Rubi Mix 9 N Profesyonel Harç Karıştırıcı 1200 Watt

5.163,50 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rubi Mix 9 N Profesyonel Harç Karıştırıcı 1200 Watt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 7Kat Satıcı Ünvanı: 7 KAT ENDÜSTRİYEL YAPI MARKET VE SANAL MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001155975400001 Vergi Kimlik Numarası: 0011559754
    Bu ürün 7Kat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orjinal Adınıza faturalı Iki yıl garantili Ürün özellikleri Beklenmedik başlatmayı önlemek için güvenlik kilidi.
  • Yeni ve geliştirilmiş tutamak. konfor ve istikrar.
  • Her malzemenin karıştırılmasını optimize etmek için 2 vitesli şanzıman ve aşamalı anahtar (rpm regülasyonu).
  • Fırçaları değiştirmek hızlı ve kolaydır. yüksek konfor.
  • Malzemeler Çimento esaslı yapıştırıcılar, reçineler, boyalar ve diğer malzemeler için.
  • Özellikleri Elektronik regülatör (1. 0-450 dev / dak / 2. 0-780 dev / dak). ø maksimum kanat: 160 mm.
  • Maksimum güvenilirlik için hafif ve dayanıklı malzemelerden yapılmıştır. çift izolasyon.
  • M14 dişli mikserler için doğrudan bağlantı.
  • M14 bağlantılı değiştirilebilir karıştırma çubuğu. daha fazla çok yönlülük. maksimum ø karıştırıcı 140 mm
  • Güç: 1200 w. Ekstra koruma kolu. daha fazla şok direnci.
  • Karıştırıcı kanadı ø 120 mm. dahil.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Rubi Mix 9 N Profesyonel Harç Karıştırıcı 1200 Watt 25940

Yoğun kıvama sahip olan boya ve harç malzemelerini karıştırmak için kullanılan mikserler bulunmaktadır. İnşaat sektöründe ve boyacılık sektöründe oldukça fazla kullanılan mikserlerin kullanımı oldukça yaygındır. İnşat alanında rubimix 9n harç karıştırıcı mikser olarak bilinseler de birçok alanda kullanılmaktadır. İnşaat sektöründe kullanılan malzemelerin yoğunluğundan ötürü mikserler yüksek performansta çalışmaktadır. Fakat bu cihazları alçı boya karıştırıcı olarak da kullanan kişilerin boya sıçratmadan mikseri kullanabilmek için mikserlerin performansı ayarlanabilmektedir. Tabi bu durum cihazların özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Kullanım alanına göre ürünlerin güçleri ve özelliklerine göre tercihler yapılmalıdır. Piyasada bulunan birçok mikser modelli ve markası bulunmaktadır. İnşat ve boyacılık sektöründe kullanılan birçok cihazın üretimini yapan ve geri dönüşler ile geliştirmelerini yapan çok sayıda mikser bulunmasına karşın özellikleri ve ebatları ile kullanıcılara seçim şansı sunmaktadır. Farklı markalar tarafından üretimi yapılan mikserler fiyatları ile de değişiklik gösterebilir.

  • Geniş kullanım alanı
  • Güçlü motorlar
  • Yüksek dayanıklılık

Rubimix Tarihçe ve Vidalama Matkaplar

Rubimix Tarihçe ve Vidalama Matkaplar

2006 yılında Türkiye’de kurulan Rubimix, Demir Makine altında kurulan markalardan bir tanesidir. Yeni kurulan firmalardan birisi olmasına karşın hızlı ve dinamik kadrosuyla kısa sürede adından söz ettiren marka kullanıcılarının ihtiyaçlarına karşılık verebilmek adına önemli üretimler yapmaktadır. Geniş ürün yelpazesi ile dikkat çeken Rubimix kullanıcıların isteklerine göre çok sayıda makineyi bünyesinde barındırmaktadır. Ergonomik tasarımlara önem veren marka ek olarak amatör kullanıcılardan profesyonel kullanıcılara kadar geniş alanlarda üretim yapması nedeniyle de adından söz ettirmektedir. Türkiye’de yüksek büyüme oranları yakalayan marka ek olarak başta Avrupa olmak üzere çok sayıda ülkede ürün satışı yapmaktadır. Müşteri memnuniyetinin yüksek tutulabilmesi için satışlarda olduğu kadar satış öncesi ve sonrasında da çok sayıda imkan sunan marka pek çok kişi tarafından ilgi görmektedir. Markanın ürünleri arasında yer alan Rubi Mix 9 N Profesyonel Harç Karıştırıcı 1200 Watt özellikleri ve kullanımları ile kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Rubi Mix 9 N Profesyonel Harç Karıştırıcı 1200 Watt

Rubi Mix 9 N Profesyonel Harç Karıştırıcı 1200 Watt

Rubi Mix 9 N Profesyonel Harç Karıştırıcı 1200 Watt makineyi kullanan birçok profesyonel kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Ürünü profesyonel alanda oldukça fazla kullanılması yorum seçeneklerine yansımıştır. Rubi Mix 9 N Profesyonel Harç Karıştırıcı 1200 Watt yorum seçenekleri ışığında kullanıcıların ürünün kalitesinden menün kalıkları görülmüştür. Ürünün yüksek devir kapasitesine sahip olması farklı iş yapan kullanıcıların işlerini yapabilmesine imkan tanımaktadır. Ürünün birçok iş için kullanılabilmesi farklı iş sahiplerinin üründen memnun kalmalarına yol açmıştır. Aynı zamanda ürünün değiştirilebilir bir başlığı olmasından ötürü kullanılan alanlara uyum sağlamsı ve ürünün kaliteli malzeme yapısından her türlü ortamda kullanılabilmesi ürünü tercih edenlerin işini kolaylaştırmaktadır. Rubi Mix 9 N Profesyonel Harç Karıştırıcı 1200 Watt kampanyalarını takip ederek avantajlı fiyat seçenekleriyle bu ürünü satın alabilirsiniz.

Rubi Mix 9 N Profesyonel Harç Karıştırıcı 1200 Watt Satın Al

Rubi Mix 9 N Profesyonel Harç Karıştırıcı 1200 Watt Satın Al

Mikserler genellikle inşaat ortamında kullanılan ürünler olduğundan dayanıklı yapıya sahip olmaları gerekmektedir. Ürünlerin dayanıklı yapıya sahip olmaları için kullanılan malzemeler de ürünün fiyatını arttırdığından mikser fiyatları diğer mekanik ürünlere göre daha pahalı olmaktadır. Aynı zamanda mikser fiyatları ürünün içerisindeki motorun gücüne ve devir performansına göre değişiklik göstermektedir. Doğa olarak güçlü olan bir makine daha pahalı olacağından yapılan işe göre bu tercih yapılmalıdır. Rubi Mix 9 N Profesyonel Harç Karıştırıcı 1200 Watt satın al seçenekleri ile satışa sunulabilen dayanıklı ve güçlü bir model olmasına karşın diğer ürünlere kıyasla oldukça uygun fiyatlara satışa sunulmaktadır. Bununla birlikte Trendyol'da bulunan satıcıların yaptığı Rubi Mix 9 N Profesyonel Harç Karıştırıcı 1200 Watt indirim kampanya fırsatları sayesinde olduğundan uygun fiyatlara da düşmektedir.