Rupen Kraft Unisex %100 Pamuk Cap Ayarlanabilir Docker Şapka Yazlık Takke Şapka Retro Şapka Siyah Takke Şapka

298,73 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
348,71 TL

Ürün Bilgileri

Rupen Kraft Unisex %100 Pamuk Cap Ayarlanabilir Docker Şapka Yazlık Takke Şapka Retro Şapka Siyah Takke Şapka

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rupen Kraft Satıcı Ünvanı: SERCAN SEVER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2079784812800001 Vergi Kimlik Numarası: 7650883394
    Bu ürün Rupen Kraft tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ARKA KISMI CIRTLIDIR HER KAFA ÖLÇÜSÜNE OLMAKTADIR
  • %100 PAMUKLUDUR
  • YIKANABİLİR
  • FARKLI RENKLERİ MAĞAZAMIZDA MEVCUT
  • GÜNLÜK KULLANIMA UYGUNDUR

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Renk Siyah
  • Ek Özellik Organik
  • Yaş Tüm Yaş Grupları

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% PAMUKLUDUR
Geri Bildirim Ver

Rupen Kraft Ayarlanabilir Yazlık Takke Şapka Retro

Gün geçtikçe yeni tarzları ve modelleri ortaya çıkaran moda sektörü, aksesuar ürünlerindeki tasarımlarıyla da adından söz ettirir. Rupen Kraft ayarlanabilir yazlık takke şapka retro modeliyle kombinlerinizi şık bir şekilde tamamlamanız için özenle dizayn edilir. Tasarımında dönemsel izler barındıran bu dış giyim aksesuarı, ayarlanabilir yapısı ile sizlere kullanım kolaylığı sağlar. Bununla birlikte retro tarzındaki ürünler, tasarımsal özellikleriyle olduğu kadar kullanım ömürleri açısından da gardıropların zamansız parçalarından biridir. Retro kültürü, her yaştan modaseverin giyim tarzı için ilham almasını sağlayacak geniş bir yelpazeye sahiptir. Ürün, sade ve zarif bir tasarıma sahip olduğu için hem kadınların hem de erkeklerin kullanımına imkan tanır. Siz de ürünü deneyimleyebilirsiniz.

  • Kaliteli ve dayanıklı kumaş yapısı
  • Çeşitli alanlarda kullanım imkanı
  • Şık ve sade bir tasarıma sahip aksesuar ürünü

Rupen Kraft Mevsimlik Retro Takke Benzersiz Özellikleri

Rupen Kraft Mevsimlik Retro Takke Benzersiz Özellikleri

Rupen Kraft takke, şık tasarımlı bir dış giyim aksesuarıdır. Ürün, moda sektöründe aplike olarak adlandırılan bir kesime sahiptir. Aplike kesim, farklı motif ve desen detaylarına sahip kumaşların kesilerek çeşitli dikim işlemlerinden geçirilmesine verilen addır. Bu doğrultuda ürün, ağırlıklı olarak pamuklu kumaş türlerinin birleştirilmesi ile elde edilir. Ürünün üst ve alt yüzeyinde herhangi bir desen, yazı ya da motif detayı yer almaz. Bununla birlikte şapkanın tepe kısmında farklı bir tarz yaratması amacıyla düğme detayı yer alır. Düğme detayının işlenmesi sırasında ürünün bütünü ile uyum sağlaması için siyah iplikler kullanılır. Rupen Kraft ayarlanabilir yazlık takke şapka retro yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de hem aplike kesim tarzı ile ilgili hem de şapkanın sahip olduğu kumaş türü ile ilgili açıklamalara ulaşabilirsiniz.

Rupen Kraft Mevsimlik Retro Takke Kullanım Avantajları

Rupen Kraft Mevsimlik Retro Takke Kullanım Avantajları

Standart bir beden ölçüsüne sahip olan şapkanın arka kısmında çıt çıt detayları yer alır. Çıt çıtlar, ürünün iç kısmında astara yerleşik bir halde bulunduğu için dışarıdan anlaşılır bir yapıda değildir. Çıt çıtlar, ürünün kafa ölçünüze göre ayarlanması işlevini görür. Bu sayede günlük kullanımlarınızda olası baş ağrısı ya da rahatsızlık hissi yaşamazsınız. Bununla birlikte şapka, retro olarak adlandırılan bir tarza sahiptir. Retro, döneminde sıklıkla kullanılan ve bu popülerliği sayesinde ilerleyen dönemlerin moda anlayışına da yön veren bir tarzı yansıtır. Bu sayede ürün, giyim tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olan bir aksesuar niteliğine de sahiptir. Şapkanın siyah rengi sayesinde çeşitli renk paletleri ile tam uyum sağlar. Rupen Kraft ayarlanabilir yazlık takke şapka retro kullananlar ürünün retro tarzı sayesinde göz alıcı kombinler ortaya çıkarabilir.

Uygun Rupen Kraft Mevsimlik Retro Takke Fiyatı

Uygun Rupen Kraft Mevsimlik Retro Takke Fiyatı

Rupen Kraft ayarlanabilir yazlık takke şapka retro fiyatı ürünün retro tarzında bir aksesuar olması göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Ürün, pamuklu kumaş yapısı sayesinde hem yazlık hem de kışlık kombinleriniz ile birlikte kullanıma imkan tanır. Nefes alabilen bir dış yüzeye sahip olan pamuklu kumaş ürünleri, teninizin nefes almasına imkan tanıdığı için kullanımları sırasında terlemenizin de önüne geçer. Yapısal olarak belirli bir şekle sahip olan takkenin olası form bozukluğu yaşamaması için çamaşır makinesinde yıkanmaması önemle tavsiye edilir. Aksi halde üründen beklenen fayda tam olarak sağlanamaz. Ürünü, hava alan bir ortamda belirli bir süre bekletmeniz gereken hijyenin sağlanması için yeterlidir. Birbirinden farklı kombinlerinizi şık bir şekilde tamamlamanıza imkan tanıyan bu retro tarzındaki aksesuar ürününe Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.