Decathlon Domyos Mini Pilates Bandı Seti X3 - 5/6/7 Kg - Kauçuk

305 TL
Tükeniyor!
Beden: Tek Ebat
Tek Ebat
1
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
294,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Decathlon Domyos Mini Pilates Bandı Seti X3 - 5/6/7 Kg - Kauçuk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CN Ticaret Satıcı Ünvanı: CN E-TİCARET PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211139139500001 Vergi Kimlik Numarası: 2111391395
    Bu ürün CN Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Koyu petrol mavisi/Mürdüm/Siyah ÜRÜN FAYDALARI Çok işlevlilik: Hem yatay hem dik pozisyonlarda onlarca farklı egzersiz yapabilirsiniz! Yer kaplamama: Hafif, depolaması ve taşıması kolay.Her yere götürebilirsiniz. Farklı kullanım çeşitleri: 3 ayrı direnç seviyesine sahip 3 pilates bandı! ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Ana kumaş 100% Kauçuk - Doğal Kauçuk - Lateks SAKLAMA TAVSİYESİ: Spor sonrası: : temiz ve kuru yerde (iç mekanlarda) muhafaza ediniz.Isı kaynaklarına yakın bir yerde saklamaktan kaçının. KULLANICI TALİMATLARI: Sadece bireysel kullanım içindir. BAKIM TAVSİYESİ: Islak bezle temizleyin. TEKNİK BİLGİLER HANGİ BANDI SEÇMELİYİM?: Kas geliştirmeye yeni başlayanların kullanımı için idealdir.Bu üç banttan oluşan set, ilki ( hafif / 5 kg), ikincisi (orta / 6 kg), ve üçüncüsü (sert / 7 kg) olacak şekilde geliştirildi. Bu sayede, kaydettiğiniz ilerlemeye göre istediğiniz bant ile istediğiniz bölgeyi çalıştırabilirsiniz. Rahatça ve kademeli olarak kas geliştirmenize yardımcı olur!
  • PEKİ HANGİ EGZERSİZLERİ YAPABİLİRİM?: Göz atın! İnternet tarayıcınıza bu adresi kopyalamanızı öneriyoruz: Bu, telefonunuza bedavadan indirebileceğiniz ve kolayca çıktısı alınabilen bir posterdir.Bir çok spor hocası ile iş birliği içerisinde geliştirilen bu yastık üzerinde onlarca farklı egzersiz yapabilirsiniz.
  • NEDEN PİLATES BANDI KULLANMALIYIM?: Antremanınıza pilates bandı eklemek eklemlerinize yüklenmeden dirence karşı çalışmanızı sağlar.Antrenman sırasında karşı koyduğunuz direncin kademeli olduğunu farkedeceksinizçünkü direnç siz çektikçe artar.Hareketlerinizin açısını değiştirerek direnç seviyesi ile oynayabilirsiniz.Kısacası birçok seçenek sunar!
  • EKİP İPUÇLARI: Spor sırasında direnci artırmak isterseniz bantları üst üste koyarak çalışabilirsiniz!
  • BOYUTLAR:: 1/ Uzunluk : 2 x 25 cm - Genişlik 4 cm - Kalınlık : 07 mm 2/ Uzunluk : 2 x 25 cm - Genişlik 4 cm - Kalınlık : 0.9 mm 3/ Uzunluk 2 x 25 cm - Genişlik 4 cm - Kalınlık 1.1 mm

Ürün Özellikleri

  • Sertlik 3'lü Set (Sert - Orta - Yumuşak)
  • Renk Mavi
  • Tip Pilates Bandı
  • Uzunluk 100 - 150 cm
Geri Bildirim Ver