S Sport Plus Üyelik Kodu Paket 1 Yıllık

449,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

S Sport Plus Üyelik Kodu Paket 1 Yıllık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epin Tower Satıcı Ünvanı: ALAZ FİNANSAL TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0049091908000001 Vergi Kimlik Numarası: 0490919080
    Bu ürün Epin Tower tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • S Sport Plus kod ile bir yıllık paket kullanımını aktif edebilmek mümkündür. Bunun için üyelik işleminin yapılması gerekir.
  • S Sport Plus 1 yıllık paket kullanımını gerçekleştirebilmek için üyelik işlemlerinin tamamlanması gerekir. Üyelik işlemleri tamamlandıktan sonra promosyon kodu alanına paket içerisinde bulunan kod kopyalanmalıdır.
  • S Sport yıllık paket, platformda yer alan içerikleri 1 yıl boyunca premium özellikleri ile kullanıma imkanı sunar. Paket kapsamında tekrar izleme özelliğinden faydalanmak mümkündür.
  • Bir yıllık paket ile çoklu ekran özelliği aktif olur. Yayınlar full HD olarak izlenebilir.
  • Orijinal dilde anlatım özelliği bulunur. Favori oluşturma ve takvime ekle özellikleri ile konforlu kullanım imkanı sunar.
Geri Bildirim Ver

S Sport Plus 1 Yıllık Paket 1100000000414

S Sport Plus; sadece spor içeriklerine sahip olan özel bir OTT platformudur. Türkiye’de tamamen spor içeriği sunan ilk platformdur. Bu paket ile pek çok farklı spor dalından içeriğe kolay bir şekilde erişilir. İçerik kalitesi oldukça yüksektir. Her ay ortalama üç yüz saatin üzerinde canlı yayın gerçekleşir. Takılma olmadan aynı zaman diliminde altı farklı canlı yayın olur. Farklı spor alanlarına ilgi duyan ve sürekli takip halinde olan kişiler için vazgeçilmez bir tercihtir. Takvime ekle özelliği ile izlenecek maç tarihi geldiğinde bildirim gelir. Ayrıca maç kaçırma problemi de ortadan kalkar. Çünkü pakette tekrar izleme seçeneği vardır. S Sport Plus 1 yıllık paket fırsatını yakalamak için hemen satın alabilirsiniz.

  • Full HD yayın kalitesi
  • Birçok farklı lig ve maçı izleme imkanı
  • Çoklu ekran teknolojisi

Avantajlı S Sport Plus 1 Yıllık Paket

Avantajlı S Sport Plus 1 Yıllık Paket

Paket içerisindeki yayınlar, televizyonun yayın akışından bağımsızdır. Bu sayede aynı saatte yayınlanan yarışlar ve maçlar arasından tercih edilen izlenebilir. İsteğe bağlı olarak tek ekran ile iki farklı müsabaka aynı anda canlı olarak takip edilebilir. Ayrıca canlı yayınlar bittiğinde maçların tekrarlarını da izlemek mümkündür. Bu paket, oldukça gelişmiş bir yayın teknolojisi sunar. Dünyanın en önemli spor organizasyonları, gelişmiş görüntü kalitesi ile canlı olarak sunulur. İzleyiciler benzersiz bir deneyim yakalar. Ayrıca istenilen farklı cihazlardan da paketin sunduğu fırsatlar takip edilebilir. HDMI kablosu ile kullanılan bilgisayardan görüntüyü televizyona aktarma seçeneği vardır. Paketin içerisinde çift dil seçeneği ile istenilen dilde hizmet alınır. S Sport Plus yıllık üyelik fırsatı sunar. Satın alındıktan sonra bir yıl boyunca bütün fırsatlardan kolay bir şekilde yararlanabilirsiniz.

S Sport Plus 1 Yıllık Paket Özellikleri

S Sport Plus 1 Yıllık Paket Özellikleri

Beğeni kazanan bu paket ile popüler olan Premier Lig, NBA, Formula 1, Portekiz Ligi, UFC, WWE, Serie A, La Liga, UFC, NFL, MotoGP dahil birçok lig ve maçları canlı takip etme fırsatı sunulur. Tekrar izle seçeneği vardır. Maçlar, görüntü ve ses kalitesinin yüksekliği ile spor organizasyonun olduğu alanda izleniyormuş hissi verir. S Sport Plus yıllık üyelik ile bir yıl boyunca istenilen her yerden her türlü spor organizasyonunu takip etme fırsatı yakalanır. Bir cep telefonu, bilgisayar ya da televizyon üzerinden üç farklı şekilde erişim imkanı vardır. Üye olduktan sonra SMS ya da e-posta aracılığıyla bir kod gelir ve kod girildikten sonra üyelik başlar. Üyelik kodu alındıktan sonra otuz gün içerisinde kodun aktif bir hale getirilmesi önemlidir. S Sport Plus yıllık paket imkanlarına bakabilirsiniz.

Bütçe Dostu S Sport Plus Yıllık Ücreti

Bütçe Dostu S Sport Plus Yıllık Ücreti

Dikkat çeken bu paketin sunduğu pek çok avantaj vardır. S Sport Plus 1 yıllık paket fiyat bakımından da kişilerin yüzünü güldürmeyi başarır. Bir yıl kadar uzun süre sunulan izleme seçeneklerine hem cazip hem de kolay biçimde sahip olabilirsiniz. Sport Plus, son derece düşük bir veri kullanımına sahiptir. Bu özelliği ile büyük oranda tasarruf sağlar. Satın alacağınız Sport Plus paketi ile spor müsabakasının yapıldığı yere gidilmiş gibi bir seyir zevki yakalanır. Maçın yeri ve zamanı da paketi kullanan kişi tarafından belirlenir. İstenilen bir zamanda ve yerde S Sport Plus yıllık ücret fırsatından yararlanarak paketi kullanabilirsiniz. Beğeni kazanan ve büyük avantajlar sunan bu pakete Trendyol tarafından sağlanan fırsatlardan faydalanarak kolayca sahip olabilirsiniz. Siz de bu sayede son derece keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların S Sport Plus 1 yıllık paket yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.