9
Güncel Genel Konular Kitabı kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

Ruh ve Madde Yayınları Ruhların Yolculuğu - Michael Newton

277,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ruh ve Madde Yayınları Ruhların Yolculuğu - Michael Newton

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Remzi Kitabevi Satıcı Ünvanı: REMZİ KİTABEVİ NEŞRİYAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734006638800016 Vergi Kimlik Numarası: 7340066388
    Bu ürün Remzi Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu çarpıcı kitap ölmn ardından ruhsal dnyada yaşananlar zerindeki sır perdesini kaldırmaktadır. İpnoterapist Dr. Michael Newton geliştirdiği özel bir teknikle ölm sonrası saklı anılarına ulaşmayı başarmış ve bunlar arasında sper bilinç haline getirdiği yirmi dokuz deneğinin selse kayıtlarını bir araya getirerek bu kitabı oluşturmuştur. Bu denekler, derin trans halinde, tekrarlanan bedenlenmeleri arasında başlarına neler geldiğini heyecan verici bir şekilde tanımlamaktadırlar. Verdikleri canlı ayrıntılar, ölmn nasıl bir şey olduğunu, ruhsal varlık olarak nereye gittiğimizi, ne yaptığımızı ve niçin belli bedenlerde geri gelmeyi seçtiğimizi net bir şekilde ortaya koymaktadır. Ruhların Yolculuğunu okuduktan sonra insan ruhunun ölmszlğn daha iyi idrak edecek... ve hayatınızdaki olayların ardındaki nedenleri anlamaya başladıkça her gn içinde olduğunuz kişisel zorluklarınızı onların hangi maksada hizmet ettiklerine dair artan kavrayışınızla karşılayacaksınız. Derin ipnoz durumunda iken bu yirmi dokuz kişi ebedi ruhlar olarak hayatlar arasındaki deneyimlerini hatırlamışlardır. Olağanst öyklerini okurken şu spesifik konular hakkında bilgi sahibi olacaksınız: ölmek nasıl bir şeydir?
  • öldkten hemen sonra neler görrsnz ve neler hissedersiniz?
  • Ruhsal rehberler.
  • "Karmaşa" içindeki ruhlara ne olur?
  • Ruh dnyasında niçin belli ruh gruplarına atanırsınız ve orada ne yaparsınız?
  • Yeryzne dönmek için yeni bedeninizi nasıl seçersiniz?
  • Farklı ruh dzeyleri: başlangıç, orta ve ilerlemiş.
  • Yeryzndeki ruh eşlerinizi tanımayı ilk olarak ne zaman ve nerede öğrenirsiniz?
  • Hayatın amacı ve bir "yaratıcı"nın tezahrleri.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Michael Newton
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ruh ve Madde Yayınları-Ruhların Yolculuğu - Michael Newton

Daha önce yanıtlanmamış sorulara cevap bulmayı başaran kitaplar insanların hayatında çok önemli bir yere sahiptir. Michael Newton tarafından yazılmış olan Ruhların Yolculuğu kitabı da ölümden sonraki hayat hakkında birçok önemli kanıt sunmaktadır. Yazarın seneler süren seansları sırasında 29 denekten elde ettiği bilgilerinden oluşan kitap dünya çapında ilgi çekmiştir. Ruhların Yolculuğu yorumları da kitabın eşsiz bir eser olduğunu kanıtlar niteliktedir.

  • Ruh ve Madde Yayınları Ruhların Yolculuğu kitabı Michael Newton tarafından kaleme alınmıştır.
  • Michael Newton Ruhların Yolculuğu 356 sayfadan oluşmaktadır.
  • 2. hamur kâğıda basılan ve ciltsiz olan Ruhların Yolculuğu kitabı herkesin kütüphanesinde bulunması gereken eşsiz bir eserdir.

Ruhların Yolculuğu Kitabının Konusu ve Türü Nedir?

