Rubin Ayakkabı Parlatıcı Sünger Renksiz 1 Adet

89 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Rubin Ayakkabı Parlatıcı Sünger Renksiz 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COLORs Satıcı Ünvanı: ÖMERCAN KALYON İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4930630719
    Bu ürün COLORs tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Tüm düz yüzeyli deri çeşitleri için uygun ayakkabı parlatıcı süngeri. • Renksiz parlatıcı sıvısı sayesinde tekrar parlatmanız gerekmez. • Pratik kilitlenebilir kapaklıdır.
Geri Bildirim Ver

Rubin Ayakkabı Parlatıcı Sünger Renksiz 1 Adet

Ayakkabılar giyildikçe kirlenebilir ve rengi değişebilir. Özellikle deri ve türevi malzemelerden yapılan ürünler zamanla yıpranır. Rubin Ayakkabı renksiz parlatıcı sünger ile parlatacağınız ayakkabılarınızı uzun zaman boyunca yeni gibi kullanmaya devam edebilirsiniz. Parlatıcı malzemesi renksizdir ve leke yapmaz. İçerisindeki malzemeler sayesinde uzun süre dayanıklı şekilde tasarlanır. Böylece ayakkabılarınızda güvenle kullanabilir, eski ayakkabılarınızı dahi yepyeni ürünlere çevirebilirsiniz. Özellikle tozlu alanlarda giyilen ayakkabılar temizlenmediği zaman üzerindeki lekelerle kalır. Bu da zamanla o kirlerin kalıplaşmasına ve ayakkabınızla bütünleşmesine neden olur. Daha sonra temizlemek istediğinizde sizi zorlayabilir ya da hiç çıkmayabilir. Bu durumun önüne geçmek adına Rubin parlatıcı süngeri kullanabilir ve temizliğin tadını çıkarabilirsiniz. Renksiz ve kokusuz olması ekstra avantaj sağlar ve bulaşma yapmaz.

  • Renksiz parlatıcı
  • Uzun vadeli ışıltılı
  • Pratik kilitlenebilir kapak

Avantajlı Rubin Renksiz Ayakkabı Parlatıcı Sünger 1 Adet

Avantajlı Rubin Renksiz Ayakkabı Parlatıcı Sünger 1 Adet

Ürün tercihini yaparken ambalajına dikkat etmek de önemlidir. Kısa vadede kuruması veya deforme olması muhtemel malzemeleri tercih etmek mantıklı olmayabilir. Bu nedenle edineceğiniz Rubin Ayakkabı renksiz parlatıcı sünger 1 adet ile uzun süre parlaklığın keyfini çıkarabilirsiniz. Bütçe dostu olan bu ürün, kilitlenebilir kapağı sayesinde uzun süreli muhafaza edilebilir. Uygulandıktan sonra parlaklığı kalıcı olarak kalır, sürekli yenileme gerektirmez. Sünger uygulanan ayakkabılarınız daha zor toz tutar ve temiz kalmaya devam eder. Renk solması varsa, eski haline dönmesini sağlar. Böylece soluk ve eski görünen ayakkabılarınız ilk haline geri döner. Sünger renksiz parlatıcı içerdiği için elinizde veya bulaştığı yerlerde leke yapmaz. Teninize değmesi durumunda ise alerjik hiçbir reaksiyona neden olmaz. Sağlığınıza zararlı hiçbir madde bulundurmayan parlatıcı sünger ile ayakkabınızı kolaylıkla yenileyebilirsiniz.

Kullanışlı Rubin Ayakkabı Parlatıcı Sünger Renksiz 1 Adet

Kullanışlı Rubin Ayakkabı Parlatıcı Sünger Renksiz 1 Adet

Sünger ile uygulanan bu parlatıcının önemli bir özelliği yüzeye zarar vermemesidir. Hassas ürünlere uygulanabilir ve deformasyona neden olmadan yenileme sağlar. Rubin Ayakkabı parlatıcı sünger renksiz 1 adet ile uzun süre kullanacağınız bakım ürününe sahip olabilirsiniz. Kullandığınız ayakkabıların da ömrünü uzatan bu ürün oldukça kullanışlıdır. Renk solması, leke kalması gibi durumların önüne geçebilirsiniz. Botlarınızda kullanarak yağmur gibi su lekesine neden olabilen etkenlerden de korunabilirsiniz. Rubin Ayakkabı renksiz parlatıcı sünger yorumlarına bakarak müşteri değerlendirmelerini görebilirsiniz. Memnun kalacağınızdan emin olduğunuz taktirde ürünü satın alabilirsiniz. Kilitli kapağı sayesinde muhafaza edilen yerde hiçbir akma ve koku problemi yaşamazsınız. Renksiz olduğu kadar da kokusuz bir üründür. Kutusunda hiçbir yere bulaşmadan ve kurumadan uzun süre muhafaza edilebilir. Pratik bir şekilde açılan kapağı kullanarak kolayca uygulayabilirsiniz.

Rubin Ayakkabı Parlatıcı Sünger Renksiz 1 Adet Fiyatı

Rubin Ayakkabı Parlatıcı Sünger Renksiz 1 Adet Fiyatı

Ayakkabılarınıza zaman zaman bakım yapmanız önemlidir. Uzun süre temizlenmeyen ürünlerin yıpranması hızlanır. Bu sebeple belli aralıklarla uygulayacağınız etkili Rubin Ayakkabı parlatıcı sünger renksiz 1 adet fiyatıyla da bütçe dostudur. Renksiz ve kokusuz olan bu ürün herhangi bir alerjik reaksiyona yol açmadan güvenle kullanılabilir. Böylece her ayakkabınız yeni görünür ve kolaylıkla eskimez. Kapağının kilitli olması sayesinde kolay kurumaz ve uzun ömürlüdür. Özellikle kış aylarında dışarıda giyilen ayakkabılar çok kirlenir ve yıpranır. Bu durumun önüne geçmek adına Rubin sünger ile silebilir, hem botlarınızı, hem çizmelerinizi tertemiz kullanmaya devam edebilirsiniz. Renksiz olması her renk ayakkabıya uygulanabilmesine olanak verir. Böylece ürün rengine göre bakım malzemesi almanıza gerek kalmayan eşyalarınıza topluca bakım yapabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla her ayakkabınızı yeni gibi göstermek için Rubin parlatıcı süngeri kolayca temin edinebilirsiniz.