5
Vantilatör kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Rubenis RBA-05 Ayaklı Vantilatör J-180 Beyaz

874 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.190 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.690 TL

Ürün Bilgileri

Rubenis RBA-05 Ayaklı Vantilatör J-180 Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENTRENDİBUL Satıcı Ünvanı: ENTRENDİBUL SANAL MAĞAZACILIK İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336113465900001 Vergi Kimlik Numarası: 3361134659
    Bu ürün ENTRENDİBUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri Ayarlanabilir Eğim Açısı Var Salınım Özelliği Var Model RBA 05 Pervane Çapı 16" Güç (Watt) 55 Cihaz Tipi Ayaklı Hız Kademesi 3 Marka Rubenis

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip Ayaklı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Özellik Soğutucu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Rubenis J-180 Rba-05 Ayaklı Vantilatör Simit Ayaklı Beyaz

Yazın hiç esmeyen bir yerde bunalmak, güzel anların tadını çıkarmayı engeller. O bunaltıcı sıcağa iyi gelecek tek şey ortamın estiğini hissetmektir. Bunun için ya bir klima ya da vantilatöre ihtiyaç duyulur. Klima almak biraz daha maliyetlidir ve herkesin bütçesine uymayabilir fakat Rubenis Vantilatör RBA 05 sizler için uygun fiyatlı ve mükemmel bir kurtarıcıdır. İstenilen yakınlıkta veya uzaklıkta kullanıma uygundur. Evinizde yazlığınızda prizin olduğu her alanda az yer kaplayan bu ürünle rahatlıkla serinleyebilirsiniz. Performansı gayet iyidir. İstenilen derecede serinlik sağlar. İstediğinizde kolay açma kapama tuşu sayesinde saniyeler içerisinde açıp kapatabilirsiniz. Rubenis RBA-05 ayaklı vantilatörü ister yazlığınızda ister kafenizde her alanda yazın bunaltıcı sıcağından kurtulmak için tercih ederek bulunduğunuz ortamın havasını kolaylıkla değiştirip güzel günler geçirmeniz mümkündür.

  • Kullanışlı
  • Şık tasarım
  • Düşük ses

Estikçe Estiren Vantilatörün Özellikleri

Estikçe Estiren Vantilatörün Özellikleri

Rubenis J-180 RBA-05 Ayaklı Vantilatör 16 inÇ yani 40 cm’dir. Korumalı metal ızgaraya sahiptir. Pervanesinin yüksek kaliteye sahip PVC pervane olarak tasarlanması çalışma sırasında pervanenin zarar görmesinin önüne geçer. Düşük ses özelliği ev içerisinde ürünün sesinin rahatsız etmesini önlenmiştir. Güvenlikli kullanım tasarımı ile kullanım sırasında zarar verecek durumlar ile karşılaşma ihtimaliniz en aza indirilmiştir. Kullanışlı ve şık tasarımı ile evinizin konseptine hemen uyum sağlayacaktır. 3 farklı hız ayarına sahiptir. İstediğiniz hıza göre düşük, orta, yüksek ayarlama yapabilirsiniz. Çalışma esnasında dilerseniz kolaylıkla hızını değiştirebilirsiniz. Rubenis J-180 RBA-05 kontrol ışığı sayesinde kolaylıkla kontrol edilebilir. Motor gücü 220V olarak bilinir. Serinlemek için oldukça yeterli bir güçtür. 50 Hz voltaj elektrik gücüne sahiptir. Ürüne sahip olarak yazın en güzel esintisini evinize taşıyabilirsiniz.

Rubenis Vantilatör Tercihinde Dikkat Edilecekler

Rubenis Vantilatör Tercihinde Dikkat Edilecekler

Sağlık açısından vantilatörün aynı oda içerisinde hep aynı yönde kullanımı uygun değildir. 229407 kodlu ürün ile bunun önüne geçebilirsiniz. Ürünün salınım, dönme özelliği sayesinde tek bir sabit noktaya hava akımı yapmadan dönerek her yere serin havayı yayar. Eşit miktarda serinlik sağlayarak ortamı serinletir. Hız için kademeli ayarının olması önemli bir konudur. Çünkü hava her gün aynı sıcaklıkta olmadığından pervanenin dönüş hızını etkileyecektir. Ürünün hız ayarının olmaması da ortamı serinletmek için yetersiz olmasına sebep olur. Rubenis J-180 RBA-05 ayaklı vantilatör simit ayaklı vantilatör beyaz ayaklı olması yönünden avantajlıdır. Çünkü ev içerisinde kolaylıkla konum değişikliği yapılır. Bu şekilde ekstra ücret derdi olmadan tüm odalarda konforlu bir biçimde kullanılır. Tek bir ürünle evin her köşesinin esmesini sağlamak oldukça az maliyetli ve kolaydır.

Rubenis Vantilatör Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Rubenis Vantilatör Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Sıcak havalarda evlerinizde rahat rahat oturmanız için tasarlanmış birçok çeşit vantilatör ile artık uykudayken terlemek eskide kalır. Sıcak havaların uykumuzu bölmesine izin vermeyen Rubenis J-180 RBA-05 ayaklı vantilatör simit ayaklı vantilatör beyaz fiyatları ulaşılabilir durumdadır. Kampanya zamanına denk geldiğinde ürünler müşteriler için daha uygun fiyatlı olur. Evin her alanı için tercih edilebilir. Rubenis J-180 RBA-05 ayaklı vantilatör simit ayaklı vantilatör beyaz yorumları incelendiğinde ürünün kurulumunun kolay olduğu ve servis desteğine ihtiyaç olmadığı görülür. Vida sayısı biraz fazladır. 4 - 4 kullanılmak üzere toplamda 8 vidaya ihtiyaç vardır. Büyük somunlu olanlar ayak için kısa ve kalın olanlarsa arka kafes için kullanılır. Kurulumunda arka kafes motora vidalanır. Pervane demirinde bulunan plastik kılıf çıkarılarak demirin düzleştirilmiş kısmına denk gelecek şekilde takılır ve sıkılır. Geri kalan aşamaları da kolaylıkla tamamlanabilir. Rubenis ile keyifli vakitler geçirebilirsiniz.