Ruhların Yolculuğu - Michael Newton

Ruh ve Madde Yayınları tarafından basılan Ruhların Yolculuğu dünya çapında birçok dile çevrilmiştir. Daha önce yanıtlanmamış birçok soru hakkında detaylı araştırmalar sunan önemli bir eserdir. Ruhların Yolculuğu kitap özeti her insanın merak ettiği ölüm ve sonrasında gerçekleşenler hakkındadır. Daha önce bu gizemli konu hakkında araştırmalar yapılmış olsa da, Michael Newton tarafından kaleme alınan kitap danışanlarının deneyimlediği olaylardan oluşmaktadır.Yazarın kendi geliştirdiği bir hipnoterapi tekniğiyle elde ettiği bilgiler hakkındaki bu kitap toplamda 29 farklı insanın önceki hayatlarından gelen deneyimlerden oluşmaktadır. Ayrıca bu kitapta hiçbir şekilde yanıtlanamayan bir soru olan “Ölüm nasıl bir şey?” hakkında da pek çok bilgi bulunmaktadır. Denekler ölümün nasıl bir şey olduğunu ve ne hissettirdiğini çok net şekilde anlatmıştır. Newton da yanıtlar üzerinden parapsikoloji türündeki bu kitabı hazırlamıştır.

Ruhların Yolculuğu Kitabının Yazarı Kimdir?

Ruhların Yolculuğu kitabı Michael Newton tarafından yazılmıştır. 1931 yılında dünyaya gelmiş olan Amerikalı yazar başarılı bir eğitim hayatı geçirmiş ve Arizona Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Uzman bir hipnoterapist olan Newton işinde elde ettiği deneyimleri durmadan geliştirmiş ve ruhsal regresyon terapisi yapmaya başlamıştır. Bu terapilerinde insanlara geçmiş hayatlarında yaşamış oldukları tecrübeleri göstermeyi başarmıştır. Tüm bu çalışmalarının yanı sıra Michael Newton 10 yıl boyunca detaylı araştırmalar yaparak Ruhların Yolculuğu kitabını kaleme almıştır. Bu eşsiz çalışmaların sonucunda ortaya çıkan önemli eser, yaşamın sonsuzluğu ve ölümden sonraki hayat gibi konular hakkında çok mühim bilgiler sunmaktadır. Daha önce konuşulmamış ve öğrenilmemiş pek çok bilgiyi ortaya çıkaran kitap tüm dünyada yankı uyandırmayı başarmıştır. Dünyaya kazandırdığı birçok bilgi ile ölümsüzleşmeyi başaran Michael Newton 2016 yılında hayata gözlerini yummuştur.

Ruhların Yolculuğu Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Ruh ve Madde Yayınları tarafından basılmış olan Ruhların Yolculuğu kitabı, ölüm ve sonraki hayat hakkında soruları olan ve yanıt almak isteyen her insan için uygundur. Tamamen yaşanmış olaylardan elde edilen bilgilerin toplandığı bu kitap hayatın amacı ve ölümün nasıl bir duygu olduğu gibi bilgileri okuyucularına sunmaktadır. Ruhların Yolculuğu okuyanlar tarafından da oldukça beğenilmiş ve güzel yorumlar almıştır. Bu konular ile ilgilenen ve merak eden her insanın kütüphanesinde bulunması gereken bu eseri tek solukta bitirebilirsiniz. Uygun fiyatlar ve güvenli alışveriş yöntemleri ile Ruhların Yolculuğu Michael Newton satın almak için Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.Güvenli ödeme yöntemleriyle uçtan uca şifrelenen ödemenizi tamamladıktan sonra ürünler hemen hazırlanır ve kargoya teslim edilir. Kargo süreci Trendyol üzerinden pratik bir şekilde takip edilebilir. Ayrıca belirttiğiniz adrese teslim edilmiş ürünlerden memnun kalmaz ve değiştirmek isterseniz iade kodu alabilirsiniz. Bu kod ile ürünlerinizi kolayca iade edebilirsiniz.