızı tamamlayan şık görünümlü bir parçadır. Altın kalitesinin öne çıktığı ürün, ince bir görünüme sahiptir. Klasik kombinlerin yanı sıra günlük spor kombinlerle birlikte tercih edebileceğiniz aksesuar, şık bir tamamlayıcı olarak değerlendirilir. Tek başına kullanabileceğiniz gibi şık kolye uçlarıyla renklendirebileceğiniz ürün, kibar görünümüyle dikkat çeker. Altın kullanılarak tasarlanan kolye kombinlerinize renk katar. Zarif görünümüyle öne çıkan ürünü satın alarak kombinlerinizi şık bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Modern görünümüyle öne çıkan parça günlük hayatta kullanabileceğiniz sade bir tasarıma sahiptir. Uygun fiyatlar üzerinden satın alabileceğiniz ürünle aksesuar koleksiyonunuza renk katabilirsiniz.

  • Zarif görünüme sahip tasarım
  • 14 ayar altın
  • 4 gram altın

Şık Duruşu ile Safir Altın Zincir

Şık Duruşu ile Safir Altın Zincir

Değerli madenlerden yapılan aksesuarlar kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Kıymetli madenler arasında yer alan altın kullanımıyla tasarlanan kolye kaliteli duruşuyla öne çıkar. Boynunuza zarif bir şekilde renk katan ürün, şık görüntüsüyle günlük kombinlerin yanı sıra özel günler için hazırladığınız kıyafetlerle de yüksek uyum yakalar. Şık görüntüsü ve sıkı dizimiyle çarpıcı bir görünüme sahip olan İtalyan altın zincir kendine has bir duruşa sahiptir. Sıraya koyulan ve örülen zincirlerin dövülmesinin ardından sıkı bir şekilde dizilmesiyle elde edilir. İnce bir işçilikle tasarlanan ürün, kombinlere zarif bir dokunuşta bulunur. Sıkı görüntüsüyle klasik ve spor kıyafetlerle uyum yakalama özelliğine sahiptir. Altın görünümüyle şık bir duruşa sahip olan ürün, boynunuzda zarif bir detay olarak durur. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle kombinlerinize renk katabilirsiniz.

Safir Kuyumculuk İtalyan Altın Zincir Yorumları

Safir Kuyumculuk İtalyan Altın Zincir Yorumları

Suya dayanıklı olarak tasarlanan ürün, uzun süre boyunca görüntüsünü korur. Havuza ya da denize girerken kullanabileceğiniz İtalyan zincir kolye altın kararma ve yıpranma gibi problemlerin yaşanmasının önüne geçen bir yapıya sahiptir. Özel olarak tasarlanan ürün dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü kullanım avantajı sunar. 14 ayar 4 gram altın kullanımıyla tasarlanır. Değerli görüntüsü ve şık tasarımıyla dikkat çeker. Kimyasala ve tuzlu suya karşı dayanıklı olmasıyla beğeni toplayan ürün kendine has örme stiliyle fark yaratır. Sıkı bir şekilde dizilen zincir estetik bir görünüme sahiptir. Model olarak yassı bir görünüme sahiptir ve etkileyici tasarımıyla beğeni toplar. Altın görünümünün öne çıktığı ürünü satın alarak değerli madenleri sade bir şekilde boynunuzda taşıyabilirsiniz. Avantajlı fiyatlarıyla öne çıkan ürünle tarzınızı ortaya çıkarabilir, sevdikleriniz için anlamlı bir hediye satın alabilirsiniz.

Safir Kuyumculuk İtalyan Altın Zincir Fiyatı

Safir Kuyumculuk İtalyan Altın Zincir Fiyatı

Kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen altın kolyeler, günlük kombinleri şık bir şekilde tamamlar. İtalyan modeli olarak tasarlanan ürün, yassı görünümü ve sıkı zincir dizimiyle beğenilir. Spor kombinleri tamamlayabildiği gibi özel davetler için hazırladığınız şık parçalarla da uyum yakalar. Çok amaçlı kullanımıyla öne çıkan ürün, zerafetiyle tarzınızı naif bir şekilde tamamlar. Sade bir şekilde kullanabileceğiniz ürünü farklı kolye uçlarıyla süsleyerek takmaya devam edebilirsiniz. Kolay bir şekilde boynunuza takabileceğiniz üründe bulunan kopça kısmı takıp çıkarırken zorlanmanızın önüne geçer. Şık duruşuyla öne çıkan ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Safir Kuyumculuk İtalyan altın zincir fiyatı sayesinde bütçe dostu bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Ürünün görüntüsü, kalitesi ve çeşitli özellikleri hakkında bilgi almak için deneyimli müşteriler tarafından yazılan Safir Kuyumculuk İtalyan altın zincir yorumları ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz.