Ryobi Ros300a 300watt Eksantrik Zımpara

2.644,20 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.000 TL

Ürün Bilgileri

Ryobi Ros300a 300watt Eksantrik Zımpara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Starwood Yapı Market Satıcı Ünvanı: STARWOOD YAPI MARKETLERİ - YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0965003121500013 Vergi Kimlik Numarası: 9650031215
    Bu ürün Starwood Yapı Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ryobi ROS300A 300Watt Eksantrik Zımpara Yüksük hızı 7000 - 13000 devir/dk. Disk çapı 125mm Kompakt tasarım çalışma yüzeyine yakınlaşma ve daha fazla kontrol sağlar Hızlı zımparalama için geniş yörünge alanı ve yüksek zımparalama hızı Kendinden yapışkan taban ile kolay ve hızlı kâğıt değiştirme Yörüngesel zımparalama hareketi zımparalanan malzemede iz bırakmadan pürüzsüz yüzey sağlar Esnek ve tetikten kilitlenebilir değişken hız yüzey üzerinde maksimum kontrol sağlar ve pürüzsüz yüzeyler elde edilir Dengeli yörünge hareketi mükemmel zımparalama sunar Gripzone overmould teknolojisi ile kolay kavrama ve rahat tutuş daha uzun süre çalışabilme imkânı sağlar Fişe takıldığında mavi led ışık uyarısı ile makinenin kullanıma hazır olduğunu göstermektedir Toz emme torbası ve toz emme adaptörü ile çalışma alanı sürekli temiz kalır Ağırlık 1,13 Kg Standart Ekipman: Çeşitli zımpara kâğıtları Dünyanın en büyük ve en yenilikçi üreticilerinden biri olan Ryobi profesyonel özellikli ve yenilikçi Elektrikli El Aletler ve Bahçe Makinalarında uzmanlaşmıştır. Alman AEG Elektrikli El Aletleri ve Milwakee Elektrikli El Aletleri markaları ile aynı grup tarafından üretilmektedir. Üstün teknoloji ile üretilen geniş ve güçlü ürün grubu ile sektörün en çok tercih edilen markalarındandır.
Geri Bildirim Ver