RyotoPRO Biberiye Aromaterapi Masaj Yağı 250 ml

325,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

RyotoPRO Biberiye Aromaterapi Masaj Yağı 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RYOTOSPA ESTETİK KOZMETİK Satıcı Ünvanı: RYOTOSPA ESTETİK KOZMETİK ÖZEL SAĞLIK TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735121094500001 Vergi Kimlik Numarası: 7351210945
    Bu ürün RYOTOSPA ESTETİK KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka : Ryotopro ürün tipi : Vücut bakımı ve masaj yağı durum : Sıfır menşei : Türkiye ana içerik : Gingko biloba (mabet ağacı), hardal yağı, ketencik yağı, argan yağı, lotus, jojoba yağı, aloe vera, susam yağı, a, k, e vitamini, doymamış yağ asitleri bakımından zengindir ve esas yağ asitlerinin (vücudun üretmediği omega 3'ten omega 6'ya kadar) bir kaynağıdır. Bu yağ, yüksek seviyede e vitamini içermekte olup hiçbir besinsel kolesterol içermemektedir. Linoleik asit (omega 6 yağ asitleri) normal kan kolesterolü konsantrasyonlarının devamlılığının sağlanmasında katkıda bulunur. Esas yağ asitleri (omega 3 ve omega 6 yağ asitleri) çocukların normal büyümesine katkıda bulunan yağ asitleridir. E vitamini lipitleri, proteinleri ve oksidatif hasarlara karşı dna'yı korur. Yapışkan ve yağlı bir his bırakmaz. En hassas ciltlerde bile güvenlidir. Tüm cilt tiplerine uygundur. Yumuşatıcı ve rahatlatıcıdır. Uzun süre masaj yapılmasına olanak sağlayan hafif özel formülü sayesinde ciltte zahmetsizce süzülür. Cildi korumak beslemek ve nemlendirmek için özel olarak tasarlanmıştır. Cildi yumuşatır. Bitkilerin ve bitkilerden elde edilen bitkisel drogların yaprak, çiçek, meyve, tohum, kök, ya da kabuk gibi kısımlarından çeşitli metotlar ile elde edilmiş aromatik yağlar, sabit yağlar, kuru yağlar, uçucu yağlar ve esansiyel yağlar kombinasyonundan üretilmiş bir üründür. Kuru yağlar, genelde çok amaçlı olarak kullanılan, hem saça hem cilde hem de vücuda uygulanabilen, sürüldüğünde kolayca emilen ve ciltte yağlı-Islak bir his bırakmayan sabit yağ karışımıdır. Son yıllarda oldukça sık ve popüler bir kullanıma sahiptirler. Hassas ciltler için uygundur 1. Kalite hammaddelerden üretilmiştir. Masa üstünde kullanılabilir. Tek el ile pompaya basım yapılabilir. Ihtiyaçlarınıza ve zevkinize göre onlarca ryotospa/neo/pro/can’ a özel aroma seçeneği ile sunulan son derece hafif dokulu bu ürünümüz
  • adınıza veya firmanıza fatura kesilerek gönderilmektedir. Kargo - Kargo süresi: Birden fazla siparişleriniz tek kargoda gönderiliyor. Siparişlerinizi kargo ile gönderiyoruz. Ürünler hakkında sorunuz olduğunda mutlaka mesajla veya telefonla bize ulaşın. Daha iyi hizmet için yorum hakkında ryotospa kozmetik satıcısı olarak sorunsuz tamamlanan her işlem için alıcıya pozitif yorum veriyoruz. Sizden de olumlu yorum vermenizi rica ederiz. Sizden istediğimiz lütfen olumsuz yorum vermeden önce sorununuzun çözülmesi için bize mesaj atmanız. En kısa zamanda sorununuz çözümüne ulaşılacaktır. Ryotospa kozmetik ailesi değerli müşterilerimize iyi alışverişler diler.

Ürün Özellikleri

  • Boy 250 ML
  • Ek Özellik E Vitamini
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
Geri Bildirim Ver