S Dizayn S-dizayn Volkswagen Passat B8 Krom Kapı Eşik Koruması Sport Line 2015 Üzeri 4 Parça

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
594,39 TL

Ürün Bilgileri

S Dizayn S-dizayn Volkswagen Passat B8 Krom Kapı Eşik Koruması Sport Line 2015 Üzeri 4 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: S Dizayn Oto Aksesuar Satıcı Ünvanı: S DİZAYN OTO AKSESUAR YEDEK PARÇA KALIP İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735078632000023 Vergi Kimlik Numarası: 7350786320
    Bu ürün S Dizayn Oto Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • S-Dizayn Volkswagen Passat B8 Variant Krom Kapı Eşik Koruması Edition Line 2015 Üzeri 4 ParçaÜrün Özellikleri:Ölçüleri:Ön :Boy :46cm En:4cm Kalınlık: 3mmArka :Boy :23cm En 4cm Kalınlık :3mmKrom kapı eşiği yapıştırıldığı bölgeyi dış etkenlere karşı koruyarak aracınızın zarar görmesini engeller.Ürünün dış kısımları darbeye dayanıklı abs plastik malzemeden üretilmiştir.Krom bölüm A kalite 304 paslanmaz çelikten imal edilmektedir. Paslanmazlık garantilidirÜrünler arkasında bulunan yüksek kalite çift taraflı bant ile montaja hazır olarak gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Volkswagen Passat
Geri Bildirim Ver