SaffHane Sopalı Sırt Kesesi Kabak Lifi

179,29 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SaffHane Sopalı Sırt Kesesi Kabak Lifi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GELENEKSEL PAZAR Satıcı Ünvanı: MEDYAEVİ İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI VE UYGULAMALARI TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613062674100017 Vergi Kimlik Numarası: 6130626741
    Bu ürün GELENEKSEL PAZAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kabak lifi en atıksız, en ekolojik, en doğal temizlik malzemelerinden biri. İçinde plastik veya kimyasal yok, doğada tamamen çözünüyor, fabrikada üretilmiyor
  • çünkü tarlada yetişiyor! 'Lif kabağı' isimli uzun bir kabak türü var. İyice olgunlaştığında lifleri sertleşiyor. İçindeki çekirdekler çıkartılıp güneşte kurutuluyor. Ve bu efsane temizlik malzemesi böylece hazır oluyor. Bir kabak çekirdeği, toprak, su ve güneş... Banyo lifi olarak kullanabiliyorsunuz. Cilde nazik nazik masaj yapıyor. Önce hafif ıslatıp yumuşatmalısınız. Her kullanımdan sonra tamamen kuruması için asın. Ürün tamamen doğal olduğu için cilde temasında ölü deri hücrelerini temizler, kan dolaşımının hızlanmasını sağlar. Vücuda nefes aldırır. Kabak lifini kullanım sıklığına bağlı olarak iki ayda bir değiştirmenize fayda var. Lif kişiye özeldir, müşterek kullanım hijyen açısından tavsiye edilmemektedir.
Geri Bildirim Ver