RyotoNEO Ihlamur El Ve Vücut Losyonu (ÖZEL ÜRETİM UYUZA SON) 250 Ml.

309,57 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  309,57 TL
%5 indirim
2 x  294,09 TL
588,18 TL
%7 indirim
3 x  287,90 TL
863,70 TL
%10 indirim
4 x  278,61 TL
1.114,45 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

RyotoNEO Ihlamur El Ve Vücut Losyonu (ÖZEL ÜRETİM UYUZA SON) 250 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RyotoSPA Cosmetics Satıcı Ünvanı: SUNACAN ÖZEL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZMETLERİ TERMAL TURİZM İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0783032097800001 Vergi Kimlik Numarası: 7830320978
    Bu ürün RyotoSPA Cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka:RyotoNEO/PRO Ürün Tipi : El ve Vücut Losyonu Durum : Sıfır Menşei : Türkiye RyotoNEO Ihlamur El ve Vücut Losyonu paraben içermeyen doğaya saygılı özel formülü sayesinde her cilt tipine uyum sağlar, mükemmel bir bakım uygular ve cildiniz tarafından hızla emilir. Cildin daha fazla nem tutmasını sağlayan aktif madde bileşimi ile nem mıknatısı görevi görür. içeriğiyle cildinize bebek teni yumuşaklığı kazandırırken E Vitamini ile zenginleştirilen formülü hücreleri korur, onarır ve güçlendirir. En hassas ciltlerde bile güvenlidir. Sivilce-akne oluşumuna sebebiyet vermez. Tüm cilt tipleri için tavsiye edilir. Yumuşatıcı ve rahatlatıcıdır. Akdeniz defnesi ekstraktı ile içerisinde bulunan vitamin ve mineraller, vücuttaki zararlı bakterilerin ve mikropların azalmasına yardımcı olur. Bu sayede mikropların vücuda girmesini engellemeye yardımcı olur. Aynı zamanda defne ciltteki izlerin ve lekelerin ortadan kalkması için en büyük destekleyicidir. Ihlamur ekstraktı ile uyuz ve kaşıntı için güçlendirilen ve Ardıç Yağı ile Vücut Kaşıntısı İçin Çok Hızlı Cilt rahatsızlıklarının tedavisinde yüzyıllardır kullanılan ıhlamur ve ardıç yağı vücut kaşıntısı için de idealdir. Cilt Bakım Losyonu içeriği sayesinde cildi yenileyen ve bağışıklık fonksiyonunu arttıran lavender antimikrobiyal bileşiklere sahiptir. Uyarı ve Önlemler: Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Direkt güneş ışığından koruyunuz. Haricen kullanılır, İçilmez. Göz ile temastan kaçınınız, temas etmesi halinde bol su ile yıkayınız. Kullanıcı talimatı: Tüm vücudunuzda güvenle kullanabilirsiniz. Nasıl Kullanılır:7-10 gün boyunca gün içerisinde kullanabileceğiniz gibi özellikle gece kullanılarak (sürülür) sabah banyo yapılır. (tüm vücut bölgesine uygulanabilir, saç derisi ve yüz dâhil) » 6 ila 12 saat vücutta kalması yeterlidir. Tamamen bitkisel içeriği ile tahriş yapmaz. » Hamilelerde kullanabilir tamamen bitkiseldir ama hekim kontrolünde tavsiye ediyoruz. (Hamileler içtikleri bir bitkisel çayı bile hekimine danışmalıdır.) » Hastanın kıyafetleri havlu ve çarşafları her sabah banyo sonrası değiştirilmeli ve 60-90 derece sıcaklıkta yıkanıp kurutulduktan sonra ağzı sıkıca kapatılmış poşette 72 saat bekletilmelidir. Bu şekilde süreç günlük döngü halinde devam ettirilir. » İstenmeyen belirti görüldüğünde hekiminize danışınız. Ürünler hakkında sorunuz olduğunda mutlaka mesajla veya telefonla bize ulaşın. Daha İyi Hizmet İçin Yorum Hakkında RyotoSPA Kozmetik satıcısı olarak sorunsuz tamamlanan her işlem için alıcıya pozitif yorum veriyoruz. Sizden de olumlu yorum vermenizi rica ederiz. Sizden istediğimiz lütfen olumsuz yorum vermeden önce sorununuzun çözülmesi için bize mesaj atmanız. En kısa zamanda sorununuz çözümüne ulaşılacaktır. RyotoSPA Kozmetik Ailesi değerli müşterilerimize iyi alışverişler diler.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver

RyotoNEO 610.20.48 250 ml Ihlamur El ve Vücut Losyonu

RyotoNEO 250 ml ıhlamur el ve vücut losyonu cilt bakımınız için tercih edebileceğiniz kaliteli bir üründür. Zengin içeriğiyle cildi bir nem mıknatısına dönüştüren bu özel krem, vücudun doğal sağlıklı görünümün korunmasına katkıda bulunur. Doğa dostu özel bir formülasyona sahip olan bu özel krem, tüm vücudun kullanımına uygundur. Cilt bakımı için farklı ürünler satın almak isteyen kişiler bu kullanışlı ürünü tercih edebilir. RyotoNEO 250 ml ıhlamur el ve vücut losyonu kullanımını kolay ve konforlu hâle getiren özel bir ambalaj tasarımına sahiptir. Dayanıklı paketi sayesinde krem uzun süre güvenle muhafaza edilebilir ve hijyenik bir şekilde saklanabilir.

  • Miktar: 250 ml
  • Kullanım Alanı: Nemlendirme
  • Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

RyotoNEO ıhlamur El ve Vücut Losyonunun İçeriği Nedir?

RyotoNEO ıhlamur El ve Vücut Losyonunun İçeriği Nedir?

RyotoNEO 250 ml ıhlamur el ve vücut losyonu oldukça geniş bir içerik listesine sahiptir. Gliserin, shea butter ve zeytinyağı gibi bileşenler barındıran bu özel krem, cildi iyi bir şekilde nemlendirir. Ürün bu doğal içeriği sayesinde cildin nemi hapsetmesini de sağlar. Böylelikle anlık bir iyileşme sağlamaz, cildin onarılmasına katkıda bulunur. Kremin içeriğinde E vitamini gibi özel bileşen de yer alır. Böylelikle hücresel boyutta da etkinlik gösterir. Ürünün kompleks formülü tüm cilt tipleri için uygundur. Normal, kuru ve yağlı cilt tipine sahip kişiler, vücut bakımları için bu etkili ürünü tercih edebilir. Paraben içermeyen doğaya sağlıklı bir formüle sahip olan bu özel krem hassas ciltler tarafından da tercih edilebilir.

RyotoNEO ıhlamur El ve Vücut Losyonu Ne İşe Yarar?

RyotoNEO 250 ml ıhlamur el ve vücut losyonu oldukça etkili bir formüle sahiptir. Yoğun içeriğiyle cildi iyi şekilde nemlendirir. Ürünün özel formülü cilde ihtiyaç duyduğu nemi ve elastikiyeti sağlar. Teninizin çok daha canlı ve sağlıklı görünmesini sağlar. RyotoNEO 250 ml ıhlamur losyon ayrıca içerisindeki E vitamini sayesinde hücreler üzerinde de etkinliğe sahiptir. Bu içerik hücre onarımın katkıda bulunur ayrıca cildin güçlenmesini de sağlar. Hücrelerin doğal yapısını korumasına yardımcı olan E vitamini ciltte kuruluk ve pullanma gibi sorunlar oluşmasını önler. RyotoNEO ıhlamur el ve vücut losyonu ayrıca cildin doğal dengesinin korunmasına katkıda bulunur. Nemlendirirken gözeneklerin tıkanmasına neden olmaz. Bu sayede sivilce ve siyah nokta oluşumuna neden olmaz.

RyotoNEO 250 ml ıhlamur El ve Vücut Losyonu Nasıl Kullanılır?

RyotoNEO 250 ml ıhlamur el ve vücut losyonunun kullanımı oldukça pratiktir. Ürün vücut tarafından emilmesini kolaylaştıran özel bir formülasyona sahiptir. Geride yapışkan bir his bırakmaz. Bu yapısı sayesinde vücudun hemen hemen her alanı için rahatlıkla tercih edebilir. Kremin kullanım alanları da oldukça geniştir. Kol, bacaklar ve omuz gibi bedeninizin çeşitli kısımlarını bu gelişmiş kremle nemlendirebilirsiniz. Konsantre bir yapıya sahip olan RyotoNEO 250 ml ıhlamur el ve vücut losyonunun az bir miktarı bile istenen nemli görüntünün elde edilebilmesi için yeterlidir. Kremin kullanımı son derece basittir. Yeterli miktarda ürünü vücudunuza yumuşak hareketlerle masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Masaj hareketleri ürünün emilimini arttırır. Dilerseniz RyotoNEO 250 ml ıhlamur el ve vücut losyonu yorumların inceleyerek satın alanların ürünün kalitesi ve etkinliği hakkındaki değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Eğer siz de bakım rutinimiz de bu etkili ürünü dâhil etmek isterseniz RyotoNEO kremi Trendyol’dan satın alabilirsiniz.