Ruhanda Tropikal Lavantalı Göz Yastığı

390 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ruhanda Tropikal Lavantalı Göz Yastığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ruhanda Satıcı Ünvanı: DİCLE ASLI YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6240317560
    Bu ürün Ruhanda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tropikal desenli lavantalı göz yastığı ile sizi yaşamınızdaki güzellikleri fark etmeye davet ediyoruz. Ruhanda göz yastığı yoga, reiki ve meditasyon gibi çalışmalarda derin dinlenme amacı ile kullanılan aromaterapik destek bir üründür. Dinlenme sırasında ışığı ağırlığıyla engeller ve göz çevresine hafifçe masaj yaparak lavantanın rahatlatıcı etkisiyle kendinize zaman ayırmanızı sağlar. Genellikle "yoga göz yastığı" olarak bilinsede gündelik yaşamda kendinizle baş başa kalmak istediğiniz her an kullanılabilir. Uykusuzluk ve baş ağrısına doğal bir çözüm sunar. Rüyalarınızın net olmasına alan açtığından, uykuya dalmadan 10 dakika önce kendinize bu eşsiz deneyimi yaşatın. Göz yastıklarının içerisinde bulunan lavantalar Isparta'nın yerli üreticilerinden alınarak çevre dostu kumaş ile desteklenmiştir. Özel tasarım kutusunda, ürünü açıklayıcı kartpostal ile birlikte gönderilmektedir. Yanında bir de düz siyah kumaştan kılıf gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver