Genel Markalar Silikon Meme Protezi

2.125 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 105
105
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Silikon Meme Protezi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: aydınonline Satıcı Ünvanı: SEVİM AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3541969485400001 Vergi Kimlik Numarası: 1150524220
    Bu ürün aydınonline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜM BEDENLER BULUNUR BEDEN İÇİN MESAJ ATINIZ.
  • Meme protezleri, gerçek göğüsten farksız, vücudunuzun tüm hareketlerini takip edebilen bir protezdir. Son derece yumuşak ve sağlıklı silikondan üretilmiştir. Meme (göğüs) protezini takmak neden önemlidir? Mastektomi ameliyatı sonrasında meme protezi takmak, sadece estetik açıdan önemli değildir. Aynı zamanda, alınan göğsün ağırlığını yerine koyacak bir terapidir.Diğer göğsünüzün büyüklüğüne uygun bir protez kullanıldığında, vücudun ağırlık dengesi korunmuş olacaktır. Insan vücudu simetrik yaratıldığından, göğüslerden biri alınınca bu simetri bozulmaktadır. Bu bozukluk, bir omuzun aşağı eğilmesine ve diğer omuzun yukarı kalkmasına neden olmaktadır. Vücut düz olmadığından boyun, sırt ve omuz ağrıları baş gösterebilir. Silikon göğüs protezleri, vücut sıcaklığına hemen ulaşır ve doğal görünür.Silikon göğüs protezin bir diğer özelliği ise sütyenin (askının) yukarı kalkmasına yada bir tarafa çekmesine engel olmaktır. Mastektomi ameliyatından ne kadar süre sonra göğüs protezini kullanabilirsiniz? Genellikle ameliyattan 4 ila 6 hafta sonra kullanmanız önerilecektir. Şişkinlik veya hassasiyetin ortadan kalkması beklenmelidir. Sizin icin en doğru kullanma zamanına doktorunuzla beraber karar vermelisiniz. Ürünlerimiz 75 bedenden 105 bedene kadar mevcuttur. Bedeninizi bilmiyorsanız o konuda da yardımcı olmamız için iletişime geçebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Sabber Silikon Meme Protezi Çeşitleri Trendyol'da!

Sabber silikon meme protezi, son derece kullanışlı bir üründür. Bu silikon meme protezi, daha çok mastektomi ameliyatı olan kişiler tarafından tercih edilir. Ürün hem estetik hem de işlevsellik açısından oldukça verimlidir. Memesini çeşitli sebeplerden dolayı aldırmak durumunda kalan kadınlar bu ürüne yoğun bir ilgi gösterir. Protez meme kullanmak alınan göğsün yarattığı boşluk hissinin kapatılmasına yardımcı olur. Bahsi geçen ürün, yumuşak ve sağlıklı malzemelerden üretilir. Protez memenin ana malzemesi silikondur. Esnek ve dokulu silikon, cilde zarar vermez. Tenle teması mümkün olduğundan herhangi bir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Sabber silikon meme protezinin öne çıkan özellikleri ise şu şekilde sıralanır:

  • Renk: Bej
  • Yumuşak ve sağlıklı silikondan imal edilir.
  • Farklı ölçüleri bulunur.

Sabber Silikon Meme Protezinin Özellikleri Nelerdir?

Sabber Silikon Meme Protezinin Özellikleri Nelerdir?

Sabber silikon meme protezi, işlevsel özellikleriyle bir adım öne çıkar. Bahsi geçen ürün, damla formunda tasarlanır. Gerçek memeyi andıran yumuşak doku sayesinde hissiyatı son derece konforludur. Ürün, mastektomi ameliyatı olan kadınlar tarafından tercih edilir. Bu ameliyat sonrası protez meme kullanmak estetik açıdan kadınların daha rahat hissetmesine yardımcı olur. Meme protezi, ameliyatla alınan göğsün yarattığı ağırlık hissini başarılı bir şekilde verir. Ürünün; 75, 80, 85, 90, 95, 100, 105 bedene kadar pek çok farklı ölçüsü mevcuttur. Kendi göğüs ölçünüze bağlı olarak seçim yapmanız oldukça kolaydır. Ürün ten rengi sayesinde cildinizle oldukça uyumlu bir görünüm sergiler. Sabber silikon meme protezi, vücudun tüm hareketlerine eşlik eder. Esnek ve yumuşak dokusu sayesinde gerçek göğüsten farksız bir his sunmayı başarır.

Sabber Silikon Meme Protezi Nasıl Kullanılır?

Sabber Silikon Meme Protezi Nasıl Kullanılır?

Sabber silikon meme protezi, oldukça pratik bir şekilde kullanılır. Ürün, mastektomi ameliyatıyla alınan göğsün yerine tercih edilir. Sütyen içerisine konumlandırılarak giyilir. Bu ürünü rahatça kullanmanız için özel sütyenler de bulunur. İç bölmesi bulunan sütyenler, meme protezinin hareket etmesini engeller. Ayrıca doğal bir görünüm sunduğu için her durumda rahatlık sağlar. Sabber bej silikon meme protezi, vücudun sıcaklık derecesine kısa sürede ulaşır. Hafif yapışkanlı yapı ciltle temas ettiğinde meme protezinin sabit bir şekilde durmasını kolaylaştırır. Ürünün mastektomi ameliyatından 4 ile 6 hafta sonra kullanılması tavsiye edilir. Bu süre kişinin sağlık durumuna göre değişiklik gösterir. Doğru bir kullanım süresi için doktora danışmak gerekir. Şişkinlik ve hassasiyet gibi durumların yaşanmaması için doğru zamanı beklemek gerekir.

Sabber Silikon Meme Protezi Kaliteli midir?

Sabber silikon meme protezi, son derece yüksek kaliteli bir yapıya sahiptir. Söz konusu ürün, güncel üretim teknolojileriyle tasarlanır. Üretiminde silikon kullanılır. Üst düzey kaliteli bu silikon malzeme sağlıklı yapısıyla bir adım öne çıkar. Meme protezinin ciltle temasında herhangi bir sakın bulunmaz. Ürün, dış etkenlere karşı da oldukça dayanıklıdır. Sağlam malzeme kolay kolay yıpranmaz. Meme protezi, formunu ve şeklini başarılı bir şekilde korur. Böylelikle uzun ömürlü kullanıma imkân verir. Ek olarak patlama, yırtılma ve yumuşama gibi durumlara karşı da oldukça dirençlidir. İlgili ürün, vücudun ağırlık dengesinin korunması açısından da oldukça önemli katkılar sağlar. Omuzların orantısız bir şekilde aşağı eğilmesine etkili bir biçimde engel olur. Sabber silikon meme protezi yorumları, ürünü daha önceden satın alan kişilerin tecrübelerini yansıtır. Yorumları yakından inceleyerek farklı kişilerin deneyimlerine ulaşmak mümkündür. Siz de bu kaliteli ve kullanışlı silikon meme protezini satın almak isterseniz bahsi geçen ürünü online alışverişin adresi Trendyol’dan kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.